Monday, August 19, 2019

BioNike Xage näohooldus

Itaalia  apteegikosmeetikasari BioNike on väga laia tootevalikuga ja selleks, et lihtsam oleks just oma nahale sobivad tooted üles leida, on nad jagatud väiksematesse alagruppidesse. Xage sari on vananemisvastane ja kõik tooted sisaldavad uuenduslikku Rejuvenate SGF TM kompleksi ning vetikaekstrakti, mis aitavad nahka taastada ja kortsude vastu võidelda. Sain proovimiseks neli uut toodet ja olengi viimastel nädalatel oma näohoolduse täielikult BioNike Xage sarja kätte usaldanud.

Ultimate Rich pinguldav palsam



Kreem ei lase nahal lõtvuda ja muudab näokontuurid ühtlasemaks. Ta on tõhusalt niisutav, kuid imendub kiiresti ja sobib väga hästi ka meigi aluskreemiks. Kõik proovitud Xage sarja kreemid on õrna lõhnaga, mis ei tohiks häirima hakata ka lõhnade suhtes tundlikku kasutajat. Suvisel ajal on mu nahatüüp kombineeritud ja talve poole muutub kuivemaks. Hetkel on nägu kombineeritud nahatüübi musternäidis - T-tsoon rasune ja mujalt normaalne, või isegi kuivapoolne. Kreem suutis kuivad alad kenasti ära niisutada, muutmata rasuseid kohti veel rasvasemaks, nii et sobib ilmselt hästi igale nahatüübile. Hind: 30.19 EUR.

Skinergy täiustav kontsentraat



BioNike Xage Skinergy kontsentraat on mõeldud kasutamiseks enne kreemitamist nagu seerum. Kasutan seda nii hommikul kui õhtul. Toode on kerge kreemi kujul, imendub hetkega ja jätab täiesti puhta naha tunde. Ta on päris niisutav, nii et nahk tunneb end juba vaid seda kasutades väga hästi, aga kuna kasutusjuhend soovitab alati peale kontsentraati ka kreemi kasutada, siis kuulan muidugi sõna ja jätkan kreemiga. Hind: 41.90 EUR.

Eye Lift silmaümbrusseerum



Kerge ja kiirestiimenduv kreem, mis aitab võidelda tumedate silmaaluste ja kortsude vastu. Mina hoian seda külmkapis, sest jahe kreem on hommikul kohe eriti mõnusalt värskendav. Pakend on varustatud pumbaga ja kreemi õiget doseerimist tuleb algul veidi harjutada - kui pumba täiesti alla vajutad, siis viskab ta korraga välja päris suure hulga kreemi, nii et vajutada tuleb ettevaatlikult ja mõlemad silmaümbrused saab kaetud juba poole pumbatäiega. Hind: 30.11 EUR.

Ultimate Repair täitev öökreem



See kreem eristus minu jaoks kõige enam ja tema nahka täitev efekt avaldus juba esimese kasutuskorra järel. Kreem soodustab kollageeni ja elastiini tootmist ja pinguldab nägu. Kui oled mõelnud BioNike näohooldustooteid kuskilt otsast proovima hakata ja nende lai valik esimese hooga silme eest kirjuks lööb, siis soovitan kõigepealt osta just selle kreemi, sest temaga saab rõõmustavalt kiireid tulemusi ja see sõna "filler" ei ole kreemi nimes asjata, vaid ta tõesti otsekui täidab naha ära ja hommikul ärkad noorema ja värskema välimusega. Hind: 35.26 EUR.

Olen kogu Xage sarjaga väga rahul ja nahk on neid kasutades väga ilus, mõnusalt niisutatud ja trimmis. Kas oled mõnda BioNike näohooldustoodet kasutanud? Millised on sinu muljed?

No comments:

Post a Comment