Monday, August 5, 2019

WetBrush juukseharjad

Peres, kus kasvab neli tütart, on hea juuksehari kulla hinnaga. Kui hommikul on vaja kõigile lastele patsid pähe teha ja kamm tutistab, siis algab päev suure kisa-käraga nii et selline pusahari, mis suudab juuksed kiiresti ja valutult lahti kammida on idülliliste hommikute saladus. Siiani olid meie majas au sees Tangle Teezer harjad, aga hiljuti rääkis üks mu lemmik youtuber, Kathleen Lights, oma lemmikharjast WetBrush, mis tema sõnutsi olla veel leebem pusade lahtikammija kui vana hea Tangle Teezer. Kui miski lubab hommikust kisa juuksekammimise ümber vähendada, siis avanevad minu rahakotirauad hetkega ja lendasingi kohe poodi, et kiidetud WetBrush koju tuua.

Algul oli mul plaanis osta klassikaline WetBrush Pro,  aga Tradehouses erinevaid variante vaadates tundus põnevam hoopis WetBrush Deluxe Shine Enhancer. Kaalusin harju käes ja ei suutnud üht teisele eelistada, nii et ostsin siis mõlemad:


WetBrush Deluxe Shine Enhancer harjas on kombineeritud sünteetilised piid ja naturaalsed metsseaharjased. Harja ei soovitata kasutada föönitamisel, sest kuumus võib harjaseid kahjustada.



Suure lapiku harjaga on väga mõnus juukseid siluda. Olgugi, et kasutusjuhend harja föönitamisel kasutada ei soovita, olen seda siiski teinud, kuid püüan mitte otse kuuma õhku harja peale lasta, vaid suunan selle piluotsiku kaudu juustele. Harjastega ei ole sedasi midagi juhtunud, aga juuksed saab nii väga kenasti siledaks föönitada ja pole pärast enam sirgendajaga üle käia vajagi. Mul kipuvad juuksed loomulikult kuivades hästi kahuseks minema, aga peale iga pesu neid sirgendada või koolutada ka ei taha, nii et selle suure lapikharjaga saab juuksed föönitamise ajal kenasti ära siluda, mis on kindlasti märksa juuksesõbralikum kui kuumade tangidega töötlemine.

Märgadest juustest käib hari ilma vaevata läbi ja sellega on hästi mõnus ka juukseid soengusse kammida - väikesed harjased aitavad juukseid paigal hoida, nii et saab väga sileda kõrge hobusesaba või muu soengupõhja teha. Hind: 25.60 EUR.

WetBrush Pro Detangler on see, mille järgi ma algselt poodi üldse läksin, aga kuna ta nägi välja nii tavaline, siis hakkasin hetkeks kahtlema, et kas see ikka saab kuidagi parem olla kui tavalised harjad. Ma ei saa ei piide materjali ega asetuse kohta öelda, et ta igast suvalisest poeletil olevast harjast kuidagi erineks, aga mingi ime kombel käib ta tõesti nii kuivadest kui märgadest juustest kuidagi eriti ludinal läbi, nii et võta siis kinni, mis tema saladus on.


Mõlemal harjal on libisemiskindel kummine käepide, mis püsib hästi peos ka siis, kui käed on märjad.


WetBrush Pro Detangler on tublisti väiksem kui Shine Enhancer. Nii kuivade kui märgade juuste kammimises on nad mõlemad võrdsed ja suudavad pusad lahti harutada täpselt sama valutult. Suure lapikharja eelis on see, et temaga saab juukseid ka siluda, nii et kui soov on ka kahususele kalduvaid juukseid sellega taltsutada, mitte ainult kammida, siis võiks valida Shine Enhanceri. Kui harja läheb vaja vaid kammimiseks, siis teeb ka soodsam Pro Detangler töö sama edukalt ära. Hind: 17.90 EUR.

WetBrushid tõukasid minu jaoks siiani pikalt esikohal olnud Tangle Teezer harjad troonilt. Nendega on tõesti veel valutum juukseid lahti kammida ja suur pluss tuleb ka väga mugavate käepidemete pärast. Teezerid ei meeldinud mulle selleks, et enamustel pole neil üldse käepidet taga. Nii et kes veel juuksepusadega kimpus on, siis WetBrush saab kindlasti ka teie suureks lemmikuks.

No comments:

Post a Comment