Wednesday, March 21, 2018

Uued meigivahendid The Body Shopilt

The Body Shopi meigiriiulid on täienenud uute ägedate toodetega ja sain mõned neist katsetamiseks. Olen kõigi kolmega ülirahul, nii et jagan oma vaimustust teiegagi :)



3in1 Brow Sculpt pliiats



See põnev toode jäi mulle kodulehel uutest meigivahenditest esimesena silma. Üks pulgake sisaldab kõike vajalikku igas stiilis kulmude kujundamiseks. See võimaldab kulmu nii konkreetselt välja joonistada kui ka vaid väga õrnalt täita ja on samal ajal nii väljakeeratav pliiats, kulmupuuder kui tušš. Pliiatsit on saadaval kolmes toonis, mina sain proovimiseks keskmise - Medium Brown.

Toonid nahal:


Super praktiline toode! Minul leiavad kõik kolm osa üsna võrdselt kasutust. Pliiatsiga joonistan välja kulmu peenikese lõpuosa, mida tahan kõige tumedamaks toonida. Puudriga täidan ninajuure poolse osa ja viimase lihvi annan tušiga, et kõik kulmukarvad terve päeva omal kohal püsiksid. Puudri peale kandmiseks on originaalis mõeldud švammike, aga minu jaoks jääb see natuke suureks  ja sobib pigem lopsakate kulmudega kasutajale. Nii et mina võtan puudrit ikka oma vana hea pintsliga. Õnneks on avaus nii suur, et pääseb pintsliga kenasti ligi. Seda kulmutriot saan küll väga soojalt soovitada - ilus toon, suurepärane kasutusmugavus ja hea püsivus.  Hind 16.90 EUR.

Modelleerimispalett



See nelik oleks nagu just minule mõeldes kokku pandud - ei oskaks sobivamaid toone tahtagi. Väga rõõmustav on see, et The Body Shopi meigimeistrid on paletti lisanud kaks pruuni tooni - nii sooja kui külma. Sageli on nii, et palettides olev päikesepuudritoon on mulle kas liiga soe ja jääb nahal oranžikas, või hoopis liiga tume, aga nendest kahest toonist saab iga kasutaja ise täpselt oma nahale sobiva pruuni tooni kokku segada. Mina käin pintsliga üsna võrdselt mõlemast ruudukesest läbi ja saangi oma nahale ideaalselt sobiva modelleerimistooni. Külm puuder sobib väga hästi ka kulmude värvimiseks. Palette on saadaval kahes tumeduses ja minul on neist heledam Light komplekt:


Toonid nahal:


Pruunid toonid on matid ja highlighter ning põsepuna satiiniläikelised. Kõik toonid on lihtsalt hajutatavad ja püsivad kenasti terve päeva. Põsepuna ja highlighter sisaldavad hästi peeneid säraosakesi.

Kui tavaliselt jääb palettides mõni toon ikka seisma, siis see nelik on küll väga läbimõeldult kokku pandud, nii et sagedat kasutust hakkavad saama kõik värvid. Hind 29 EUR.

Matt huulelakk



Matt kauapüsiv vedel huulepulk on toode, mida katsetan alati teatud eelarvamusega. Ma olen huuletoodete osas hästi pirtsakas ja ei suuda taluda kui huulepulk jätab tuntava kihi mis halvemal juhul veel huuli kuivatama kipub. Enamus matte kauapüsivaid huulepulki on mul just seetõttu seisma jäänud, et neid ei ole üldse mugav kanda. The Body Shop suutis aga üllatada. Nende huulelakk on väga pehme koostisega ja ei jäta häirivat kihti. Ta on huultel väga mugav tervelt 5-6 tundi. Peale seda hakkas tekkima soov huulepalsamit kasutada, aga värv ise püsis ilusana niikaua kui ma selle maha võtsin, lihtsalt 5-6 tunni pärast hakkas tekkima kuivatav tunne.

Huulelakki tuleb kanda kuivadele huultele ja seni, kuni toode kuivab, suud paokil hoida. Kuskil 30 sekundiga on värvikiht kinnitunud ja võid vabalt ka süüa-juua ning värv ei liigu kuskile.

Matte huulelakke on The Body Shopi valikus tervelt 10 erinevat tooni ja minu oma kannab nime Nairobi Camellia. Väga ilus värv, mis sobib kõigile nahatoonidele ja on lihtsalt sobitatav iga jumestuse juurde. Boonusena on tootel veel ka väga hea lõhn.

Hind 11 EUR.

Kõiki uusi tooteid kasutades tuli jumestus välja selline:


Kasutasin kulmutrio kõiki osi ja käiku läksid ka modelleerimispaleti kõik toonid. Modelleerimispaleti highlighterit ja külma pruuni tooni kasutasin lisaks näole veel ka silmade jumestamisel.

The Body Shop on rohkem küll tuntud oma healõhnaliste kehahooldustoodete poolest, kuid ka nende meigiriiulitelt leiab väga head kraami, nii et kel kevadine meigikotivärskendus parajasti kavas on, siis selles postituses järgi proovitud tooteid julgen küll soojalt soovitada!

No comments:

Post a Comment