Monday, February 11, 2019

Provida avokaado kätekreem

Provida looduslike nahahooldustoodetega tegin esimest korda tutvust sel suvel, kui Natural Goods Company saatis mulle mõned nende näokreemid- ja õlid. Nahk oli neid kasutades neid väga heas korras ja see tekitas sarja kohta ülimalt positiivse esmamulje. Nüüd sain katsetamiseks veel ühe Provida toote milleks on avokaado kätekreem.

Provida sari on toodetud Saksamaal ja kannab Demeter kvaliteedimärki, mis kinnitab, et toote kõik koostisosad on looduslikud ja nende koostises olevad taimed on kasvatatud ilma sünteetiliste väetiste ja keemiliste taimekaitsevahenditeta ning ilma pinnast kurnamata. Ühesõnaga on Provida suure südamega bränd, mille tooteid on rõõm kasutada.

Kreemi koostisse kuulub rida nahale kasulikke õlisid ja lisaks tootele nime andnud avokaadoõlile sisaldab kätekreem näiteks veel oliiviõli. Kreem on kergelt magusa lõhnaga ja küllalt kiire imendumisega. Mõneks ajaks jääb nahale siiski libe tunne, nii et minul seisab avokaadokreem öökapil ja kasutan seda tavaliselt siis, kui päevatoimetused tehtud. Kui ööseks selle kreemiga käed sisse määrida, siis on hommikul nahk nagu uus. Ideaalne rammus toode talviseks kätehoolduseks!




Provida tooted on müügil Roserii looduspoes ja Rohegroup e-poes ning Natural Goods Company esinduses. Avokaado kätekreemi hinnaks on 8.90 EUR.

No comments:

Post a Comment