Wednesday, February 19, 2020

The Body Shop - Hemp sari

The Body Shopi üliniisutav kanepi nahahooldussari on saanud täiendust kolme uue toote näol. Kanepiõli on tuntud oma sügavniisutavate omaduste poolest, nii et see sari suudab kustutada ka kõige kuivema naha janu. Hetkel on The Body Shopi poodides neile sooduspakkumine - ostes 2 või enam kanepi sarja toodet, saad hinnast 25% alla.

The Body Shopi meeskond varustas mind kõigi kolme uudistootega ja võin omast kogemusest kinnitada, et nende niisutavatele omadustele naljalt vastast ei leia. Kui siiani oli mu vaieldamatu lemmik The Body Shopi näohooldustoodete hulgast Oils Of Life sari just oma supertoitvate ja niisutavate omaduste poolest, siis Hemp sarja öömask on neist veel sammukese rammusam ning pakub veelgi rikkalikumat hooldust.

Kanepi toitev öömask




Enamus öömaske, mida ma kasutanud olen, on tegelikult nagu hästi rammusad öökreemid. Hemp sarja öömaski kasutamine on aga maskitamise-kreemitamise vahepealne protseduur - paks roheline kreem tuleb 5-10 minutiks näole kanda, imendumata osa mõjuaja täitudes salvrätiga maha pühkida ning maskijäägid naha sisse masseerida.

Mask jätab nahale kergelt roheka värvuse, nii et kindlasti tuleb seda teha õhtul, sest kes ikka tahaks Shreki moodi rohelise näoga ringi käia. Kui oled öö ära maganud, on roheline toon kadunud ning nahk ülipehme ja elastne. Hommikul ei tule meeldegi, et oleks vaja nägu kreemitada, sest nahk on nii mõnus ja toidetud. Sellest saab kindlasti kuiva nahaga kasutajate jaoks uus hitt-toode, mul ei tule hetkel pähegi ühtegi teist kreemi või maski, mis nii võimsa niiskusesüsti annaks. Hind: 29.50 EUR.

Toitev ja kaitsev dušiõli



Pudelis näeb see toode välja nagu täitsa tavaline paksemat sorti õli, kuid niiskele nahale kantuna muutub ta piimjaks ning hakkab kergelt vahutama. Peale sellega keha pesemist pole kreemitamise järgi enam mingit vajadust ja toode on veel ka väga mõnus abimees raseerimise ajal, sest muudab nahapinna siledaks-libedaks. Dušiõlil on imehea lõhn - segu ravimtaimedest ja vürtsidest. Minu uus kindel lemmik The Body Shopi kehapuhastustoodetest. Ma ei ole eriti usin kehakreemitaja, nii et kui mõni pesuvahend on nii niisutav, et on ise juba kreemi eest, siis tulevad minu poolt talle alati kõrged punktid. Hind: 17.00 EUR.

Kanepi kätekreem



The Body Shopi kätekreeme olen siiani ostnud pisikestes 30-milliliitristes tuubides, aga see kanepi oma on väidetavalt juba selliseks bestselleriks saanud, et üks tuub müüakse iga 9 sekundi tagant, nii et seda on saadaval nii 30- kui 100-milliliitristes pakendites nagu teisigi The Body Shopi popimaid kätekreeme.

Kreem on hästi rammus ning suudab karedad käed juba ühe kasutuskorraga pehmeks muuta. Imendumise kiirus on tal keskmine - peale kreemitamist jäävad käed mõneks ajaks pisut libedaks, nii et kohe ei saa edasi toimetada, sest kipub igale poole näpujälgi jätma. Selleks paningi ma selle kreemituubi öökapile ja kasutan teda enne magamaminekut. Kui sellega õhtul kreemitada, siis hommikuks on käed nagu uued! Suure tuubi hind on 15.50 EUR.

Kanepi sarja sooduspakkumine kehtib kuni 24. veebruarini, nii et kui nahakuivus sind talvel kimbutama kipub, siis kasuta juhust ja proovi uudistooted 25% soodsama hinnaga järgi.

No comments:

Post a Comment