Thursday, October 31, 2019

Põhi Peal!

Oktoober saab kohe läbi ja aeg anda oma lõplik hinnang viimase kuu jooksul otsa saanud ilutoodete kohta. Tühjaks said sellised purgid-pudelid:


BioNike Xage Skinergy täiustav kontsentraat - Seerum on kerge ja kiirestiimenduva kreemi kujul, mis nahale koheselt tugeva niiskusesüsti annab ja regulaarsel kasutamisel nahka trimmib ning vananemismärkide vastu võitleb. Väga meeldis! Hind: 41.90 EUR.

Artdeco alusripsmetušš - Valget värvi alusripsmetušš on ripsmeid niisutava ja hooldava toimega ning lisab neile nii pikkust kui tihedust. Kasutatakse teise tuši all ja olgugi, et toode on valget värvi, ei jää ta musta tuši alt hiljem kuidagi läbi kumama. Sobib väga hästi ka efektvärvides ripsmetuššide eel kasutamiseks, sest need jäävad valgele baasile eriti erksalt peale. Hind: 12.90 EUR.

Sampure Minerals mineraalpuuder - Mineraalpuudrite sõber olen olnud juba pikalt ning proovinud paljusid erinevaid. Sampure oma oli väga hea - kattis ja püsis hästi ning on valmistatud vaid looduslikest ja läbinisti nahasõbralikest komponentidest. Ühe kihina peale kandes andis puuder umbes BB kreemi laadse kergelt läbikumava meigipõhja ja 2-3 kihiga sai tekitada täiskatva põhja. Minul oli minisuuruses toode toonis Light Beige, mille sain Sampure Get Started komplektist.  See on hetkel Pure Cosmetics e-poes saadaval soodushinnaga 50.90 EUR.

Sampure Minerals pealispuuder - Pealispuudri sain samuti Get Started komplektist ja sellest väikesest 1grammisest purgikesest jätkus üllatavalt kauaks. Pealispuudrit kasutades ei näe kohe meigipõhja juures mingit muutust, sest toon Natural hajub nahal täiesti läbipaistvaks, aga vahet paneb tähele kaugelt vaadates või piltidel. Ta on valgustpeegeldavate omadustega ja tekitab nahale ilusa "soft focus" efekti, mis hajutab poore ja kortsukesi ning muudab need vähem märgatavaks. Minisuuruses toodet eraldi osta ei saa, sest ta on saadaval vaid Sampure meigikomplektides, aga täissuuruses puudri hinnaks on 24.95 EUR.

Tilk! Refresh Me näovesi - Probiootikumide ja orgaanilise roosiveega toonik pakub nahale mõnusat niisutust ja värskendust. Ma olen seda järjest ära kasutanud juba 2 pudelit ja tootest jätkuvalt suures vaimustuses! Võib kasutada nii puhtal näol enne kreemitamist, et aidata nahal kreemis sisalduvaid kasulikke aineid paremini omastada, või jumestuse peal, et meiki kinnitada ja kaotada selle puudriline välimus. Pihustiga pudel teeb kasutamise eriti mugavaks ja ei ole vaja kulutada vatipatju. Üks parimaid toonikuid, mida üldse proovinud olen! Hind: 19.90 EUR.

Signe Seebid Jalavannisool - Jalavannisool aitab lihaseid lõõgastada ja selle sisse lisatud eeterlikud õlid rahustavad, soojendavad ja vähendavad lihaspingeid. Lõhnas annab kõige rohkem tooni eukalüpt, mis on piisavalt tugev, et algava nohu korral nina lahti teha. Hind: 5.50 EUR.

Tahe Miracle Treatment juuksehooldus - Pakendi peal on kirjas, et kreem on intensiivselt taastav, aga päris kuivade ja katkiste juukseotste silumiseks ta siiski ei sobi. Sain temaga sõbraks alles peale juuksuris käimist, kui katkised otsad maha lõigati. Nii et sobib pigem keskmises korras olevate juuste hoolduseks - muudab nad kergemini kammitavaks, silub ja hoiab kahusust kontrolli all. Ei jää juustes tunda ning pole ohtu, et juukseotsad rasvaseks muutuksid, kui kogemata liiga suure koguse kasutad. Hind: 18.90 EUR.

