Monday, August 12, 2019

Parimad Aliexpressi ostud

Aliexpress on ühel ajal nii imedemaa kui prügimägi. Igal tellimusel viskavad jumalad ilmselt kulli ja kirja, et kas sa saad olematu hinnaga täiesti suurepärase toote, või vaid prügikasti sobiva rämpsu.

Ma olen netist tellimisel juba vana kala ja oma valusaimad vitsad aastate eest juba ebayst tellimisega kätte saanud, nii et kriitiline silm on üsna hästi arenenud ja päris saasta ma Aliexpressist seetõttu saanud ei ole. Eriti suurteks lemmikuteks on saanud mõned Alist tellitud meigipintslid ja kõrvarõngad, mis kõik on olnud imeodavad, aga nii head, et ei suuda kuidagi uskuda, et need endale nii hea hinnaga sain. Nii et kui oled uute meigipintslite või kõrvarõngaste jahil, siis kõiki selles postituses näidatud tooteid julgen väga soojalt soovitada:

Põsepunapintsel



Musta värvi kitsekarvadest pintsel on ümmarguse otsaga, mis teeb põsepuna pealekandmise ja hajutamise hästi lihtsaks. Super hea pintsel, mida olen juba aastaid kasutanud ja pole ka kordades kallimate seast paremat leidnud. Hiljuti viskasin oma esimese sellise pintsli ära, sest ta oli aastatepikkusest kasutamisest kulunud ja hoidis juba ühele poole viltu ning tellisin 2 uut täpselt samasugust asemele. Hind: 1.99 $

Päikesepuudri pintsel



Suur, kohev ja väga pehmetest sünteetilistest karvadest pintsel, mis kannab päikesepuudri näole hästi õrna ja pehmeks hajutatud kihina. Ei sobi täpseks modelleerimistööks, vaid suurematele aladele jume lisamiseks. Selle abil saab näole väga loomuliku muljega päikesepuudripäevituse tekitada. Hind koos postikuluga: 1.49 $

Huulepintsel



Mugav, täpne ja praktiline pintsel, mis käib kokku ja sobib seega hästi kaasas kandmiseks. Harjaseid kaitsva korgi saab kasutamise ajal pintsli tagumisse otsa külge kinnitada, et tekiks pikk vars. Väga hea pikkuse ja tugevusega sünteetilised harjased, millega saab huulevärvi täpselt peale kanda. Kõigepealt ostsin ühe ja kui see kohale jõudis, siis tellisin kohe 3 tükki veel, et jätkuks nii meigikotti, kui erinevatesse käekottidesse. Hind koos postikuluga 75 senti.

Kõrvarõngad


Kõrvarõngaid olen Aliexpressist tellinud mitmeid, kuid need kolm paari on saanud eriti suurteks lemmikuteks. Nad on hästi kerged, nii et ei pane kõrvu valutama. Mulle meeldivad suured, efektsed ja boheemlaslikud ehted, kui netist tellides on nii mõnigi ilus paar pärast seisma jäänud, sest nad on nii rasked, et venitavad kõrvu ja teevad valu. Need kõik on mugavad, kerged, maksavad alla 2 dollari, kuid on sellest hoolimata vägagi kvaliteetsed:


Hind: 1.25 $


Hind: 1.50 $


Hind: 0.89 $

Millised on sinu parimad Aliexpressi ostud? Ja kas oled mõne toote tellimisel ka pettumuse osaliseks saanud?

No comments:

Post a Comment