Friday, June 7, 2019

Aurelia probiootikumidega näohooldus

Minu näohooldusrutiin on viimasel ajal olnud eriti luksuslik, sest I.L.U. varustas mind Aurelia probiootiliste nahahooldustoodetega. Varem oli mul üks lemmiksõna, mida alati näohooldustoodete pakenditelt otsisin ja selleks oli hüaluroonhape. Nüüd on sellele lisandunud teine võlusõna - probiootikumid. Probiootikumidega rikastatud nahahooldustooted on uus trend, sest head bakterid aitavad taastada naha loomuliku kaitsevõime, mis linnatingimustes igapäevaselt proovile pandud saab.

Aurelia näohooldustooted on valmistatud orgaaniliselt kasvatatud toorainest, nad on cruelty free ning sisaldavad vaid nahasõbralikke komponente. Kõik kolm toodet, mis minule saadeti, on õrna ravimtaimede lõhnaga, mis on tunda vaid korraks kasutamise ajal ja nahale püsima ei jää ning peaksid seetõttu hästi sobima ka lõhnatundlikule kasutajale.

Sain järgi proovida Aurelia kõige populaarsemad tooted, milleks on näopuhastuspalsam, taastav päevakreem ja värskendav näosprei.


Miracle Cleanser näopuhastuspalsam




Probiootikumidega rikastatud palsam eemaldab nahalt meigi ja mustuse ning tänu tema niisutavatele omadustele sai mu kuiv nahk temaga juba esimesel kasutuskorral suureks sõbraks. Probiootikumidega toodete puhul on eriti hea see, et nad taastavad näonaha mikrofloora ja panevad naha ise ennast tervendama, mitte ei anna vaid paar tunnikest kestvat niiskusesüsti.

Palsam tuleb kanda kuivale nahale ja eemaldada niisutatud rätikuga. Väike puhastusrätt on karbis kaasas. Puhastusrätid on üks asi, mille headusest mina pole veel aru saanud - ma ei näe mingit vahet, kas loputan toote näolt maha, või eemaldan rätikuga. Lisaks peaks neid rätikesi siis ju palju olema, sest peale iga kasutuskorda tuleb see pessu panna ja kunagi ei tea, millal masinatäis valget pesu kokku saab - see võib juhtuda samal päeval, aga võibolla ka hoopis nädala pärast. Nii et mina olen rätikut kasutanud siis, kui see parajasti pesust tulnud ja käepärast on, aga enamasti loputan puhastuskreemi lihtsalt veega maha. Peale puhastuspalsami kasutamist on nahk kirgas, puhas ja mõnusalt niisutatud - täitsa samaväärne tunne kui peale kergema näokreemi kasutamist. Väga meeldib! Hind: 56.95 EUR.

Cell Revitalise taastav päevakreem



Vahulise tekstuuriga päevakreem rahustab, niisutab ja toidab nahka. Ta taastab naha kaitsekihti ja aktiveerib kollageeni tootmist. Kreem on hästi siidine ja imendub hetkega. Nahale ei jää mingit tuntavat kihti, nii et see sobib hästi kasutamiseks  ka vahetult enne meikimist.

Olen seda praeguseks veidi üle nädala kasutanud ja jume on kuidagi eriti kirgas ja ühtlane, ei taha üldse enam tugeva katvusega meigipõhjatooteid kasutada, sest nahk on kuidagi eriti värskusest pakatavaks muutunud ja väärib näitamist, mitte paksu meigiteki alla matmist. Hind: 77.95 EUR.

Brightening Botanical Essence näosprei



Sprei baaskoostisosaks on mineraaliderikas vulkaaniline vesi, mis on rikastatud nahka mürkainetest vabastavate magneesiumisooladega. Toode väljub pihustist õhkõrna uduna ja sobib kasutamiseks kas toonikuna enne kreemitamist, või meigi peal, et jumestust kinnitada ja päeva jooksul värskendada. Kuna pihusti suudab vedeliku nii peenelt välja paistata, siis ei ole ohtu, et ta meigi peale mingid veetäpikesed jätaks.

Spreid on saadaval nii suures 50-ml pudelis, kui ka 10 milliliitrises minipakendis, mida on mugav kaasas kanda.  Tal on kerge ja värskendav lõhn, milles annavad kõige rohkem tooni tsitrusenoodid ja kergelt on tunda ka lavendlit. Hind: 14.40 EUR.

Aurelia sarjast leiab näohoolduseks kõik vajalikud tooted, igaüks neist nahale kasulikest probiootikumidest pungil. Minu kuivale nahale sobisid kõik proovitud tooted väga hästi, nii et julgen neid teilegi soojalt soovitada.

Kas oled enda jaoks juba probiootikumidega nahahooldustooted avastanud? Millist Aurelia näohooldusvahendit esimesena järgi proovida tahaksid?

No comments:

Post a Comment