Sunday, February 9, 2020

Artdeco Love the Iconic Red

Artdeco sellekevadine kollektsioon kannab nime Love the Iconic Red. Efektsetest punastest pakenditest leiab julgeid värve nii huultele, küüntele kui põskedele. Rosalind e-poest jõudis minuni pakk uue kollektsiooni toodetega ja tänases postituses neist juttu tulebki.


Iconic Red põsepuna



Põsepuna koosneb kolmest sektorist, nii et see üks karbike võimaldab kokku segada palju erinevaid värvikombinatsioone. Mina olen enamasti põhitooniks võtnud kõige tumedama punase ja vastavalt ülejäänud meigi toonidele seganud hulka oranžikat või lillakat.

Pigment on kõigil kolmel toonil väga tugev, nii et pealekandmisel tuleb olla ettevaatlik, sest lihtne on üle pingutada. Sobib pigem julgema meigi fännile - loomuliku ja kerge meigi juures jääb see puna liialt tugevaks.

Põsepuna püsivus on väga hea ja ka pika päeva lõpus on värv kenasti omal kohal. Hind: 22.90 EUR.

Veekindel silmapliiats



Veekindel silmapliiats Deep Berry on väga hea tugevusega - see libiseb laugudele juba ühe õrna tõmbega, kuid on siiski piisavalt tugev, et ei vaju lömmi ning võimaldab teha täpset peenikest joont. Punakaslilla toon on mõnusalt sügav ning tume ja raamib silma kenasti ära, samas jääb huvitavam kui tavaline pruun või must lainerijoon. Minu roheliste silmadega sobib see kokku nagu valatult. Pliiats on veekindel ja püsib väga hästi. Hind: 7.40 EUR.


Huuletooted



Love the Iconic Red kollektsiooni staarideks on punased huulevärvid. Minu suureks rõõmuks on uus toon lisandunud ka Artdeco Color Booster sarja huulepalsamite hulka. Mul olid varem olemas selle sarja roosa ja nude variant ning mõlemad on lihtsalt imehead ja saavad palju kasutust. Color Booster palsamid reageerivad huulte pH tasemega ning iga kasutaja huultel võib värv seega pisut erinevalt peale jääda. Enamus värvist imendub huulte sisse nagu palsam, niisutab mõnusalt, on väga mugav kanda ja ilus igas kulumisetapis.

Uus Color Booster palsam toonis Red on mõnus igapäevane punane värv, mis annab tooniva palsami kohta väga tugeva värvi, kuid ei mõju ka kerge päevameigi juures ülepakutuna. Kui punase pliiatsiga huuled eelnevalt ära värvida, saab koos Color Booster palsamiga maalida ka väga särtsaka punasuu. Hind: 11.90 EUR.

Mineraalidega huulepliiats toonis Mineral Red on Color Boosteriga nagu taevas sõlmitud liit ja nende toonid klapivad omavahel täpipealt. Pliiats on parajalt pehme, et vaevata huultele libiseda, samas piisavalt tugev, et täpset kontuuri joonistada. Püsib väga hästi ja ei hakka huulekontuurist välja valguma.  Hind: 8.90 EUR.



All in One ripsmetušš



All in One ripsmetušš on Artdeco valikus olnud juba pikalt, lihtsalt kevadkollektsiooni jaoks on ta saadaval uues punases kuues. Tušš annab ripsmetele juurde nii pikkust kui tihedust ja jätab puhta ning korrektse tulemuse. All in One tušil on väga hea püsivus - ta ei määri ega pudise ka niisketes tingimustes. Sellega on väga hea värvida ka alumisi ripsmeid, sest ta eraldab ripsmekarvakesed kenasti üksteisest ära. Hind: 14.90 EUR.

Lauvärvipintslid



Artdeco pintslikollektsiooniga on värskelt liitunud paar uut naturaalsetest karvadest lauvärvipintslit. Pikemate harjastega All in One pintsel ja lühemate harjastega Artdeco Profi pintsel. Mulle meeldib selliseid kohevaid hajutuspintsleid kasutada paaris - ühega kannan värvi laugudele ja teen esimese hajutuse ja teist pintslit kasutan kas puhtalt, et lauvärvi ääred kohe eriti pehmeks hajutada, või lisan sellega pisut matti heledat lauvärvi, et värviliste toonide kõrvale heledust ja kontrastsust lisada. Pintslid on pehmed, tihedad ja heade hajutamisomadustega. Mõlema pintsli hinnaks on 9.90 EUR.

Lauvärvid



Artdeco lauvärvid on praktilised selle poolest, et kõik toonid on müügil ükshaaval ning saad osta vaid sellised värvid, mida kindla peale kasutama hakkad. Müügil on ka lai valik eri suuruses magnetpõhjaga karpe, kuhu lauvärve koguma hakata. Iconic Red kollektsioon tõi Artdeco valikusse juurde neljakohalise lauvärvikarbi ning neli uut lauvärvitooni ka. Kuna põhirõhk on sel korral efektsel huulemeigil, siis on kõik lauvärvitoonid tagasihoidlikud ja heledad.

Toonid nahal:


Kõik uue kollektsiooni lauvärvid sisaldavad sädelevaid osakesi ja enamus neist on tugeva pigmendiga. Ainsaks erandiks on toon nimega Pearly Ginger Water, mis jääb nahale väga õrna ja kergelt sillerdava kihina. Lauvärvid hajuvad hästi ja püsivad ilma lauvakku kogunemata terve päeva.

Neljakohalise lauvärvikarbi hinnaks on 10.90 ja iga lauvärv maksab 5.40 EUR.

Uusi tooteid kasutades tuli jumestus välja selline:


Kas oled Artdeco valikust midagi proovinud? Millised tooted on sinu lemmikud?

No comments:

Post a Comment