Sunday, February 4, 2018

Artdeco kevadekuulutajad

Sel aastal on talv mind kohe kuidagi eriti ära väsitanud ja ootan tema lõppu juba pikisilmi. Nii et suur oli mu rõõm, kui sain Rosalind  poest paki Artdeco kevadise Wild Romance kollektsiooni toodetega. Esimesed kevadekuulutajad!!!


Uusi tooteid tuli mulle seltsiks testima jumestaja Anna Murulauk, kes enda meigis need kohe ka käiku lasi.


Wild Romance kollektsiooni märksõnaks on mahedad kergelt tuhkjad värvid, mis sobivad igale nahatoonile ja mida on lihtne sobitada nii igapäevasesse meigirutiini kui ka pidulikuma jumestuse juurde.

Ka sel korral on Artdeco suurt rõhku pannud pakendidisainile ja Wild Romance lauvärvide või põsepuna majutamiseks loonud kauni kujundusega magnetpõhjaga karbi. Karbikesse mahub kolm lauvärvi või üks põsepuna.



Tühja karbi hinnaks on 9.50 EUR ja iga lauvärv maksab 4.90 EUR. Wild Romance uued lauvärvitoonid on just sellised, mida heameelega meigis kasutan. Eriti hakkas meeldima lilla toon Wild Lavender, millel on väga ilus sinakas multicolor helk. Nagu ikka on Artdeco lauvärvide pigmendi kohta lausuda vaid kiidusõnu. Toonid jäävad nahale tugevalt, kuid lasevad end vaevata õrnadeks üleminekuteks hajutada. Päeva jooksul ei kogune nad lauvakku. Pealekandmisel võivad pisut pudiseda, nii et tavaliselt kaitsen nendega meiki tehes silmaalust igaks juhuks salvrätiga.

Toonid nahal:



Sel pildil kasutatud ülemisel laul tooni Wild Lavender ja alumisel ripsmepiiril sügavat punakaslillat Strawberry Pie.

Põskedel läks Anna jumestuses käiku põsepunatoon Romantic Rose:



See sai uutest toodetest minu suurimaks lemmikuks! Väga ilus värskust andev roosa toon, millel on õrnalt kuldne satiinläige. Hajub imelihtsalt ja püsib terve päeva. Põsepunatoosikese all on magnet, mille abil saab selle kaunisse lillemotiiviga karbikesse kinnitada. Hind 7.90 EUR.

Artdeco lauvärvide valik täienes aasta alguses Eye Designer nime kandva aplikaatoriga:



Toonid nahal:


Aplikaatoril on mõlemas otsas pehme švamm. Ühel pool ümar, teisel pool koonusekujuline. Eye Designer aplikaatori juurde saad osta lauvärvikassetid, mis keermega mõlemasse otsa kinnitatakse. Nii saad just oma lemmiktoonides kompaktse ja mugavalt kaasaskantava lauvärvikomplekti. Švammaplikaatorid ei ole väga head hajutajad, nii et pigem soovitan ma Eye Designeri otsa keeramiseks just heledamat sorti värve, sest tumedate hajutamisega jäi švammike pisut hätta. Minu lemmikuks sai heleroosa Golden Rose toon, mis valguse käes nii ilusti kuldselt helkleb. Suur pluss lauvärvikassettide juures on see, et värvid ei pudise pealekandmisel üldse. Eye Designer aplikaatori hind on 9.90 ja iga lauvärvikassett maksab 6.90 EUR.

Siin pildil läks silma sisenurgas käiku Eye Designeri roosakaskuldne Golden Rose värvikassett ja kogu liikuval laul sai kasutatud tavaliste lauvärvide trio Wild Lavender tooni:


Wild Romance kollektsiooni hulgast on Artdeco eriliselt uhke uute Full Precision huulepulkade üle, mille pisike kolmnurgakujuline ots teeb värvimise eriti täpseks. Huuled saidki ülemisel pildil värvitud Full Precision lillaka huulepulgaga toonis Mellow Mauve.


