Saturday, February 8, 2020

Revox seerumid

Esimene mõte, mis mulle sõna "seerum" kuuldes pähe turgatab, on "kallis". Rosalind poodi jõudis hiljuti müügile Revox näoseerumite sari, mis on aga saadaval rõõmustavalt soodsate hindadega. Iga seerum või näoõli maksab vaid 5.50 EUR.

Rosalindi meeskond saatis mulle mõned nende seast katsetamiseks ja tänases postituses räägingi oma kasutuskogemusest.



Revox koensüüm Q10




Koensüüm Q10 on kollakas õline vedelik, mis imendub ruttu ja ei jäta näole rasvast-libedat tunnet. Kasutasin seda kaks korda päevas enne kreemitamist ja see sobis kenasti kokku kõigi mu näokreemidega. Seerum on vananemisvastane - võitleb kortsude vastu ja parandab naha elastsust. Kõigist proovitud Revox seerumitest sai just see minu lemmikuks.

Revox C-vitamiini seerum



C-vitamiinil on tugev vananemisvastane toime ning lisaks ergutab see kollageeni sünteesi, annab nahale sära ning vähendab pigmentatsiooni. Läbipaistev geel imendub kiiresti ja peale seda saab nahahooldust jätkata kreemiga lisaniisutuse andmiseks.

Revox seerum peptiididega



Peptiidid on naha aluskivid, mille puudumisel kaotab nahk elastsuse. Peptiidid ergutavad kollageeni ja elastiini sünteesi, tõstavad naha toonust ja vähendavad seeläbi kortsukesi. Kasutusjuhend soovitab seerumit nahale määrida nii hommikul kui õhtul, kuid mina kasutasin seda vaid kord päevas hommikul. Seerum on läbipaistev, lõhnatu ja imendub kiiresti, kuid kui kandsin peale selle kasutamist nahale veel kreemi, siis kreem ei tahtnud enam imenduda ja hakkas nahalt maha rulluma. Tegingi siis nii, et õhtul kandsin näole mingit rammusamat sorti öökreemi ja hommikul kasutasin ainult Revox peptiididega seerumit. Seerum on üsna hea niisutaja, nii et nahk oli ka vaid seda kasutades päris mõnus ja sai kohe peale seerumi näole kandmist jumestama hakata.

Pakendil on veel hoiatus, et peptiididiseerumiga samal ajal ei tohi kasutada C vitamiini või happeid, sest koosmõjul väheneb peptiidide toime ning vahk võib hakata kipitama või punetama.

Glükoolhape 20%



Glükoolhape on ilmselt AHA hapetest kõige tuntum. Ta eemaldab surnud naharakud ning tänu sellele näeb nägu värskusest pakatav ja kaunilt sile välja. Hapetega koorimist tehes on oluline nägu pärast hoolikalt päikese eest kaitsta. Suvel tuleb kindlasti kasutada peale glükoolhappe kasutamist näol SPF 50 kaitsekreemi. Enne esmakordset glükoolhappe kasutamist peaks toodet testima käsivarrel ja toodet näole kandma alles siis, kui hape käe nahal mingit ärritust ei põhjustanud.

Revox valikust leiab seerumeid igasuguse nahatüübi vajadustele ja iga pudelike maksab vaid 5.50 EUR. Hea võimalus erinevaid toimeaineid katsetada, et välja selgitada, millised just sinu naha vajadustele kõige paremini sobida võiks. Vaata kogu seerumite valikut Rosalind e-poest.

No comments:

Post a Comment