Monday, January 1, 2024

Põhi Peal!

Detsembris tuli hüvasti jätta mõnede suurte lemmikutega. Ühtegi halva toote hoiatust mul sel korral anda ei olegi - kõik neist on sellised, mida ostan suurima rõõmuga tulevikuski.

Otsa lõppesid järgmised tooted:


Tilk vananemisvastane küüslauguseerum astelpajuga -  Olen katsetanud väga palju erinevaid näoõlisid ja see on konkurentsitult parim! Õli on  üliniisutav, kuid imendub kiiresti ja ei jäta nahka läikima. Üks väheseid näoõlisid, mida saab kasutada ka kiiretel hommikutel kui tahad pärast kohe meikima hakata. Tilk õli sobib ka tundlikule ja ärritunud nahale - näiteks kui nohu ajal nina ümbrus punetab ja pakitseb, siis see õli aitab nahal paraneda ning ei hakka näole kandes kipitama. Suur-suur lemmik! Hind: 39.90 EUR.

Essence automaatne silmapliiats - Essence silmapliiatsieid olen ära kasutanud juba mitu tükki erinevates värvides, sel korral sai otsa tumepruun toon Hot Chocolate. Väga hea pliiats, mis on mõnusalt pehme, hea pigmendi ja pika püsivusega. Kindlasti ostan teinekordki, sest see on väga hea toode ja veel erakordselt soodsa hinnaga ka- maksab vaid 1.69 EUR.

Kulmupintsel - See pintsel on ka üks erakordselt hea ja soodne leid. Väga täpne ja mugav viltuse otsaga pintsel hinnaga vaid 92 senti. Tihedast kasutamisest olid pintsiharjased juba viltu vajunud, nii et tellisin neid endale kohe mitu tükki juurde.

Artdeco tolmpuuder - Matistav tolmpuuder on valget värvi, kuid nahale kandes muutub täiesti läbipaistvaks ja ei muuda jumestuse tooni heledamaks. Ta kinnitab ja matistab meigi pikaks ajaks, kuid jääb ise nahal täiesti märkamatu, nii et sellega tehtud meik on kerge ja loomulik. Hind: 16.95 EUR.

Armani My Way parfüüm - Armani klassikaline lõhn on mu läbi aegade lemmik. See on õrn lillelõhn, mis on kerge, naiselik ja tekitab positiivse meeleolu. Tegelikult juba igatsen seda lõhna, nii et ilmselt ostan juba õige pea uuesti, see on lihtsalt nii minu parfüüm! Hind: 84.99 EUR.

Sellised olid siis detsembris otsa saanud tooted. Kas oled midagi neist kasutanud? Millised on sinu muljed?


No comments:

Post a Comment