Sunday, June 30, 2019

Põhi Peal!

Jälle üks kuu mööda tuhisenud ja saan vahepeal otsa lõppenud toodete kohta oma lõpliku arvamuse kirja panna. Juunis tuli hüvasti jätta selliste kosmeetikavahenditega:


Batiste Wildflower kuivšampoon - Batiste on oma hea hinna-kvaliteedi suhte poolest mu läbi aegade lemmik kuivšampoon ja kui enamasti ostan kindla peale minekut, ehk Originali, siis aegajalt tahan vahelduse mõttes proovida ka erilõhnalisi variante. Wildflower on toimelt sama tõhus kui vana hea Original, ainus vahe ongi see lustakas lilleline pudel ja magusam lõhn. Lõhn ei ole väga tugev ja juustesse pikalt püsima ei jää. Väga mõnus toode ja kindlasti ostan seda ka tulevikus. Hind: 6.30 EUR.

BioNike Defence Color Hydra jumestuskreem - Keskmise katvusega niisutav jumestuskreem, mis jäi nahal väga loomulik ja ka lähedalt vaadates ei olnud näha silmatorkavat meigikihti. Suur lemmik igapäevase jumestuse tegemisel. Lihtne hajutada, püsis hästi ja boonuseks veel väga nahasõbraliku koostisega. Soovitan soojalt! Minule sobis toon Ivorie. Hind: 18.13 EUR.

Crystal deodorant - Tõhusate alumiiniumivabade deodorantide otsingul jõudsin lõpuks selle tooteni ja olen seda juba mitu-mitu korda uuesti ostnud, sest ta on kõige parema hinnaga alumiiniumivaba deodorant, mis tõesti terveks päevaks higilõhna tekkimist ära hoida suudab. Supermarketitest olen seda müügil näinud Prismas ja seda on saadaval nii rulliku kui pihustiga pudelis. Hind: 4.40 EUR.

Ontic Minerals huulepulgad -  Kodumaise Ontic Mineralsi huulepulgad on hästi mõnusa kreemise koostisega, mis kandmise ajal huuli ei kuivata. Toonid Coral Grace ja Plum Sensation olid mul juba päris pikka aega ja viimasel kasutamisel vaatasin, et nende tekstuur ja lõhn on muutunud. Nii et päris lõpuni neid kasutada ei jõudnud, sest mu huulepulgakollektsioon on päris suur. Aga Onticu huulevärvide kohta jätkub mul vaid kiidusõnu. Hind: 18.95 EUR.

Hemp Seed huulepalsam - Läbinisti loodusliku koostisega huulepalsam on kokku segatud vaid väärtuslikest ja nahale kasulikest võidest ja õlidest. Pakub pikaajalist niisutust ning muudab huuled mõnusalt pehmeks. Metallist topsik sulgub väga tihedalt, mis on ühel ajal nii pluss kui miinus - kindel on see, et ta kotis kaasas kandes ise lahti ei lähe, kuid aegajalt juhtus, et kui käed olid äsja pestud või kreemitatud, siis ei saanud ma purgikest lahti, sest kaas oli tõesti väga kõvasti peal. Hind: 5.90 EUR.

Make Up Store modelleerimispalett - Kreemjate modelleerimisvärvidega saab näojooni üsna tugevalt muuta. Paletis olev pruun on hästi mõnus toon, mis ei jää nahal ei soe, ei külm, vaid hästi märkamatu ja loomuliku varju moodi. Highlighteritoon on aga täiesti valge ja see kippus jääma kuidagi kummituslik, liiga hele ja mitte kuigi loomulik. Kasutasin seda fotomeigis, kui tahtsin teha hästi konkreetseid modelleeringuid, aga kuna valge värv oli tavakasutuse jaoks liiga kontrastne, siis jäi see duo mul lõpuks seisma ja kuivas ära. Palette on saadaval kolmes tumedusastmes ja minul oli toon Light. Hind: 24.99 EUR.

Artdeco All In One ripsmetušš - Väga hea ripsmetušš, mis annab juurde nii pikkust kui tihedust ja püsib pudisemata ning määrimata terve päeva. Päris sama suureks lemmikuks ei saanud, kui Artdeco Curling ripsmekas, aga midagi ette heita talle ka ei ole. Hind: 14.90 EUR.

Hemp Seed juukseotsaõli - Sügavalt niisutav ning toitev õli suutis kuivad ja katkised juukseotsad jälle pehmeks ja läikivaks muuta. Teeb juuksed siledamaks ja kergemini kammitavaks. Mulle meeldis ta eriti just seetõttu, et temaga ei olnud üledoseerimise ohtu. Mõni õli on mul olnud varem selline, et tohib panna vaid ühe tilga ja kui natukene rohkem läheb, siis on juuksed kohe mustad. Hemp Seed õli võis päris lahkelt juustele panna ja ta ei teinud neid mustaks. Hind: 24.90 EUR.

Aurelia näosprei - Niisutav ja värskendav toonik sisaldab probiootikume ja aitab taastada naha loomulikku mikrofloorat. Pump suudab vedeliku hästi kergeks uduks pihustada, nii et spreid võib kasutada enne kreemitamist toonikuna, või peale jumestamist meigi fikseerijana. Väikesest pudelikesest jätkus igapäevasel kasutamisel umbes kaheks nädalaks. Hind: 14.40 EUR.

Põsepunapintsel - See pintsel oli mul aastaid täielik lemmik ja igapäevane kasutamine oli ta juba üsna ära trööbanud, nii et pintsel hoidis lõpuks ühele poole viltu. Nii et viimaks oli aeg ta välja vahetada, aga õnneks on need Aliexpressis saadaval rõõmustavalt hea hinnaga. Super hea pintsel, mida julgen väga soojalt soovitada. Uus juba meigilaual ootamas. Hind: 1.99 dollarit.

Sellised olid siis tooted, millega tuli juunikuus hüvasti jätta. Kas oled midagi neist kasutanud? Millised on sinu muljed?

No comments:

Post a Comment