Wednesday, July 3, 2019

BioNike spreid näole ja kehale

BioNike on Itaalias toodetud apteegikosmeetikasari, kelle valikus on nii dekoratiivkosmeetikat kui näo- ja kehahooldustooteid. Mulle saadeti testimiseks nende uued spreid, millest üks on mõeldud kehale, teine näole:


Defence Mist kaitsev näosprei



Defence Mist on lausa geniaalne suvetoode. Spreil on SPF 30 ja lisaks päikesekiirgusele kaitseb see nahka ka ekraanidelt tuleva sinise valguse eest. Vedelikku võib pihustada nii puhtale nahale kui ka meigi peale ja seda saab kasutada päeva jooksul korduvalt, sest ta jääb täiesti läbipaistev ning ei lisa näole nähtavat-tuntavat kihti.

Päikesekreemi soovitatakse päeva jooksul mitu korda värskendada, et selle toime ära ei kaoks, aga jumestatud näole ei saa ju uut kreemikihti kanda. Nii et see sprei on lausa hädavajalik suvetoode kõigile jumestuse kasutajatele. See töötab nagu meigikinnitussprei, aga annab boonusena veel ka päikesekaitse. Pump suudab vedeliku nii peeneks uduks pihustada, et seda nahale langemas üldse ei tunnegi, nii et pole vaja karta, et ta jumestuse peale pritsmeid jätab. Hästi mõnus toode, mida kasutan igapäevaselt ja julgen teilegi soojalt soovitada. Hind: 14.99 EUR.

Niisutav kehasprei



Spreipudelisse pakitud ihupiim on palju vedelam kui tavalised kehakreemid ja tänu sellele imendub ta ka rutem. Kiiretel hommikutel väga mugav variant. Pihusti on hästi praktiline ja töötab igas asendis, mitte ainult pudelit püsti hoides.

Sprei jätab naha siidiseks, aga kuivemaid kohti nagu põlved ja küünarnukid ta siiski päris pehmeks teha ei suuda. Tootel on kerge ja värske lõhn, mis on tunda vaid kasutamise ajal ning nahale pikalt püsima ei jää, nii et sobib ka lõhnatundlikule kasutajale. Hind: 14.67 EUR.

Ma olen siiamaani rohkem tuttav BioNike meigitoodetega. Suurimateks lemmikuteks on saanud nende niisutav jumestuskreem, mis mul just hiljuti lõpuni kasutatud sai ja pliiatsikujuline huuleläige. Viimati proovitud spreid aga tõestasid, et ka nahahooldustooted on BioNikel väga mõnusad. Müügil on nad Apotheka Beauty kaupluses ja e-poes. Tutvu kogu valikuga SIIN.

No comments:

Post a Comment