Full Precision huulepulkasid on saadaval kuues toonis ja minule saadeti proovimiseks kaks - lillakas Mellow Mauve ning virsikukarva Peach Blossom. Mõlemad on matid ja kauapüsivad. Neid kasutades peavad huuled olema täiesti veatus korras, kuna nad kipuvad iga prao või ketenduse välja tooma, nii et Anna jumestust tehes lisasime Mellow Mauve huulepulga peale ka pisut värvitut huulepalsamit, et tulemus pehmem ja värskem välja näeks. Full Precision huulepulkade hind 12.90 EUR.

Matid huulepulgad leiavad minul üsna vähe kasutust, sest mulle tundub , et läikega huulevärv sobib mulle märksa paremini. Seetõttu olin väga rõõmus just järgmise huulepulga üle:


Artdeco Perfect Color huulepulk toonis 834 on minu jaoks lihtsalt täiuslik - see on siidiselt pehme ja huultel nii mõnus, et võrdleksin teda lausa huulepalsamiga. Tal on kerge läige, mis muudab huulepinna siidiseks ja siledaks. Huulepulga püsivus on samuti väga hea - võib süüa ja juua ning värv püsib ikka ilusana. Toon 834 on mõnus rahulik oranžikas ja hakkab mul kindlasti väga tihti kasutust leidma. Suur-suur lemmik!  Perfect Color huulepulga hind 10.90 EUR.

Sel pildil kasutasime huultel Perfect Color huulepulka koos Mineral Lip Styler huulepliiatsiga:


Mineral Styler väljakeeratavad silma- ja huulepliiatsid on samuti täitsa uued tulijad ja toovad endaga ühe uuenduse, millest ma olen juba üsna kaua puudust tundnud. Nimelt on nende teises teises otsas teritaja:


Väljakeeratavate pliiatsite miinuseks on muidu ju ikka see, et peale esimest kasutamist on nad juba tömbid ja eriti silmapliiatsite puhul eelistan ma just sel põhjusel tavalisi teritatavaid variante. Artdeco on nüüd ka oma väljakeeratavate pliiatsite jaoks teritamisvõimaluse välja nuputanud, mis mulle kohe väga-väga meeldib! Pliiats toonis Mineral Rosy Peach sobib väga hästi kokku nii Perfect Color huulepulgaga 834 kui ka Full Precision tooniga Peach Blossom. Mineral Styler pliiatsid on tugevalt pigmenteeritud, kauapüsivad, väga pehmed ja mugavad kasutada. Nii silma- kui huulepliiats on Rosalind e-poes saadaval hinnaga 8.90 EUR.

Silmameigile andsime viimase lihvi koolutava musta ripsmetušiga:


Curling Mascaral on mugav keskmise suurusega kaardus hari. Ta lisab ripsmetele tublisti pikkust ja on ka veidi tihendavate omadustega. Värvimistulemus jääb temaga hästi korrektne ja ripsmed kenasti eraldatud. Ripsmetuši hind 13.90 EUR.

Viimase uue tulijana tutvustan teile Liquid Camouflage tugevalt katvat jumestuskreemi:


Toon 60 Light Vanilla sobib heledale kollaka alatooniga nahale. Jumestuskreem annab juba ühe kihiga väga hea katvuse. Näppudega nahale kandes kipub ta peale jääma liiga paksult, nii et eelistan seda kasutada niiske meigikäsnaga, mis tulemust pisut loomulikumaks teeb, kuid katvaid omadusi ei vähenda. Kreemi kulub ühel kasutamiskorral üsna palju, nii et tema 25-milliliitrisest tuubist ei jätku sama kauaks kui vedelamatest kreemidest. Liquid Camouflage katab ilusti ära ka silmade aluse tumeduse, kuid kipub päeva jooksul nahakurrukestesse kogunema, nii et silmade all peaks temaga ettevaatlik olema. Igapäevaseks kasutamiseks on tema katvus minu meelest liiga tugev, sest lähedalt vaadates jätab ta nähtava meigikihi, nii et pigem soovitan seda näiteks lavameigi tegemiseks. Jumestuskreemi hind 17.90 EUR.

Sellised olid siis Artdeco kevadekuulutajad. Kas plaanid mõne nendest ka oma meigikotti soetada? Hetkel kehtib Rosalind e-poes huulepulkadele sõbrapäevapakkumine -30%. Nii et kui mõni huulevärvidest sulle silma jäi, siis preagu on hea aeg see Rosalindis ostukorvi lisada.

No comments:

Post a Comment