Thursday, June 29, 2017

The Body Shop uudistooted juustele

The Body Shop juuksehooldustoodete riiulid on saanud täiendust mitme uue sarja näol. Tooted on keskkonna- ja nahasõbralikud ja sisaldavad naturaalseid õlisid, võisid ja püreesid. Sain proovimiseks järgnevad tooted:


Minu suurimateks lemmikuteks said banaani šampoon ja palsam:


Juukseid toitvad šampoon ja palsam sisaldavad ausa kaubanduse banaanide püreed ja on tõeliseks maiuspalaks nii juustele kui ka haistmismeelele. Imeliselt lõhnavad tooted jätavad juuksed pehmeks ja niisutatuks. Magus banaanilõhn püsib juustes veel mitu tundi peale pesemist ja kui sageli on pesuainete lõhna hea püsivus minu jaoks miinus, siis nende toodete puhul naudin juustesse jäävat lõhna kogu hingest. Juuksed on peale nende toodetega pesemist kergelt käsitletavad, lasevad end hästi kohevaks föönitada ja ei ole kahused. Nii šampoon kui palsam said suuurteks lemmikuteks! Hetkel on mõlemad saadaval soodushinnaga 5.95 EUR, nii et soovitan seda magusat pakkumist kindlasti ära kasutada ja banaani sarjaga tutvust teha :)

Kõõmavastane šampoon ingveriga


Vürtsika ingverilõhnaga šampoon sobib igapäevaseks kasutamiseks. Lisaks ingverile sisaldab ta veel ka mett ja valge paju ning kase ekstrakti. Mõeldud kuivale ja tundlikule peanahale. Kõõmaprobleemi mul õnneks ei ole, nii et ei saa omast kogemusest rääkida, kas ta selle mure vastu aitaks, kuid niisutava igapäevašampoonina sobis mu juustele igatahes kenasti. Ka ingverišampoon on kuni 17. juulini soodushinnaga ja maksab  6.06 EUR.

Sügavpuhastaja peanahale ja juustele


Väga omapärane toode millesarnast polegi varem proovida saanud. Jaapani rohelise teega juuksekoorija  aitab ergutada vereringet ja eemaldab juustest sinna kogunenud viimistlusvahendite jäägid. Paksule pastale tuleb peopesas pisut vett segada ja nii saab toote hõlpsasti vahule ajada. Kasutada šampooni asemel. Koorija sisaldab mentooli, mis peanaha kergelt õhetama paneb. Peseb juuksed krudisevalt puhtaks ja peale maha loputamist tunduvad juuksed üsna karedad, kuid kui kasutasin järgmise etapina The Body Shopi banaani palsamit, kadus ka karedus ning juuksed muutusid taas siledaks ja kergelt kammitavaks. Meeldiv avastus oli see, et peale sügavpuhastaja kasutamist püsivad juuksed kauem puhtad. Koorija hinnaks on 25 EUR.

See oli mu esimene kokkupuude The Body Shopi juuksehooldustoodetega ja minu üsna pirtsakatele juustele sobisid nad hästi. Hetkel on paljud tooted soodushinnaga -40%, nii et hea aeg uusi tooteid eriti rahakotisõbraliku hinnaga proovida :)

No comments:

Post a Comment