Monday, June 10, 2019

Avoni suvised uudised

Avon tõestab ikka ja jälle, et väärt kosmeetikat on võimalik toota väga taskukohase hinnaga. Sain hiljuti PR paki Avoni suviste uudistoodetega, milleks olid True Color punased huulepulgad ja Attraction Sensation parfüümid.

True Color huulepulki olen varemgi kasutanud ja kiidan nende head püsivust, niisutavat koostist ja laia värvivalikut. True Color Matt huulepulkasid on saada rohkem kui viiekümnes toonis - nende seas nii rahulikke nude värve kui ka ülisärtsakaid punaseid, roosasid ja lillasid toone. Suve hakul täiendas Avon oma True Color huulepulkade värvivalikut uute punaste toonidega, mille hulgast iga nahatooniga kasutaja endale sobiva leiab. Huulepulkade tavahinnaks on 9 EUR, aga hetkel on nad saadaval soodushinnaga 6.99. Vaata kogu värvivalikut SIIT.

Mina sain järgi proovida sellised toonid:


Huulepulkade pakendid on äravahetamiseni sarnased ja tooni näeb põhja all oleva sildi järgi:



Minu lemmikuteks said kaks rahulikumat tooni, mis kannavad nime Everyday Red ja Rose Red. Kõik värvid on intensiivsed ja isegi pildil vasakul olev Everyday Red, mis nime järgi võiks sobida igapäevaseks kandmiseks, on üsna särtsakas, nii et minu meelest sobib pigem piduliku tugevama meigi juurde.


Värvid on tugeva katvusega ja oma huulevärv alt läbi kumama ei jää. Olgugi, et sarja nimi on matt, siis jäävad nad huultel pigem poolmatina, mis mulle isegi rohkem meeldib kui täismatt tulemus, sest nad ei rõhuta huultel olevaid joonekesi ning on mugavad kanda. Huulepulgad ei tekita kuivatavat tunnet nagu täismatid värvid seda sageli tegema kipuvad, nii et mul jätkub nende kohta vaid kiidusõnu.

Huulepulk püsib hästi ja kulub ühtlaselt, elades kenasti üle ka söömise-joomise. Värv ei hakka huulekontuurist väljapoole valguma, nii et ei vaja enda all tingimata huulepliiatsit, aga mul on erksate värvidega siiski alati tavaks enne huulepulga kasutamist pliiatsiga kontuur ette joonistada, sest nii on lihtsam korrektset tulemust saavutada ja peenikese pliiatsiotsaga pääseb hõlpsamini ligi huule välisnurkadele.

Sellel pildil kasutan tooni Everyday Red, mis teeb hambad nii säravvalgeks nagu oleks neid äsja valgendatud:


Kui oled hästi katva poolmati huulepulga otsinguil, siis Avoni True Color värve julgen küll soojalt soovitada. Nad ei kandu hammastele, kuluvad kenasti ja ühtlaselt ning ei kuivata huuli. Mida rohkemat võikski tahta.

Attraction Sensation parfüümveed



Avoni parfüümiperega on liitunud kaks uut tulijat - Attraction Sensation parfüümveed mehele ja naisele. Parfüümipudelid sobivad teineteisega kokku nagu pusletükid, nii et selline armas ja romantiline paar.

Lõhnad ja ehted on sellised asjad, mida on mulle raske kinkida, sest väga kerge on valikuga mööda panna. Mulle meeldivad värsked, kerged ja puuviljased lõhnad ning kahjuks on Attraction Sensation täpselt selle vastand ning iseloomustaksin neid pigem sõnadega sügav, intensiivne ja vürtsikas.

Attraction Sensation naiste lõhnas põimuvad ploom, jasmiin ja nahk. Meestelõhn on segu mustast piprast, lavendlist ja nahast. Mõlemad lõhnad on tugevad ja püsivad kaua. Nad on sellised raskemad ja küpsemat sorti lõhnad, mis minu maitsele ei ole, aga paljud inimesed just sedasorti parfüüme eelistavadki, nii et kes vürtsikaid ja sumedaid lõhnu kannab, siis need võivad olla midagi just teile.



Parfüümide tavahind on 23 EUR, aga praeguses kataloogis on nad saadaval tutvumishinnaga 17 EUR. Rohkem infot ja tellimisvõimalus Avoni kodulehelt.

Kas oled Avoni tooteid proovinud? Millised on sinu lemmikud?

No comments:

Post a Comment