Sunday, January 2, 2022

Põhi Peal!

Detsembris otsa saanud toodete hulgas oli nii näohooldustooteid kui meigivahendeid ning mitmed neist kohe eriti suured lemmikud. Tänases postituses panen nende kohta kirja oma lõpliku hinnangu:


Essence Hello, Good Stuff näokreem - Soodsa hinnaga baaskreem, mis oli meeldivalt kiire imenduvusega ja pakkus nahale kerget niisutust. Sobib pigem noorele nahale, sest tal ei ole täitvaid-pingutavaid omadusi. Kreem oli õrna lõhnaga ning igati meeldiv kasutada. Hind: 3.90 EUR.

Natura Siberica puhastuspiim - Loodusliku koostisega puhastuspiim oli silmade vastu väga õrn ja ei pannud neid kipitama. Piim võttis kiiresti ja tõhusalt maha nii veekindla laineri kui muud kauapüsivad silmameigitooted ja mu väga suureks lemmikuks! Hind: 6.99 EUR.

LUUV näopesugeel astelpajuga - Pesugeel võttis kenasti maha kõik meigipõhjatooted, kuid ei kuivatanud nahka ja boonusena oli tal meeldiv magushapu lõhn. Meeldis igati, kuid just enne seda kasutasin ma Luuv sarja koorivat näopesugeeli, mis oli minu meelest veel tõhusam, nii et kui uuesti ostmiseks läheks, siis eelistaksin koorivat varianti. Hind: 9.99 EUR.

Tilk! niisutav näotoonik - Vananemisvastane toonik oli väga mõnusalt värskendav ja niisutav. Ta imendus hetkega ja ka kõik seerumid-keemid, mida ma selle järgselt näole kandsin, sulandusid naha sisse väga hästi. Suur uus lemmik! Hind: 21.90 EUR.

SOSU kulmutušš - Läbipaistev geel kinnitas kulmukarvad soovitud kohta ning hoidis neid paigal terve päeva. Geel ei jäänud kulmudel näha ega tunda ning tänu pisikesele täpsele harjakesele oli selle pealekandmine väga mugav. Saadaval ka toonitud variantides, aga mulle meeldb läbipaistev alati rohkem, sest kulmud täidan enne tušiga kinnitamist puudri või pliiatsiga ära niikuinii. Hind: 12 EUR.

Wibo Million Dollar Matte huulepliiats - Üks parimaid huulepliiatseid, mida kunagi proovinud olen - väga pehme, tugeva pigmendiga ja kauapüsiv. Huulepliiats oli matt, kuid ei kuivatanud huuli ega rõhutanud huuepinnal olevaid joonekesi.  Hind: 5.90 EUR.

Sellised tooted said siis lõpuni kasutatud detsembrikuus. Kas oled midagi neist proovinud? Millised on sinu muljed?

No comments:

Post a Comment