Monday, January 31, 2022

Uued meigitooted

Jaanuaris sai pisut meigikotti täiendatud. Physicians Formula ja Catrice on mõlemad sellised brändid, kelle valikust olen varem väga palju tooteid katsetanud ja lõviosaga neist ka rahule jäänud, seega olid ootused kõrgel. Mõned uutest toodetest suutsid mu ootused kuhjaga täita, teised valmistasid aga pettumuse. 

Proovisin järgi sellised meigivahendid:

Physicians Formula Matte Monoi Butter Bronzer



Minu üks läbi aegade lemmikumaid päikesepuudreid on olnud Physicians Formula Butter Bronzer, seega olin enam kui kindel, et sama sarja uus matt päikesepuuder lendab ka kohe mu superlemmikute nimekirja. Paraku sain pettumuse osaliseks. Klassikalise Butter Bronzeri kõiki omadusi saab kirjeldada vaid ülivõrdes - ta on imeilusa tooniga, suurepärase hajuvuse ja püsivusega ning erakordselt meeldiva lõhnaga. Lootsin, et uus matt puuder on täpselt nagu vana hea Butter Bronzer, lihtsalt ilma sädelevate osakestega. Paraku on nad muutnud kogu koostist ja kui klassikaline puuder oli lihtsalt täiuslik, siis uue kohta võib healjuhul öelda "täitsa okei". 

Ta hajub hästi, aga mitte sama lihtsalt kui klassikaline puuder, mis hajub põhimõtteliselt ise ja ilma igasuguse vaevata. Ta värv paistab toosis väga ilus neutraalne pruun, kuid nahale jääb pisut kollaka alatooniga ja mitte nii ilus kui klassikalise Bronzeri toon. Matte Monoi puudril on lillelõhn, mis on üsna hea, aga ei saa ligilähedalegi klassikalisele Butter Bronzerile, mis lõhnab nagu purki pistetud suvi, puhkus ja piña colada. 


Kasutan Matte Monoi puudri küll lõpuni, kuid teist korda seda kindlasti ei osta, sest ta jääb vanale heale Butter Bronzerile siiski igas aspektis pisut alla. Hind: 17.45 EUR.

Catrice Cheek Lover Oil Infused põsepuna



Kui selle põsepuna edevasse kuldsesse toosi pakiks ja ütleks, et tegu on 50-eurose luksustootega, ei julgeks keegi vastu vaielda. Ainus asi, mis praegu reedab, et tegu on 5-eurose ruužiga, ongi tema lihtne plastmasskaanega karbike.

Põsepuna hajub ja püsib imeliselt, selle värske roosa toon sobib igale nahatoonile ning muudab näo värskeks, puhanuks ja isegi nagu mitu head aastat nooremaks. Puudril on kerge kuldne kuma, mille annavad ülipeeneks jahvatatud säraosakesed. Need paistavadki vaid õrna helgi ja läikena, mitte märgatavate glitteritükikestena, nii et põsepuna on kaunistav ja kantav igas valguses ning sobib võrdselt hästi nii kerge päevameigi kui glamuurse õhtuse jumestuse juurde. Suur uus lemmik!!! Hind: 5.19 EUR.

Catrice True Skin peitekreem



True Skin jumestuskreem meeldib mulle väga, seega olid sama sarja peitekreemi proovimise eel ootused kõrgel ning õnneks ongi see kreem täpselt nii hea kui ma ette kujutasin. Ta katab hästi, kuid jääb nahale väga õhukese ning loomuliku kihina, mis ei haju päeva jooksul ära ega liigu miimikakurdudesse. Peitekreemil on niisutavad omadused ning silmade alune piirkond on seda kasutades värske ja kirka välimusega. Üks parimaid peitekreeme, mida kunagi proovinud olen! Mul on tegelikult hetkel mitu head peitekreemi avatud, aga sellest päevast alates, kui ma True Skini ostsin, et taha enam ühtegi teist kasutada, sest see jääb nahal lihtsalt nii ilus!  Hind: 4.19 EUR.

Catrice tooniv huulepalsam arbuusiga



Catrice sama sarja vaarika palsam on mu väga suur lemmik ja saab kohe otsa, nii et asenduseks mõtlesin proovida arbuusipalsamit. Paraku ei ole see üldse sama hea kui mu vana lemmik. Catrice vaarikapalsam ühendab endas huulepalsami niisutavad omadused ja huuletindi hea püsivusega värvi. Uus arbuusipalsam tundub alguses täpselt samasugune - annab huultele kergelt läbikumava värvitooni ja meeldivalt niisutava efekti, kuid kahjuks ei püsi need kaugeltki sama hästi kui vaarikapalsami värv ja niisutus. Kui vaarikapalsamit kasutades võib vabalt süüa ja juua ning  huulevärv ei kao kuskile, sest toode läheb hästi huulte sisse ja on seega kulumiskindel, siis arbuusipalsam on tavalise huulepulga moodi ja jätab huultele värvikihi, mis aja jooksul kulub ning vajab seega iga paari tunni tagant uuendamist. 

Vaarikaplasam oligi mul kasutusel huulte niisutamiseks ja ilus värv oli lihtsalt boonuseks. Uus arbuusipalsam tekitab niisutatud tunde vaid korraks ning pikemal kasutamisel kipub natuke huuli kuivatama. Nii et see toode oli kahjuks pettumust valmistav, samas soovitan väga soojalt Catrice vaarikapildidga Peppermint Berry Glow toonivat palsamit. Hind: 5.19 EUR.

Sellised uued meigitooted sai siis jaanuaris järgi proovitud. Kas oled midagi neist kasutanud? Millised on sinu muljed?


No comments:

Post a Comment