Sunday, June 2, 2019

Lizkiz Couture Froufrou seelikud

Tänane postitus on tavapärastest erinev, sest juttu ei tule kosmeetikavahenditest, vaid hoopis pitsivahulistest seelikutest. Nimelt võttis minuga hiljuti ühendust Mariliis Lizkiz Couture moestuudiost, kus sünnivad imeilusad kaharad kleidid ja seelikud ning kutsus mind koos tütardega endale külla.

Saime stuudios ringi uudistada ja Mariliis rääkis, kuidas need vahvad satsiseelikud täpselt sünnivad. Minu suuremad tüdrukud, Alexandra ja Isabella, said võimaluse ise endale unistuste seelik luua.


Lizkiz Couture stuudios on ootel tuhandeid meetreid tülli ja pitsi, mis soovivad seelikuteks saada. Kui ükski e-poes hetkel valmis seelikutest ei tundu sinu jaoks täpselt see õige olevat, siis lase aga loovusel lennata ja kombineeri eri värve ja mustreid, et sünniks täpselt sinu nägu seelik. Roosad ja punased, tumedad, heledad, mustrilised ja ühevärvilised - valik võtab silme eest kirjuks:




Alexandra tahtis endale tumedat seelikut, Isabella midagi õrna ja heledat:



Lisaks kangastele on Mariliisi juures hulk valmis kleite ja seelikuid. Osad neist müügiks, teised laenutamiseks:



Isabella unistuste seelik oli stuudios juba olemas ning see kreemikas pitsivahuline iludus tuligi meiega koju kaasa:


Õnnelik omanik ja tema ideaalne Froufrou:


Alexandra ei leidnud valmis seelikute seast oma üht ja õiget ning kangakarpe avades jäi tema silm kõige pikemalt peatuma tumesinistes toonides karbile. Tema unistuste seelikus sai kombineeritud pehmet ühevärvilist sinist tülli samas toonis pitsiga:




Froufrou seelikutes on kõik viimse kui detailini läbi mõeldud ja paika sätitud. Isegi alusseeliku äär, mis tegelikult ju välja ei paista, on kitsa pitsiribaga ääristatud. Kõik laste seelikud tehakse täis ratasklošid, mis lausa kutsuvad keerutama, nii et kui alusseelik suure keerlemise peale vilksatab, siis on ka see ilus ja vaatamist väärt.

Kui sulle nüüd suur froufrou isu peale tuli, siis kohe valmis olevate seelikute valikuga saad tutvuda Lizkiz Couture e-poes SIIN. Saada on nii pisikesi beebiseelikuid, kui maani iludusi täiskasvanutele. Eritellimusel valminud seelikute ooteaeg on kuni 2 nädalat, aga kui mingil põhjusel on seelikut kohe vaja, siis hea õnne korral saab kiirtellimusel froufrou juba samaks õhtuks kätte. Seda muidugi siis, kui soovitud materjal stuudios kohapeal olemas on.

Froufrou seelikute puhul võlub mind see, et neil on väga pikk kandmisaeg. Veniv värvel ei hakka last soonima ja seda saab vajadusel ka laiema vastu välja vahetada, nii et seelik kasvab koos kandjaga. Kui ostad lasteaialapsele pika seeliku, siis peale värvli vahetust saab seda veel põhikoolis käies miniseelikuna kanda. Värvli vahetuse hind on 15 eurot. Lisaks saab froufrousid kombineerida väga erinevate riietega, mis annab neile iga kord hoopis uue ilme. Piduliku pluusiga kandes on mulje ülipidulik - mine kasvõi pulma või ballile. Nahktagi ja saabastega kandes sobib froufrou aga vabalt ka igapäevaseks kasutamiseks, nii et tegu pole kindlasti riideesemega, mis liigse pidulikkuse tõttu vaid paar korda elus selga saab.

Minu tütrekesed koos oma unistuste seelikutega:








Mis värvi võiks olla sinu unistuste Froufrou?

No comments:

Post a Comment