Friday, September 1, 2023

Tilk! uudistooted

Tilk! looduskosmeetika valikusse on lisandunud mõned uued tooted ja nende superfännina olen need kõik jõudnud juba järgi proovida ning tänases postituses jagangi oma muljeid ka teiega.

DermaCare uureaga kehakreem



Uus DermaCare kehakreem on välja töötatud kuiva, ketendava ja sügeleva naha eest hoolitsemiseks. Selle põhiliseks koostisosaks on uurea, mis aitab nahas niiskust säilitada. Uureal on mitmeid kasulikke omadusi dermatiidi tunnustega naha hooldamisel, näiteks eemaldab see surnud naharakud, silub naha pinda ja lukustab niiskust. 

Maheda lõhnaga looduslik kreem sobib kasutamiseks ka laste õrna naha hoolduseks. See imendub kiiresti ja ei jäta nahale libedat kihti. Tilk! valikus on palju häid kehakreeme, aga uus DermaCare kreem lendas kindlasti minu TOP 3 hulka. Hind: 23.90 EUR.

Shake Me sädelev kehaõli



Shake Me kehaõli sisaldab sädelevaid osakesi, seetõttu tuleb õlipudelit enne kasutamist kindlasti loksutada, et sädelus õli sees ühtlaselt jaguneks. Niisutava õlisegu koostisse kuulub muuhulgas porgandiõli, mis annab nahale kergelt tooni juurde, nii et  Shake Me õli töötab natuke nagu keha make-up, mis nahatooni ühtlasemaks ja ilusamaks teeb. Toode on multifunktsionaalne - see niisutab nahka, annab jumet ja sädelust ning tänu nisuiduõli sisaldusele on sel ka kerge päikesekaitseefekt.  Hind: 19.90 EUR.

Eeterlikud õlid



Tilk! valikust leiab nüüdsest ka kaks mugavasse rullikuga pudelisse pakitud eeterlikku õli:

Teepuuõli soodustab haavade paranemist, on antiseptiline, parasiite hävitav, immuunsüsteemi tugevdav ja desinfitseeriv. 

Teepuuõli sobib lokaalselt kasutamiseks vistrikel, kriimustustel, ohatistel ja putukahammustustel, lisaks ka kasutamiseks inhalaatorites, jalavannideks ja ka suuremate nahapindade hooldamiseks. Hind: 9.90 EUR.

Sidrunheina eeterlik õli on tuju tõstva, ergutava ja energiat andva toimega. See sobib ruumide lõhnastamiseks, puukide ja sääskede peletamiseks ning aroomivannide tegemiseks. 

Sidrunheina eeterlik õli on antiseptilise toimega ning värskendav. Õli aitab lahjendatuna kehale masseerides parandada vereringet ning leevendada liigeste- ja lihaspingeid. Tugeva lõhnaga sidrunhein sobib suurepäraselt ka meeleolu loomiseks mediteerimisel või muul spirituaalsel teekonnal. Hind: 9.99 EUR

Nail It küüneõli



Nail It küüneõli on hea nii küüntele kui küünteümbrusnahale. Õli muudab küüned tugevamaks ja vastupidavamaks ning niisutab küünteümbrusnahka, muutes käed kauniks ja hoolitsetuks. Õlis sisalduv E-vitamiin on tuntud oma nahka hooldavate omaduste poolest, see toidab ja taastab küünenahka, aidates vältida lõhenemist ja kahjustusi. Hind: 12.90 EUR.


Sellised uued tooted siis Tilk! looduskosmeetika valikus. Kas oled midagi neist juba proovida jõudnud?

No comments:

Post a Comment