Friday, August 30, 2019

Gyada näohooldus

Gyada on Itaalias toodetud looduskosmeetikasari, kelle valikust leiab häid vahendeid nii naha kui juuste hoolduseks. Kõik nende tooted on valmistatud looduslikest koostisosadest, nad on cruelty free ja sobivad ka veganitele. Eestis on Gyada sari müügil Wakuorganics veebipoes, kust mulle mõni aeg tagasi üks mõnus kingipakk saadeti. Olen nüüd kõigi toodetega põhjalikult tutvuda jõudnud ja saan teilegi muljetest rääkida.


Kahefaasiline meigieemaldaja



Enne kasutamist tuleb pudelit korralikult loksutada, et sinine ja kollane osa omavahel seguneksid. Meigieemaldaja saab kergelt jagu ka tugevamast silmameigist, sealhulgas veekindlasti lainerist ja ripsmetušist. Ta on õrna lõhnaga ja silmade vastu leebe. Hind: 17.90 EUR.

Kooriv mitsellaarne pesugeel



Pesugeel sisaldab rikkalikult koorivaid osakesi. Need on üsna suured ja  nahka masseerides päris tugevalt tunda, nii et sobib kasutajale, kes ei ole väga õrna ja tundliku nahaga. Koorija on niisutava toimega ning nahk on peale selle kasutamist elastne ning ei kisu. Tootekirjeldus ütleb, et ta on õrnalt vahutav, nii et mõtlesin, et äkki sobib ta ka jumestuse maha pesemiseks, aga erilist vahtu ta minu näol küll ei tekitanud ja jumestust kuigi edukalt ei eemaldanud, nii et ta on ikka selline klassikaline koorija, mida kasutada siis, kui jumestus on juba mingi teise vahendiga maha võetud. Hind: 17.90 EUR.

Vananemisvastane mitsellaarvesi



Mitsellaarvett kasutan kaks korda päevas, nii et seda kulub mul palju, seega eelistan alati osta suuri pudeleid ja Gyada vananemisvastane mitsellaarvesi ongi priskes 500-milliliitrises pudelis. Hommikuti kasutan mitsellaarvett enne kreemitamist, et nägu oleks täiesti puhas ja õhtul eemaldan sellega silmameiki ning käin näo veel lisapuhastuseks üle peale seda, kui olen jumestuskreemi mõne pestava vahendiga maha loputanud. Eemaldab vaevata kõik meigijäägid ja jätab nahale täiesti puhta tunde. Gyada mitsellaarvesi on tõhus meigieemaldaja, mis saab jagu ka veekindlast ripsmetušist, nii et sobib meigi eemaldamiseks nii silmadelt kui nahalt. Kui see mitsellaarvesi olemas on, siis eraldi silmameigieemaldajat enam vaja ei olegi. Sai kõigist proovitud toodetest minu suurimaks lemmikuks. Hind: 17.40 EUR.

Gyadal on olemas ka lai valik ühekordseid kangast maske nii näole, huultele kui silmaümbrusele:


Filler Face Mask



Klassikaline kangast näomask sisaldab rikkalikult niisutavaid koostisosi, mis nahale kohese turgutussüsti annavad. Mul on alati mõni kangasmask kodus varuks, et enne tähtsamaid üritusi nahka poputada. Gyada mask täidab naha ära, muudab selle siledaks ja pringiks ning kohe peale maskitamist saab jätkata jumestamisega. Meik jääb peale täitva maski tegemist nahale eriti ühtlase ja ilusa kihina ning välimus on maskitamise järgselt üldse kuidagi eriti puhanud ja värske. Väga meeldib! Hind: 6.90 EUR.

Volüümi lisav huultemask



Pakis sisaldub üks huultekujuline mask, mis on immutatud niisutavate ja täidlust lisavate toimeainetega. Mask on valmistatud samasugusest materjalist nagu tavalised kangast näomaskid ja ta on üsna suur, nii et lisaks huultele saab hüva kraamiga kaetud ka rikkalik osa huuleümbrusnahka.


Huulemask tuleb 15 minutiks huultele asetada ja peale mõjuaja lõppu ülejäänud geeljas vedelik huultesse ja nahale masseerida. Kasutamise alguses tekkis hetkeks kergelt kipitav tunne, kuid see möödus kiiresti. Peale maski kasutamist oli huulte pind hästi sile ja mõnus. Volüümi lisavat efekti ma tähele ei pannud - minu meelest olid huuled ikka samas suuruses kui tavaliselt. Huulemask on kindlasti heaks abiliseks neile, kes igapäevaselt kauapüsivaid vedelaid huulevärve kannavad. Need kipuvad huuli kuivatama ja siis on hea vahepeal üks niisutav hoolduskuur ette võtta, et huuled kuivama ja ketendama ei hakkaks. Hind: 6.90 EUR.

Pinguldavad silmapadjad




Algul vaatasin, et pakis on ainult üks padjake, sest õhukesed kangaribad olid nii tihedalt üksteise vastu liibunud, et paistsid ühena. Pinguldav silmamask muutis silmade ümbruse elastseks ja niisutatuks ning suutis kõik peened kortsukesed ära siluda. Ühekordse kasutamise tulemus kestis mitu päeva ja silmaümbrus nägi kirgas ja sile välja. Hind: 6.90 EUR.

Force of Beauty Facebooki lehel läheb käima loosimäng, mille võitja saab endale kaks Gyada toodet välja valida. Millised tooted sina võidu korral endale saada tahaksid?

No comments:

Post a Comment