Tuesday, September 19, 2017

Vestige Verdant

Vestige Verdant usub, et keemiavaba ja orgaaniline kosmeetika on ainuõige tulevikusuund ning kõik, mida oma nahale määrime, peab olema tervist tugevdav, mitte seda ohustav. Vestige Verdantil on vaid kolm toodet, aga need kolm on aastatepikkuse töö tulemusel täiuseni lihvitud.

Orgaaniline turbamask, Rare Oil Blend nöoõli ja Infinity silmaseerum - kodumaise luksuskosmeetika raskekahurvägi:



Hiljuti läbisid kõik Vestige Verdant tooted uuenduskuuri ja lisaks värskele pakendidisainile täiustati niigi head koostist veelgi. Mulle saadeti testimiseks kõik kolm toodet. Olen kõiki Vestige Verdant tooteid varem kasutanud ja nendega ülirahul, niisiis kibelesin proovima, kas tõesti saab neid kuidagi veel paremaks teha. Tuli välja, et uuendused on läinud igati asja ette.

Infinity silmaseerum (Hind 67 EUR)


Infinity on olnud Vestige Verdant toodete hulgast minu lemmik ja olen neid ära kasutanud juba õige mitu pudelikest. Uuenenud seerum on pakendatud rullikuga klaaspudelisse, mis teeb doseerimise väga täpseks.


Seerum on loodud sobima kõikidele nahatüüpidele igas vanuses, ka tundlikule nahale ja läätsekandjatele. See on hästi kerge ning imendub hetkega. Metallrulliku jahe puudutus on silma all väga mõnus. Seerum on vananemisvastase toimega ja võitleb tumedate silmaaluste vastu. Jätkuvalt on Infinity mu lemmik Vestige Verdant toode. Uuenenud koostisega seerum on sama niisutav ja värskendav kui vana, kuid koostis tundub olevat vedelam, nii et imenduvus on veel kiirem ning ka rullikuga pudel meeldib mulle eelmisest pakendist rohkem, sest võimaldab korraga nahale kanda väga väikese koguse seerumit.

Orgaaniline turbamask (Hind 72 EUR)


Musta värvi turbamask oli Vestige Verdanti esimene "lapsuke", mis saavutas kiiresti uskumatu populaarsuse ja mida nimetati lausa imemaskiks. See sobib kõigile nahatüüpidele. Mask aitab vabaneda kahjulikest jääkainetest, pinguldab ja noorendab, ravib aknet ja rahustab allergilist ning ülitundlikku nahka. Peale uuenduskuuri läbimist on mask hoopis kreemisema ja pehmema tekstuuriga ja tänu sellele on seda lihtsam ühtlase kihina peale kanda ja hiljem maha loputada. Turbamaski tegemisel tuleb jälgida, et nahale saaks kantud rikkalikult paks kiht, et see näol ära ei kuivaks. Lühenenud on ka mõjuaeg - uut maski peab nahal hoidma vaid 3 minutit.

Nahk näeb peale maskitamist tõesti väga prink ja puhas välja. Ka minu kuivale nahale sobib see ideaalselt ja peale maski maha pesemist ei karju nägu kreemi järgi, vaid on mõnusalt niisutatud. Vana maski kasutamise ajast mäletan, et see hakkas nahal kipitama, aga uuega seda muret polnud.

Rare Oil Blend näoõli (Hind 65 EUR)



Sügavniisutav, silendav ja noorendav Rare Oli Blend koosneb hinnatud iluõlidest. Neroõli, patšuliõli, porgandiseemneõli, astelpajuõli ja argaaniaõli - kõik kõrgeima kvaliteediga ja pärit parimate sertifikaatidega kasvatajatelt, kes jälgivad Fair Trade põhimõtteid.

Ma ei ole muidu suur näoõlide kasutaja, sest üldiselt vajavad õlid imendumiseks üsna pikka aega. Hommikul tahaks ju kohe peale näo niisutamist meikima asuda ja tukakandjana kardan ka seda, et korralikult imendumata õli võib naha vastu puutuva tuka rasvaseks muuta. Rare Oil Blend imendub aga sama kiiresti kui kreemid, nii et seda kasutades ei ole vaja karta, et jumestus õlitatud nahal ujuma hakkaks, või näole langevad juuksed rasvaseks saaksid. Uuenenud õli on vedelam kui vana ja imendub seetõttu kiiremini. Nahk on seda kasutades ülimalt siidine ja rikkalikult niisutatud. Meeldib väga!

Vestige Verdant suutis tõesti üllatada, sest tooted olid juba eelnevalt nii head, et ei osanud neilt enam midagi rohkemat soovida. Aga uuendused läksid siiski asja ette ja tänu kiiremale imendumisele ja maski lühemale mõjuajale on Vestige Verdant tooteid nüüd veelgi mugavam kasutada.

Vestige Verdant Facebooki lehel on hetkel käimas auhinnamäng, kus läheb loosi tervelt viis turbamaski, nii et hakka Facebookis nende lehe jälgijaks ning ehk naeratab loosiõnn just sulle :)

No comments:

Post a Comment