Wednesday, June 26, 2019

Kodumaised päikesekaitsetooted

Tilk! on suve hakul välja tulnud uue päikseliseks ajaks hädavajaliku tootesarjaga, mille abil turvaliselt suvemõnusid nautida. Nagu Tilk! tooted ikka, on ka nende päikesekaitsesari täiesti looduslikest komponentidest kokku pandud ja kus võimalik, on kasutatud kodumaiseid taimi. Päikesesarja teeb eriliseks Saaremaa rannaaladelt korjatud vananemisvastaste omadustega punavetikate ekstrakt, mis on sees kõigis uutes toodetes. Tilk! meeskond saatis mulle uue sarja testimiseks ja tänases postituses saan teilegi muljetest rääkida.


Shimmer Me päevitusõli



Niisutav õlikokteil on kokku segatud vaarika-, porgandi-, nisuidu- ja kookosõlist, mis kõik omavad looduslikku päikesekaitseefekti. Eestis päevitustoodete päikesekaitse tugevust ei testita, mistõttu ei ole pudelitel peal mingit konkreetset SPF väärtust, aga hinnanguliselt jääb kõigil päikesesarja toodetel see keskmise kanti (SPF 20-30 vahele.).

Kui nimi "Shimmer Me" viis mind mõttele, et äkki paneb toode keha sädelema, siis nii see ei ole ja õli nahale märgatavat sillerdust ei jäta.  Küll aga annab ta porgandiõli sisalduse tõttu vähemalt minu heledale nahale pisut kollakat tooni, nii et väga heledanahalised saavad teda kasutades kohe kerge jume peale. Õlil on õrn mündine lõhn ja ta imendub meeldivalt kiiresti. Päikese eest kaitseb ta tublisti ja seda kasutades ei kõrbenud nahk ära ka eelmisel nädalal Eestit tabanud kuumalaine ajal. Hind: 22.90 EUR.

Bronze Me päevituskreem




Kui Shimmer Me õli on mõeldud rohkem kehale, siis näo kaitseks on Tilk! loonud Bronze Me vahulise päikesekaitsekreemi. Pole muidugi mingit põhjust, miks ei võiks päevitusõli ka näol kasutada, kuid spetsiaalselt näole mõeldud kreem on lihtsalt toitvam ja jätab naha kasutamise järgselt matimaks, nii et kui tahad peale näo kreemitamist meikima hakata, siis on parem valida kreem, mitte õli, mis jätab naha pisut läikima.

Tilk! kreeme armastan nende mõnusa vahulise tekstuuri tõttu ja ka Bronze Me on täpselt sellise rikkalikult toitva, kuid samas õhulise koostisega nagu mu teised lemmikud Tilk! kreemid. Purgist võttes tundub ta näpu peal natuke nagu toasoe või, aga imendub kiiresti ja ei jäta nahale rasvast tunnet. Lisaks päikesekaitsele on Bronze Me ka niisutav ja vananemisvastane, nii et ei ole vaja hommikul mitut kreemi üksteise otsa määrida, vaid piisabki sellest ainsast kõik-ühes tootest. Hind: 23.90 EUR.

Gloss Me huuleõli




Huuleõli niisutab, kaitseb päikese eest ja annab kena läike. Metallrullikuga pudelikesest on mugav vajalik kogus õli huultele kanda. Toode kaitseb huulte õrna nahka nii kuuma kui külma eest, nii et kasu on temast nii suvel kui talvel. Õlil on õrn ravimtaimede lõhn ja maitse ning ta pakub huultele pikemat niisutust kui tavalised huulepalsamid. Kui palsameid olen harjunud mitu korda päevas kasutama, sest huuled kipuvad kuivama, siis õli kasutan päevas üks kord ja rohkem ei tule meeldegi, sest niisutatud tunne kestab pikalt ja pole vajagi uut kihti peale kanda. Hind: 5.90 EUR.

Tilk! e-poes on päikesetooted müügil nii ükshaaval kui komplektina ja koos ostes saab väikese hinnavõidu, sest komplekti hinnaks on 47.90 EUR.

Leidsin oma pakist veel ka ühe juba vana tuttava toote, mis on nii suureks lemmikuks saanud, et ilma selleta oma näohooldusrutiini üldse ette ei kujutagi. Selleks on Refresh Me probiootikumide ja roosiveega näovesi.


Näovesi on niisutav ja värskendav ning selles sisalduvad probiootikumid aitavad taastada naha loomuliku mikrofloora. Sel aastal võitis Refresh Me lausa Buduaari ilulemmiku tiitli, nii et paistab, et ma pole ainus,  kes temast vaimustuses on, vaid toode on jõudnud endale suure fännibaasi koguda. Kui mu esimene Refresh Me oli üsna jõulise pritsuga ja pihustas tooniku välja väikeste piisakestena, siis uus pudel pihustab märksa peenemalt, nii et kasutan seda nii näohoolduses enne kreemitamist, kui ka jumestuse peal päeva jooksul meigi värskendamiseks. Hind: 19.90 EUR.

Kas oled mõnda Tilk! toodetest proovinud? Mis on sinu lemmik?

No comments:

Post a Comment