Sunday, August 5, 2018

The Body Shop näospreid

The Body Shop on välja tulnud uue näospreide kollektsiooniga, mis sobib ideaalselt just suviseks kasutamiseks, et nägu päeva jooksul jahutada ja värskendada. The Body Shop andis kõik viis pudelikest mulle proovimiseks-testimiseks, et saaksin oma kasutamiskogemust jagada ja teie jaoks valikut lihtsamaks teha. Pudelite suurus on 60 ml, nii et mõnusad pisikesed, et oleks mugav käekotti pista. Kõik spreid sobivad kasutamiseks nii puhtal nahal kui ka jumestuse peal. Iga sprei hind on 9.50 EUR.


Rahustav kookose sprei



Minu lemmik! Tegelikult olin päris üllatunud, et just kookose sprei mulle kõigist kõige rohkem meeldis, sest enamasti tundub kookoselõhn mulle liiga imalalt magus. Kookose sprei oli kõigist viiest kõige mahedama lõhnaga ja kui teiste aroom püsis nahal peale kasutamist päris pikalt, siis kookose oma oli tunda vaid pihustamise ajal. Nii et ei maksa kinni jääda eelarvamustesse, vaid tuleb ikka ise järgi nuusutada, sest sedasi võib ootamatuid uusi lemmikuid avastada.

Ilmselt oli see juhus, aga kookose sprei pihusti oli ka kõige parem - kõik nad pihustasid üsna peenelt, kuid teised viskasid vahepeal välja ka piisakesi. Kookose sprei väljus pudelist õrna uduna. Panin pudelikese külmkappi ja praeguste ülisoojade ilmadega on värskelt külmast võetud sprei täielik elupäästja. Sisaldab ausast kaubandusest pärit aaloed ja kookosvett. Soovitan soojalt proovida!

Silendav maasika sprei



Lisaks maasikale kuulub selle sprei koostisse veel aaloe, mustikas, apelsin, sidrun ja guajaav. Kui kõigi teiste spreide mõju kirjeldamiseks tuleb esimese hooga pähe sõna "värskendav", siis maasika sprei kohta ütleksin hoopis pinguldav. Ta tekitas sikutava tunde, mis mulle paraku ei meeldinud. Mulle ei lähe üldse peale sellised tooted, mida ma oma nahal tunnen. Ka kõik need lopsakust lisavad huuleläiked, mis suriseva tunde tekitavad, hakkavad mind päris kiiresti häirima. Lõhna poolest oli mõnus magus ja maasikane. Kui oled The Body Shopi maasika dušigeeli proovinud, siis sellega hästi sarnane.

Mandariini sprei



Mandariinilõhnaline sprei sisaldab supertoitudena tuntud goji marju ja maca juurt ning kofeiini. Lõhn on tal pihustamise ajal üsna tugev, kuid see hajub ruttu ja ei hakka parfüümiga võistlema. Kerge ja värskendav.

Matistav mündisprei



Matistav sprei sisaldab savi ja enne kasutamist vajab pudel üsna tugevat raputamist, et savikiht põhjast üles kerkiks ning vedelikuga seguneks. Spreil on mõnus hapukas-mündine lõhn ja kõigist viiest oli see lõhna poolest kõige püsivam. Tundsin seda nahal päris tugevalt lausa mitu tundi peale pihustamist. Olulist matistavat efekti ma tähele ei pannud, nii et selleks otstarbeks ei soovita, aga näo värskendamiseks igati mõnus.

Sädelev roosi sprei



Roosilõhnaline sprei sisaldab veidi säraosakesi ja enne pihustamist võiks seda korralikult loksutada, et sädelus pudelis ühtlaselt jaotuks. Roosilõhnaline sprei on värskelt pihustatuna kõige tugevama lõhnaga, kuid aroom püsib nahal vaid paar minutit. Säraosakesi ei ole pudelis väga palju, nii et spreid võib päeva jooksul muretult mitmeid kordi kasutada ja ei ole ohtu, et lõpuks üleni glitteriga kaetud oled. See sai kookose sprei järel minu teiseks lemmikuks.

Kõik spreid sobivad kasutamiseks nii puhtal nahal kui ka jumestuse peal. Meigitud nahal kasutades aitavad nad jumestusel nahaga ühte sulada ja selle puudrilise välimuse kaotada.

Kas oled mõnda The Body Shopi näospreidest proovinud? Milline on sinu lemmik?

No comments:

Post a Comment