Saturday, September 30, 2017

Essence "Look of the Month" Oktoober

Essence brändil täitus sel aastal 15 tegutsemisaastat ning ilusa numbri tähistamiseks on nad koostöös ilublogijatega igal kuul näidanud ühte jumestust, mis valminud algusest lõpuni vaid Essence tooteid kasutades. Mul oli rõõm teha oktoobrikuu "Look of the Month" postitus.

Kutsusin seltsiks grimeerija Kelli Neitsovi, kellega rääkisime Essence kosmeetikast, sügisestest trendidest ja jutu kõrvale valmis Essence tooteid kasutades ka üks kiire kuid samas efektne jumestus.

Käiku läksid sellised tooted - peitekreemist ripsmetušini kõik Essence valikust:


Alustasime meigipõhjast:


Camouflage peitekreem toonis Ivory - leidis koha silmade all.
Camouflage jumestuskreem toonis Nude Beige - terve näo katmiseks.
Kompaktpuuder toonis Light Beige - jumestuse matistamiseks ja kinnitamiseks.


Get Picture Ready paleti tumedaima värviga sai varjutatud põsesarnade alust, nina külgi, lõuga ja juuksepiiri. Kui nägu on modelleeritud, siis selle natukese päikesepuudriga, mis veel pintslile jääb, on hea ka kael üle paitada, et ei juhtuks nii, et lõug ja kael liiga erinevat tooni on.

Mosaic Blush toonis All You Need Is Pink lõi põsed õhetama.

Highlighterina läks käiku kreemjas Prismatic Hololighter:



Silmade jumestamiseks kasutasime minu kõige lemmikumaid Essence lauvärve My Must Haves paletist:


My Must Haves on värvikvartett, mille saad ise kokku panna. Valikusse kuulub 20 kaunist tooni, mille seast saad tühja karpi oma lemmikud komplekteerida. Minu paletis on tumepruun matt toon 04, heledad pärlmutrised 05 ja 10 ning sädelev korallitoon 11. My Must Haves lauvärvid on Essence laiast lauvärvide valikust kõige intensiivsema pigmendiga ja võimalus ise oma paleti toonid välja valida annab ka muidugi suure plusspunkti.


Kelli meigis läksid käiku hele šampanjatoon 05 ja selle peal sädelev korallivärv. Sellise lauvärvikombo pealekandmine ei võta kuigi palju aega, kuid tulemus jääb väga ilus ning lisab näole värskust. Lauvärvipaleti matt tumepruun toon leidis kasutust kulmupuudrina.


Selleks, et silmad liiga tagasihoidlikuks ei jääks, kasutasime musta silmapliiatsit ja lainerit:


Must silmapliiats - enne lainerijoone tegemist on hea nipp kanda hästi ripsmepiiri lähedale peenike must pliiatsijoon ja see väikese pintsliga ripsmete vahele hajutada. Sedasi väldid olukorda, kus ripsmete ja lainerijoone vahele jääb hele triip.

Super Last veekindel lainer - silmapliiatsi peale sai sellega maalitud välisnurgast pikendatud lainerijoon.

Rock'n'doll pikendav ja tihendav ripsmetušš - andis silmadele viimase lihvi.


Meie oktoobrikuu meigilooki staariks on sügavlilla huulevärv:


Sellise efektse huule saavutamiseks läheb vaja Soft Contouring pliiatsit toonis Miss You Much ja Ultra Last huulepulka toonis Violet Gift. Essence värskelt välja tulnud sügistalvises kollektsioonis on palju uusi huuletooteid, kuid Ultra Last huulepulgad koos sobivas toonis pehmete pliiatsitega said minu lemmikuteks. Imeline pigment, pehmus ja püsivus, kuid samal ajal huultel nii mõnus ja niisutav!

Meie oktoobrimeik sai selline:




Force of Beauty Facebooki lehel läheb käima kingiloos, mille auhinnaks on kopsakas kinkekott, kust leiab lausa 15 Essence hitt-toodet. Kui tahad võita kõike vajalikku silmapaistva sügismeigi tegemiseks, siis võta kindlasti osa!

No comments:

Post a Comment