Tuesday, January 11, 2022

Tilk! Lab näomaskid

Eelmise aasta lõpus avastasin enda jaoks Tilk! Lab näohooldussarja. Tegu on Eestis toodetud looduskosmeetikaga, mille teeb eriliseks baaskoostisosaks olev must küüslauk. Fermenteeritud küüslauk intensiivistab kollageeni sünteesi, rahustab nahka ning on põletikuvastase toimega. Toodetele on lisaks küüslaugule oma väe andnud ka paljud teised ravimtaimed, nii et sobiva leiab nende hulgast iga nahatüübiga kasutaja.

Lab sarja maskide kasutamine on väga meeldiv, sest ükski neist ei pane nahka kipitama ega punetama ning peale nende maha pesemist on nägu väga mõnusalt pehme, niisutatud ning ei kisu.

Valikus on kolm maski:

Vananemisvastane näomask



Vananemisvastane mask sisaldab lisaks mustale küüslaugule kurkumit ja C-vitamiini. Tänu suurele antioksüdantide sisaldusele aitab mask naha nooruslikku välimust säilitada. See tõstab naha vastupanuvõimet, aitab rakkudel uueneda ja kahjustustel paraneda. Mask on kollast värvi ja mõnusalt hapuka apelsinilõhnaga. Kõigil Lab sarja maskidel on meeldvad lõhnad ning kui keegi on nende ostu küüslaugulõhna peljates edasi lükanud, siis selles osas pole mõtet muretseda - küüslauk on toodetele andnud küll oma kasulikud omadused, kuid mitte lõhna.


Maskide mõjuaeg on 10-15 minutit, kõik nad on kreemjad, neid on lihtne ühtlase kihina näole kanda ning pärast maha loputada. Hind: 35.90 EUR.

Trimmiv küüslaugumask



Trimmiv küüslaugumask on toredat helesinist värvi. Lisaks mustale küüslaugule sisaldab see hüaluroonhapet, mille niisutav ning kortsudevastane mõju ilmselt lisareklaami ei vaja. Niisutavate ja rahustavate komponentidena on maskis aaloe vera ning kookos- ja mandliõli.


Mask tõmbab naha rohkem pingule, kuid seda leebel ja niisutaval moel - ei pane nägu kiskuma ega tekita ebamugavat tunnet. Hind: 35.90 EUR.

Rahustav näomask



Vahulise koostisega mask rahustab nahka ning reguleerib liigset rasueritust. Mul kipub laup kiiresti läikima hakkama ja seda maski kasutades panin tähele, et rasusus vähenes. Eriti tõhus oli tema efekt koos Lab sarja rahustava näokreemiga. Maski koostisse kuuluv salvei on põletikuvastane ning antibakteriaalne ja aitab vistrikel paraneda ning uute tekkimist vältida. Kui aegajalt on probleemsele nahale mõeldud tooted väga kuivatavad ja vistrikemuret lahendades tekitavad hoopis pindkuiva naha probleemi, siis Tilk! rahustav sari seda ei tee ning nahk on seda kasutades mõnusalt tasakaalustatud.

Maski on saadaval 50-ml suuruses purgis ja väikeses 10-ml reisisuuruses. Mul oli väiksem variant ja pisikesest purgist jätkus kolmeks maskitamiseks. Hind: 6.60 EUR.

Kas oled uuest Lab sarjast juba midagi proovinud? Millised on sinu muljed?

No comments:

Post a Comment