Saturday, April 29, 2017

Artdeco

Sain paki Artdeco põnevate meigitoodetega:


Artdeco valikust leiab selliseid meigividinaid, millesarnaseid varem proovida pole saanudki, näiteks huulepuuder ja huulevärvi fiksaator. Asusin kohe uusi tooteid õhinal katsetama.

Pakki oli lisatud ka testreid, nii et alustasin meigi tegemist naha niisutamisega Caviar Performance kerge geelja kreemiga ja tegin meigipõhja Artdeco Nude jumestuskreemiga. Jumestuskreem sobis mu nahale imehästi - toon 70 klappis täpselt minu nahaga - hele ja neutraalne, ilma märgatava roosa või kollaka alatoonita.


Jumestuskreem on kerge katvusega - ta ühtlustab naha kenasti, kuid kui näol on punne või punetavaid laike, siis nende katmiseks on vaja lisaks tugevamat peitekreemi. Kreem õigustab igati oma nude nime ja ei jäta nahale nähtavat meigikihti. Nude jumestuskreemi kulub vähe - pigistasin paletile terve testrikotikese tühjaks, kuid sellest kogusest läks kogu näo katmiseks vaja alla poole.  Meeldib väga!

Artdeco Glossy Lip huuleõli toonis Berry Pop


Huuleõli paistab pudelikeses küll päris intensiivse pigmendiga, kuid tegelikult on ta mõeldud pigem siiski hooldava-niisutava tootena, mitte dekoratiivmeigi tegemiseks. Õli on kerge koostisega, kiiresti imenduv, see ei jäta huuli kleepuma ja annab kena läike. Sobilik alternatiiv tavalistele huulepalsamitele - niisutab tõhusalt ja teeb huuled ülipehmeks. Rosalind veebipoes on hetkel kogu kaup soodushinnaga, nii et huuleõli saab kätte 7.74 euro eest.

Artdeco Mat Lip Powder toon Hypnotic Red


Puudri kujul olevat huuletoodet polegi ma varem proovida saanud. Niisutasin huuli enne jumestama hakkamist Artdeco huuleõliga, et need oleksid võimalikult ühtlased. Huulepuuder peitub korgi sees ja švammaplikaatoriga saab seda sealt võtta. Puuder on huultel kerge ja mõnus. Tulemus jääb poolmatt ja väga ilus. Värv on küll erk punane, aga selline marjane, mida heameelega ka igapäevase jumestuse juurde sobitan ja mis ei tundu liiga pidulik-glamuurne.

Toode ei too huulte kuivi kohti esile. Püsivus on väga hea - saab süüa-juua nii, et värv kohe ära ei kao ja kuluma hakates hajub ta ühtlaselt. Paari tunniga hakkab siiski huuli kuivatama ja siis kasutasin ma puudri peal selle niisutamiseks Artdeco huuleõli - need kaks koos on match made in heaven! Huuleõli kaotab muidugi mati viimistluse ära, lisab läiget ja koos sellega tundub värv erksam, aga niisutab nii hästi ja tekitab mõnusa pehme tunde.

Kõigist proovitud toodetest sai just huulepuuder minu lemmikuks! Hind 9.03 EUR.

Magic Fix huulepulga fiksaator


Fiksaator on mõeldud kasutamiseks huulepulga peal, et pikendada selle püsivust. Läbipaistev vedelik ei muuda kuidagi huulepulga värvi. Peale kandes tekitab see paariks sekundiks õhetava tunde, kuid pärast ei jää ta huultel kuidagi tunda-märgata. Proovisin seda koos Artdeco huulepuudriga ja kuigi puuder mind niigi oma hea püsivusega võlus, siis koos fiksaatoriga oli püsivus kohe eriti hea! Fiksaator ei sobi kasutamiseks koos huuleläigetega. Hind 8.96 EUR.

Strobing kreem


Strobing kreem sisaldab pärliosakesi, mis kingivad nahale õrna kuma. Kreem on küll täiesti valget värvi, kuid hajub nahal läbipaistvaks, muutmata nahatooni heledamaks ja paistma jääbki vaid kerge kuma. Tulemus on küllaltki õrn ja sobib hästi igapäevaseks kasutamiseks. Tugevamaid modelleeringuid vajava foto- või lavameigi jaoks jääb tema efekt liiga tagasihoidlikuks. Strobing kreemi tuleb kanda jumestuskreemi peale, kasutades tupsutavaid liigutusi, et meigipõhja mitte kohalt ära lohistada.

Alloleval pildil on kõik uued Artdeco tooted jumestuses järgi proovitud. Kasutasin strobing kreemi põsesarnadel ja ninaseljal:


Nina peal on tulemust veidi näha, aga kuna foto "sööb" umbes 40% meigist ära, siis jääb tulemus pildi peal tagasihoidlikum kui ta silmaga vaadates on.

Artdeco kuldse päevituse õli


Selle toote nimi on veidi eksitav. Arvasin, et tegu on vedelal kujul oleva päikesepuudri-laadse tootega, mille abil saab nahale kerge päikesesuudeldud tooni, aga tegelikult on ta pigem ikka säratoode. Ülevalpool oleval pildil kasutasin õli kaelal ja dekolteel ja mingit tumeduse vahet ei olnud märgata. Valguse käes hakkavad õlis sisalduvad säraosakesed väga ilusti mängima, aga pildile püüda seda ei õnnestunud. Koos päikesepruuni nahaga on see sädelus kindlasti imeilus. Tulemus püsis väga hästi ja päeva jooksul ei hajunud. Õli on meeldiva magusa lõhnaga ja niisutav. Hind 10.80.

Strobing kreem ja sädelev õli nahal hajutamata kujul:


See oli mu esimene kokkupuude Artdeco toodetega ja esmamulje on väga hea. Eriti suurteks lemmikuteks said huuletooted ja Nude jumestuskreem. Rosalind e-poes on hetkel kogu kaup soodushinnaga, nii et vaata järgi ja kasuta võimalust väärt tooteid eriti hea hinnaga soetada :)

No comments:

Post a Comment