Friday, December 6, 2019

Profusioni uudistooted

Profusion Cosmetics on tuntud oma praktiliste ning soodsa hinnaga meigipalettide poolest. Valik on väga lai ning sobivaid lauvärvi-, näo-, või särapuudripalette leiab nende seast igale maitsele. Rosalind e-poest jõudis minuni pakk Profusioni uudistoodetega ja tänases postituses räägingi oma kasutuskogemusest.


Frostbite lauvärvipalett




See on lihtsalt üks võrratu lauvärvipalett! Ta jääb teiste Profusion palettide seast oma disainiga kohe silma, sest kui tavaliselt on nende suured paletid kõik ruudukujuliste lauvärvisektorite ja läbipaistva kaanega, siis uus Frostbite palett on multicolor helgiga pakis, ümmarguste värvialustega ja varustatud suure uhke peegliga. Juba kätte võttes tunned, et tegu on väga kvaliteetse tootega ja kasutama hakates saab sellele ainult kinnitust.

Paletis on 35 värvi, nende seas nii matte kui sädelevaid toone. Erinevaid värvikombinatsioone annab nendega luua lõputult ja igav selle paleti omanikul meiki tehes juba ei hakka. Frostbite paletiga saab teha nii õrna nude jumestust, kui väga efektset tumedat silma.



Värvid on hea pigmendiga ning ei pudise pealekandmisel. Neid on lihtne hajutada ja jumestus püsib lauvakku kogunemata hommikust õhtuni. Tumedaid matte toone saab märja peenikese pintsliga peale kandes edukalt lainerijoone tegemiseks kasutada. Hind on Frostbite paletil 18.90 EUR ja ma tõesti pole varem nii hea hinna-kvaliteedi suhtega lauvärvipaletti kohanud. See sai juba esimesest kasutamisest mu suureks lemmikuks ja jääb mu meigilaual aukohale ilmselt väga pikaks ajaks. Väga soojalt soovitan! Selle paleti eest poleks kahju ka poole suuremat summat välja käia.

Mixed Metals Nude lauvärvipalett




Paletis on 9 lauvärvi, nende seas nii matte kui sädelevaid. Nagu nimigi vihjab, on enamus toone mahedad ja mõeldud loomuliku nude meigi tegemiseks, kuid rohekaskuldne toon nimega coin ja veinipunane bite võimaldavad lihtsa vaevaga jumestusele värvikust ja efektsust lisada.

Lauvärvide tekstuur on Profusioni palettides erinev. Mixed Metals paleti toonid on küll samuti tugeva pigmendi, hea hajuvuse ja püsivusega nagu Frostbite värvid, kuid kipuvad peale kandes rohkem pudisema. Nii et tekstuuri mõttes eelistan ma Frostbite paletti. Mixed Metals Nude lauvärvide hind on 9.90 EUR.

Blender Sponge



Profusioni marmormustriline meigikäsn on väga kenas pakendis. Ta on suurem kui enamus teisi munakujulisi meigišvamme ja kui teda veega niisutada, siis kasvab ta kuskil poole suuremaks kui tavaline Beauty Blender. Kui teda veel meigišvammide ema Beauty Blenderiga võrrelda, siis on ta pisut kõvem, kuid kannab jumestuskreemi nahale päris sarnaselt.


Švammi abil saab jumestuskreemi väga ilusa ja ühtlase kihina nahale kanda ning lisaks sellele sobib ta hästi ka näo puuderdamiseks. Kunagi, kui ma seda nippi kuulsin, siis tundus see kahtlane, et kuidas niiske švammiga kuiva puudrit näole kantakse. Aga see tasub järgi proovimist, eriti siis, kui tahad teha tugeva katvusega kauapüsivat meiki. Niiske švamm vajutab puudri tugevalt naha külge ja kinnitab jumestuse paremini kui pintsel. Tuleb aga meeles pidada, et nii jääb meigikiht paksem ja mitte nii loomulik kui pintsliga puuderdatud tulemus. Prufusion švammi hind: 5.90 EUR.

Magnetix pintslid



Uues kollekstioonis on Profusionil ka päris omamoodi pintslid. Neil on magnetiga saba, mille abil saab pintsleid spetsiaalsele metallalusele kinnitada.

Mina sain endale Magnetix meigipõhja- ja põsepunapintsli:


Põhjapintsel on väga pehmete harjastega, mis on hästi tihedalt pakitud ja võimaldavad jumestuskreemi peale kanda tugeva ühtlase kihina. Pintsel on üsna väike, tänu millele pääseb temaga hästi ligi kõigile näoosadele näiteks ninatiibade küljed ja silmaümbrus. Kogu näo jumestuskreemiga katmine võtab temaga pisut rohkem aega kui meigikäsnaga, sest pintsel on väiksem. Jumestuskreem jääb selle pintsliga tugevama kihina peale kui niiske švammiga ja tulemus ei ole sama loomulik, niisiis eelistan mina igapäevaseks kasutamiseks siiski Profusioni švammi. Pintsli suureks eeliseks on jälle tema vastupidavus - kui meigikäsna eluiga on vaid paar kuud, siis hea põhjapintsel teenib sind aastaid ja tuleb pikas perspektiivis odavam. Pintsli hind 9.90 EUR.

Profusioni põsepunapintsel on samuti väga pehmetest sünteetilistest karvadest, aga ta ei ole eriti tihe, nii et kannab värvi peale hästi õrnalt. Vähese pigmendiga põsepunade jaoks ta seega eriti hästi ei sobi, aga olen temas leidnud hea abimehe väga tugeva pigmendiga ruužide peale kandmisel, sest ta kannab korraga peale hästi õrna kihi. Põsepunapintsli hind: 9.90 EUR.

Rosalind e-poes on Profusioni meigipalette ja pintsleid igale maitsele. Tutvu kogu valikuga SIIN.

No comments:

Post a Comment