Thursday, August 24, 2023

Catrice sügis/talv 2023

Pihlakad on punased, koolilapsed pühivad ranitsalt ämblikuvõrgud ning sügiskollektsioonid jõuavad poodidesse. Catrice oli esimene kosmeetikafirma, kes oma 2023. aasta sügistalvise kollektsiooni tooted avalikuks tegi ja mul on need juba järgi proovitud, nii et tänases postituses saan teiegagi oma muljeid jagada.


Catrice meigipõhjatooted on alati nii head! Nende valikus on palju väga häid jumestuskreeme ja peitekreeme,  mida oled aastate jooksul ikka uuesti ja uuesti ostnud. Seega olin kõige rohkkem põnevil sära andva meigialuskreemi ja kreemja bronzeri proovimise eel.

Soft Glam Filter Fluid on ilmselt inspiratsiooni saanud ikoonilisest ilutootest Hollywood Flawless Filter, kuid annab sarnase tulemuse tunduvalt soodsama hinnaga. Soft Glam Filter meigialuskreem kingib nahale kauni kuma. Seda võib kasutada nii jumestuskreemi all, segada jumestuskreemi sisse kui kanda highlighteri asemel meigi peale nendes kohtades, kuhu soovid sära lisada. Kreemi antud kuma on üsna tugev, nii et isegi juhul, kui kannad seda hea katvusega mati jumestuskreemi alla, on tema mõju näha. Eriti hästi sobib see toode kuiva nahaga inimestele, kellel muidu kipub meigipõhi matt ja elutu paistma - Soft Glam Filterit kasutades on ka kuival nahal jumestus niisutatud välimusega ja värske. Hind: 7.99 EUR.

Melted Sun kreembronzer on lihtsalt võrratu! Ma olen siiani rohkem ikka päikesepuudrite usku olnud, aga see super hea kreem on mu täielikuks lemmikuks saanud. Väga ilus toon ning super hea hajuvus ja püsivus. Tavaliselt kasutan seda enne puuderdamist, aga tegelikult saab seda kenasti kasutada ka puudri peal. Eriti kauapüsiva ja ilusa meigipõhja saab siis, kui kasutada kõigepealt kreemjat bronzerit, siis puuderdada tavalise puudriga ning viimaks kinnitada bronzer veel päikesepuudriga. On küll rohkem tegemist kui muidu, aga meik püsib siis ka ülihästi. Hind: 5.19 EUR.


Max It Up huuli suurendavad läiked tekitavad  õhetava tunde ning muudavad huuled näiliselt lopsakamaks. Nad on läbikumava värviga, mis annab huultele vaid hästi kerge tooni. Sinises tuubis läige jääb peale täiesti läbipaistvalt. Max It Up muudab huulte pinna hästi siledaks ning läige püsib pikka aega. Ilus nii puhastel huultel kui ka huulepulga peal. Hind: 4.39 EUR.


Toonivad huuleõlid on ühel ajal nii hooldus- kui meigitooted. Nad niisutavad huuli nagu palsam, annavad kauni läike ja kerge tooni. Huuleõli reageerib naha pH tasemega, nii et igal kasutajal jääb toon seetõttu natuke erinev. Väga mõnus toode, mida soovitan kindlasti proovida! Hind: 4.39 EUR.


Curl It tušš annab ripsmetele kergelt pikkust ja tihendust ning tänu kaarjale harjale võimaldab ripsmeid ka kenasti koolutada. Tušš jätab ilusa puhta tulemuse, eraldab ripsmeid, ei lähe päeva jooksul laiali ega pudise. Hind: 5.49 EUR.

Catrice sügiskollekstioonist leiab ka hulga erinevaid küünelakke, mille ühiseks jooneks on kerge ja läbikumav koostis. 

Jelly Sparkle lakki on väga hea kasutada mõne teise värvilise laki peal - see annab geellakki laadse viimistluse ning sisaldab kauneid kuldseid helbeid. Lakk kuivab kiiresti, püsib hästi ning pikendab ka enda all oleva värvilise laki püsivust. Hind: 3.99 EUR.

Sheer Beauties lakid on mõeldud neile, kes tahavad lihtsat ja tagasihoidlikku maniküüri. Lakid annavad kerge läbikumava tooni ning jätavad loomuliku, kuid samal ajal kenasti hoolitsetud mulje. Saadaval on 8 erinevat nude tooni. Ühe värvi hind on 3.99 EUR.

Soft Glaze lakk on eelmistega üsna sarnane ning annab kena ja kergelt läbikumava tooni, kuid nende erinevuseks on see, et Soft Glaze lakil on pärlmutrine läige, nii et valge Soft Glaze lakk helgib valguse käes roosakalt. Hind: 3.99 EUR.

Kas oled Catrice meigitooteid kasutanud? Millised neist on sinu suurimad lemmikud?

No comments:

Post a Comment