Tuesday, February 27, 2018

Põhi peal

Veebruaris said otsa mõned pikalt lemmikute hulka kuulunud tooted. Sel korral ühtegi ämbrisseastumist ei olnud, nii et tuleb üks äärmiselt positiivne postitus. Hüvasti tuli jätta selliste toodetega:


Mossa astelpaju ihupiim - Kiiresti imenduv, intensiivselt niisutav, mõnusalt magusa lõhnaga ja läbinisti loodusliku koostisega. Lihtsalt täiuslik kehakreem! Kõik Mossa tooted on pärjatud Ecocert sertifikaadiga ja seetõttu võid muretult ükskõik millise nende toote ostukorvi visata ilma kullipilgul peenikest kirja lugemata - Mossa tooted sisaldavad vaid nahasõbralikke aineid. Hind 12.99 EUR.

Mossa Youth Defence silmakreem - Kerge koostisega, kiiresti imenduv ja värskendava toimega kreem. Suutis ka talvel mu kuiva naha kapriisid rahuldada. Väga meeldis! Hind 12.99 EUR.

Sebastian Twisted šampoon ja palsam - Lokkis juustele mõeldud hooldusvahendid sobisid mu kahususele kalduvatele kiharatele väga hästi. Nad silusid kahu, kuid ei muutnud juukseid luduks. Siledus, intensiivne läige ja kohevus üheaegselt - täiuslik combo! Šampooni hind 30 EUR, palsam 32 EUR.

The Body Shop kookospähkli kätekreem - Kerge geeljas kreem imendub väga kiiresti ja ei jäta käsi kleepuvaks. Hästi hea magusa lõhnaga. Hind 6.40 EUR.

Vestige Verdant turbamask - Sügavpuhastav, pinguldav ja kortsude vastu võitlev luksuslik mask puhtast Eesti loodusest. Kodumaise nahahoolduse tipp! Uuendatud koostisega mask on kreemjam, seda on lihtsam nahale kanda ja maha loputada. Lühenenud on ka mõjuaeg - nüüd suudab Vestige Verdant mask oma imed korda saada kõigest kolme minutiga. Olen suuuuur fänn! Hind 58 EUR.

Macadamia föönisoengu geel - Toote nimi on küll soenguvedelik, aga tegelikult on ta geeljas kreem. Ideaalne hooldav viimistlusvahend kahustele juustele. See pakub kaitset föönikuumuse eest, silub kahususe, pehmendab juukseotsi, lihtsustab kammimist ja ei jää juustes absoluutselt tunda. Väga meeldib ja kindlasti ostan kunagi veel. Hind 21.70 EUR.

Satinique juukseõli - Argaania, avokaado ja kukui seemne õlidest kokku segatud seerum niisutab ja silendab juukseotsi. Tootes sisalduvad imepisikesed sädelevad osakesed, mis annavad juustele eriti läikiva ja terve välimuse. Korraga kulub seda vaid pisike tilk, nii et 100-milliliitrisest pudelist jätkus kauem kui aastaks. Võib kasutada nii märgadel kui kuivadel juustel. Boonuseks imehea lõhn. Hind 20 EUR.

Sellised tühjad purgid-pudelid siis veebruarikuus. Kas oled midagi neist kasutanud? Millised on sinu muljed?

3 comments:

  1. Mossa astelpaju ihupiim jättis minu naha kahjuks kuivaks, kirjutasin ka sellest oma blogis juba päris ammu, aga mul on ka väga kuiv nahk. Macadamia soenguvedelik on minu absoluutne lemmik! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. See Macadamia soenguvedelik oli mul üldse üks esimesi kokkupuude selle brändiga ja muljed on nii positiivsed, et võtan plaani ka nende ülejäänud tooted järgi proovida. Juuksemaski kohta olen ka väga palju kiidusõnu kuulnud, ma arvan, et selle võtan järgmisena ette.

      Delete
  2. Ma olen seda kuulsat juuksemaski kasutanud, mulle ei pakkunud seda, mida ootasin ja hind ka natuke kallim. Aga ma ise kasutan Macadamia pihustavat juukseõli, see küll väga mõnus, ainult ei tohi liialdada.

    ReplyDelete