Saturday, August 19, 2023

Profusion lauvärvipaletid

Lauvärvipaletid on meigitooted, mis minus kõige rohkem elevust tekitavad. Jumestuskreem, peitekreem ja puuder on muidugi iga hea meigi alus, aga lauvärvid on need, mis meigile põhilise iseloomu annavad ning mille abil saab loovusel lennata lasta. Profusioni uued meigipaletid tekitasid kohe soovi julgemat jumestust katsetada ja oma argisest mugavustsoonist välja tulla.

Uusi suuri palette on Profusionil kaks erinevat - Kaleidoscope, mis koosneb särtsakatest värvidest ja põsepunadest ning Moonstone, mis on kokku pandud nude meigi sõbra vajadusi silmas pidades ning mille juurest leiab ka valiku päikesepuudreid.


Kaleidoscope palett paistab esmapilgul hästi värviline, sest särtsakad roosad, oranžid ja sinised toonid tõmbavad lihtsalt kogu tähelepanu endale. Kui paletti aga pikemat vaadata, siis leiab sealt ka päris palju rahulikke igapäevaselt kantavaid toone, nii et kindlasti pole tegu paletiga, mis vaid paar korda mõne festivali või stiilipeo ajal kasutust leiab. 



Lauvärve on erinevate tekstuuridega - täismatid, kerge sädelusega, tugeva sädelusega metallikud ja glitterid. Näiteks roosas reas on toon Adore matt, Memories kerge sädelusega ja Irreplaceable metallik. Sama kordub ka teiste värvidega. See võimaldab lisaks toonidele mängida silmameigis ka tekstuuridega, mis annab lõputult erinevaid kombinatsioone.

Glitterid on mõlemas paletis lihtsalt ebareaalselt ilusad. Mul on tundlikud silmad, nii et ma ei saa glittereid eriti kasutada. Või õigupoolest nende kasutamine ei tekita mu silmadel mingeid probleeme - kandmise ajal ei ole midagi häda, aga kahjuks ärritab glitterite maha võtmine mu silmaümbrusnahka, nii et alati peale glittermeigi eemaldamist on silmade ümbrus tundlik ja ärritunud. Nii et mina kasutan glittereid harva, aga kelle silmaümbrus nende maha võtmist paremini talub, see leiab Profusioni palettidest kindlasti oma uued lemmikud, sest need glitterid on lihtsalt üliilusad!


Minu erilisteks lemmikuteks said mõlemas paletis matid toonid - need on väga hea pigmendi ja püsivusega, lihtsalt hajutatavad ning toonide valik on nii lai, et sobiva leiab igaks elujuhtumiks.


Kaleidoscope paletis on lisaks lauvärvidele veel ka 3 põsepuna ja üks päikesepuudritoon (Russet). Need on kõik matid ja väga hea pigmendiga. Näiteks kõige heledam toon Comfy jääb põskedele isegi erksamalt kui ta paletis paistab. Ta tundub paletis peaaegu nahatooni roosa ja arvasin, et see ei paista näol väljagi, aga peale kandes annab ta põskedele väga kena kerge õhetuse.


Kaleidoscope palett meeldib mulle oma huvitavate värvide poolest rohkem, kuid elu on näidanud, et kasutust leiavad mul sagedamini siiski nude paletid. Nii ka seekord. Moonstone paleti praktilised toonid võimaldavad teha kiireid-kergeid päevaseid jumestusi, aga ka glamuurseid suitsusilmi või sädelevaid klubimeike. Ka siin paletis said mu erilisteks lemmikuteks matid toonid. Need ilusad pruunid ja kreemikad värvid võimaldavad silma lihtsalt nii ilusti modelleerida ja pilgule sügavust anda. 


Toonid Fool, Tabloid ja Nightdream sobivad ideaalselt ka kumude kujundamiseks. Neid on lihtne hajutada ning värvid püsivad samuti väga hästi.


Lisaks lauvärvidele on paletis ka kolm päikesepuudrit ja üks oranžikas põsepuna (Ignite). Need on kõik matid, tugeva pigmendi ja hea püsivusega. Toon Sassy leiab mul palju kasutust ka silmameigis, sest on ideaalne pruun üleminekutoon koopajoone varjutuste tegemiseks.

Profusioni tooted on müügil Rosalind kauplustes ja e-poes. Ühe paleti hinnaks on 49 EUR.

Kas oled Profusioni valikust midagi proovinud? Kumb palett sinul rohkem kasutust leiaks?

No comments:

Post a Comment