Wednesday, November 6, 2019

Jalgu koorivad sokid

Ostsin Selveri Ilulaadalt Puredermi jalgu koorivad sokid. Olin neid juba tükk aega proovida tahtnud, aga kunagi polnud nagu õige aeg - protseduur paneb nimelt jalad mõneks ajaks tugevalt nahka ajama ja vahepeal on vaatepilt päris kole. Nüüd on aga jalad kogu aeg sokkide-saabaste sees peidus, nii et paras aeg "happesokide" järgi proovimiseks.

Ilulaada raames on sokid saadaval soodushinnaga 4.49 EUR. (Tavahind 5.99.)


Pakendi peal on põhjalik kasutusjuhend:


Kõigepealt tuleb jalad pesta ja kuivatada, kilesokkide ülemine osa ettenäidatud joont mööda ära lõigata, sokid jala otsa panna ning 60-90 minutit oodata. L suuruses sokid on päris suured, nii et minu 40 number jala juures jäi ruumi rikkalikult ülegi. Sokkide ülemine osa on üsna lai, nii et tõmbasin igaks juhuks nad teibiga jala külge kinni, et vedelik kuskilt välja tilkuma ei hakkaks.

Kilesokkide sees on vedelikuga immutatud sisu, mis on umbes samasugusest materjalist kui kangast näomaskid. Mõjuaja jooksul ei tekitanud koorija nahal mingit tunnet ja peale maskitamist ei ole kohe mingit muutust märgata.


Mõju hakkas avalduma 5 päeva pärast, kui vana nahk jalgadelt lahti lõi ja maha kooruma hakkas:


See ketendamise faas kestis 4-5 päeva ja protsessi kiirendamiseks aitasin kannariiviga paaril korral kaasa ka. Kui kogu vana nahk eemaldunud, olid tallad hästi siledad ja pehmed. Tõesti nagu oleks äsja pediküüritoolist välja astunud.

Jäin Puredermi koorijaga väga rahule ja kevadel plaanin kindlasti uuele ringile minna, et sandaalihooajale pehmete jalgadega vastu sammuda. Ilulaat kestab veel järgmise nädala lõpuni, nii et kui koorivaid sokke seal veel saada on, siis soovitan soojalt järgi proovida.

No comments:

Post a Comment