Monday, February 19, 2018

Parimad pintslid

Meigipintslite armastus ületab minu puhul küll igasuguse piiri. Mul on neid juba täiesti arvestatav kollektsioon, aga ikka tahaks juurde. Head pintslid annavad jumestuse tegemisele hoopis teise hoo. Kui kasutad superhäid tooteid koos kehvade pintslitega, ei saa oma toodetest viimast võtta, nii et õiged töövahendid on meigi tegemisel olulised.

Pintsleid olen ostnud nii ühekaupa kui komplektidena ja tänases postituses näitan teile oma suurimaid lemmikuid.


Must põsepunapintsel - See on üks vanimaid pintsleid mu kogus, saab igapäevast kasutust ja on ülihästi vastu pidanud. Tellisin ebayst paari dollari eest ja ei saaks rohkem rahul ollagi. Ideaalne suurus ja kuju, väga hea hajutamisvõime ja olematu hind. Ebayst seda praegu ei leidnud, aga aliexpressis on saadaval 1.79 dollari eest SIIN.

Ontic Minerals päikesepuudripintsel - Keskmise suuruse ja tugevusega väga pehmete sünteetiliste harjastega pintsel on nii hea, et võrdset talle veel leidnud ei ole. Pärit Ontic Mineralsi vanast kollektsioonist ja hetkel seda enam saada ei olegi. Uue kollektsiooni sculpting brush ei ole viltuse otsaga ja sama pehme, nii et vana lilla sabaga pintsel meeldib mulle märksa rohkem.


Make Up Store kulmupintsel - Viltuse otsaga must pintsel on ideaalse suuruse ja tugevusega, et sellega ükskõik millist kulmumeiki teha. Sellega saab täpselt välja joonistada, või pehmeks hajutada - just nii nagu hetkel soov on. PARIM!!! Hind 14.99 EUR.

Ontic Minerals hajutuspintsel - Kohev tupsuke hajutab nagu ime. Super hea suurus ja kuju - lihtsalt täiuslik pintsel. Hind 9.95 EUR.

Duroy väike silmanurgapintsel - Väga mõnus pintsel silmanurga välja joonistamiseks, alumise ripsmepiiri toonimiseks, või hoopis silma sisenurka heleda värvi lisamiseks. Müügil olen neid näinud Kaubamajas ja Selveris hind umbes 9 EUR.

Lilla sabaga lapik pintsel - See pintsel tuli mul mingi mineraalpuudri ostuga tasuta kaasa ja kahjuks ei teagi, kust neid juurde saaks. Ideaalne pintsel lauvärvide tugevalt nahale vajutamiseks.

Blinc kahepoolne pintsel - Toodetega kaasas olevad pintslid on enamasti parajad karvu ajavad nässakad. Blinc pole aga kokku hoidnud ja nende lauvärvikarbist leiab super hea kahepoolse pintsli, mille üks pool sobib lauvärvide tugevalt kinni vajutamiseks ja teine pehmeks hajutamiseks. See lauvärvikarp jõudis minuni BeBeautiful poest ja on saanud ülisuureks lemmikuks. Tundub, et hetkel seda enam müügis polegi :(


Ontic Minerals kabuki - Ülipehmetest sünteetilistest harjastest pintsel keskmise tugevusega põhjaga. Mineraalpuudriga meigipõhja tegemisel muudab pintsli valik oluliselt seda, kuidas meik peale jääb. Pehme põhjaga pintslid, mis naha vastu surudes lehvikuks vajuvad ei suuda mineraalpuudrit korralikult naha külge kinnitada ja nendega ei saavuta head katvust ega püsivust. Kõvapõhjalise pintsliga saab juba üks kord üle näo käies väga tugeva meigikihi, mis lähedalt vaadates võib ebaloomulik näida. Ontic Minerals vana kollektsiooni kabuki on ideaalse tugevusega võimaldades peale kanda õhukesed ja hästi püsivad puudrikihid. Uue valge kollektsiooni kabukit ma ise proovinud ei ole, aga välimuselt paistab vanale küllalt sarnane, nii et loodetavasti on ka sama hea. Hind 18.95 EUR.


Ontic Minerals särapuudripintsel - Ülihea!!! Täpne ja samal ajal ka mõnus hajutaja. Nii hea suurusega teist särapuudri pintslit pole minu kätte veel sattunud. Hind 14.95 EUR.

Millised on sinu parimad meigipintslid?

No comments:

Post a Comment