Artdeco meigikinnitussprei - Meigikinnitussprei sisaldab nahka toitvaid ja hooldavaid komponente. Ta parandab jumestuse püsivust ja aitab puudrilistel toodetel kenasti üksteise sisse sulada. Meigipõhi püsis seda kasutades tõesti hästi, aga mulle ei meeldinud see, et ta väljus pihustust väikeste tilkadena, nii et oli kohe tunda, kuidas need nahale langevad. Õnneks nad jumestuse peale mingeid täppe ei jätnud, aga eelistan siiski selliseid meigifikseerijaid, mis pudelist õrna udu vormis väljuvad. Hind: 15.95 EUR.

Benecos CC peitekreemide palett - Eri värvi peitekreemidega saab nahal soovimatuid toone neutraliseerida. Roheline aitab vähendada punetust ja lillakas kollast tooni. Värvikorrekstioonide palett töötas väga hästi, aga sellega meigi tegemine võttis lihtsalt tunduvalt kauem aega, nii et väga sageli ma seda seetõttu ei kasutanud. Kuna tegu on looduskosmeetikaga, siis oli ta säilivusaeg 12 kuud ja kui see möödus, hakkasid kreemid natuke nagu rasvakriidi moodi lõhnama, nii et lõpuni kasutada neid ei jõudnudki. Aga kes tahab soodsa hinnaga värvikorrektuuride maailmaga tutvust teha, siis on Benecose palett hea valik. Hetkel on see Rosalind e-poes soodushinnaga saadaval ja maksab vaid 4.86 EUR.

The Body Shop porgandi näopesugeel - Väga hea lõhnaga näopesugeel saab vaevata jagu ka tugevamast meigist ja ei kuivata nahka. Meeldis, aga minu suurimat lemmikut - kummeli meigieemaldusvõid, siiski troonilt tõugata ei suutnud, sest see on veel pehmem ja veel niisutavam. Nii et kui uue ostmiseks läheb, siis pigem valin The Body Shopi meigieemaldusvõi, aga ka porgandi näopesugeeli kohta ei ole poolt paha sõnagi öelda. Hetkel saadaval soodushinnaga 10.88 EUR.

Artistry silmapliiats - Artistry silmapliiatsid on esmaklassilised - täpselt õige tugevusega, lihtsalt hajutatavad ja kauapüsivad. Toon Plumberry on hästi ilus suitsune lilla, mis sobis imeliselt päevameigi juurde väikest värviaktsenti andma. Pliiats oli mul juba üsna vana, nii et lõpp kuivas kahjuks ära, aga meeldis väga ja soovitan soojalt. Hind: 23.63 EUR.

Nature Box avokaado dušigeel - Hästi hea värske lõhnaga dušigeel, mis niisutas nii mõnusalt, et peale pesu polnud kehakreemi järgi mingit vajadust. Neid on saadaval päris mitu erinevat, nii et kui avokaado oma otsa sai, siis ostsin järgmiseks makadaamiaõli oma, aga see mulle paraku ei meeldi, sest kipub nahka kuivatama ja lõhn on ka üsna mittemidagiütlev. Nii et kuigi algul oli plaan järjest nad kõik ära proovida, siis nüüd ei teagi, kas julgen teisi osta, sest makadaamia oma oli pettumus. Aga seda avokaado dušigeeli ostan kindlasti veel ja soovitan teilegi. Praegu on nad Barboras soodushinnaga ja avokaado dušigeeli hinnaks on 3.49 EUR.

Sellised tühjad totsikud siis oktoobrikuus. Kas oled midagi neist kasutanud? Millised on sinu muljed?


No comments:

Post a Comment