Tuesday, July 31, 2018

Põhi peal!

Aeg jälle inventuuri teha ja juulikuus lõpuni kasutatud kosmeetikaga hüvasti jätta. Oma lõpliku hinnangu saan täna anda järgmiste toodete kohta:


Whamisa hüdrogeel mask - Geeljast materjalist lehtmask, mis niisutas tublisti ja tänu oma jahutavatele omadustele oli kuumalaine ajal kasutamiseks kohe eriti mõnus. Hind: 5.90 EUR.

Whamisa pruunvetika mask - Hästi huvitav lehtmask, mis on valmistatud kokkupressitud vetikatest ning immutatud 32 taime fermenteeritud ekstraktidega. Niisutav ja trimmiv mõju kestis mitu päeva. Väga mõnus! Hind: 11.99 EUR.

Make Up Store jumestuskreem - Matte foundation toonis Milk on keskmise katvusega matistav jumestuskreem. Püsis väga hästi. Mul oli ühel ajal mitu jumestuskreemi lahti ja selleks ei jõudnudki teda päris lõpuni kasutada - lõhn ja tekstuur muutusid imelikuks, nii et tuleb ta hingusele saata. Aga tegu oli väga hea jumestuskreemiga - kui tahtsin matti tulemust, siis kasutasin seda puhtalt ja kui eesmärgiks oli kumav meigipõhi, siis segasin talle sisse kerge sädelusega CC kreemi. Hind: 26.99 EUR.

Balmain soolasprei - Ülihea toode! Soolaspreid on mu suvesoengute salarelvaks ja Balmaini oma on kohe ekstra hea. Sellega saab teha väga erineva tugevusega laineid, mis püsivad hästi ja ei ole katsudes imelikult krõbisevad. Minisuuruses toote hind 8.95 EUR.

Lumi antioksüdantidega päevakreem - Kerge ja kiiresti imenduv loodusliku koostisega kreem. Suvel pakkus mu kuivale nahale piisavalt niisutust küll. Talviseks kasutamiseks jääks ta mulle ilmselt lahjaks. Lumi kreemidega on kummaline lugu - neid kulub hästi vähe ja kui paned korraga näole liiga palju, siis hakkab kreem nahalt maha rulluma. Teiste proovitud Lumi kreemidega on mul sama lugu olnud. Kas ma olen ainus, kellel need tooted nii käituvad, või on teisedki seda tähele pannud? Infolehel oli kirjas, et kreemi võiks hoida külmkapis ja see oli väga hea soovitus - pole midagi mõnusamat kui kuumal suvehommikul näole jahedat kreemi määrida! Hind 22 EUR.

Barr Secret Forest näoõli - Selle õli puhul meeldis mulle absoluutselt kõik! Super hea niisutaja, kiire imenduvus, läbinisti looduslik koostis, ülimõnus lõhn ja väga kena välimusega pakend. Kümme punkti kümnest! Hind: 51.90 EUR.

Depend küünelakieemaldaja - Lemmik! Järjest kasutusel juba ei-tea-mitmes pudel ja uus juba olemas ka. Kõige vähem lõhnavam küünelakieemaldaja, mida ma proovinud olen. Tugeva haisuga tooted ajavad mul lausa pea valutama, nii et kui selle (peaaegu) lõhnatu toote avastasin, siis teisi enam ostnud ei olegi. Hind: 2.99 EUR.

Artdeco ripsmetušš - Kõige ilusama kujundusega ripsmetušš mida ma näinud olen. Lisas tublisti nii pikkust kui tihedust ja püsis hästi. Kuulus Artdeco Beauty of Nature erikollektsiooni hulka, mis nüüdseks lettidelt vist juba kadunud. Hind: 14.90 EUR.

Dove dušivaht - Tooted, mis pudelist vahu kujul väljuvad saavad juba oma vormi poolest minu käest ühe lisapunkti kirja. Nii mõnus! Vaht sobib nii keha pesemiseks kui ka raseerimiseks. Hind umbes 6 EUR.


Huulevärvide palett - Ebayst võib imeodava hinnaga igasugust meigikraami saada. Koostis on neil muidugi üks suur küsimärk, aga see huulevärvide palett töötas küll päris hästi. Täpselt samasugust ma enam ei leidnud, sest minu oma on juba aastaid tagasi tellitud ja kuna ta hakkas lõhnama nagu rasvakriit, siis ilmselt on targem seda rohkem mitte kasutada. Hind umbes 5 dollarit.

Nurme vitamiini huulepalsam - Suur-suur lemmik, mida ikka ja jälle ostan ning teilegi soojalt soovitan. Kodumaine ja läbinisti looduslik. Hind 4.95 EUR.

The Body Shop huulekreem - Suud vett jooksma panevalt hea mangolõhnaga huulepalsam. Mõnikord tegin purgi lihtsalt selleks lahti, et seda lõhna nuusutada. Kallim küll kui tavalised hügieenilised huulepulgad, aga jätkub ka kauemaks. Hind: 8.50 EUR.

Signe Seebid deodorant - Lavendlilõhnaline kristalldeodorant, mis ei sisalda kahjulikke alumiiniumühendeid. Ta ei olnud kahjuks päris sama tõhus kui tavalised deodorandid. Sellistel päevadel, kus oli normaalne temperatuur ja väga ei rahmeldanud, suutis ta higistamise eest kaitsta küll, aga kuumalaine või suurema füüsilise aktiivsuse korral jäi temast väheks. Hind: 8 EUR.

Top Choice meigišvamm - Kuulsa Beauty Blenderi soodsam kaksik. Olen mitmeid Beauty Blenderi analooge proovinud ja see tundub mulle kõige sarnasem. Neid oli varem müügil Seele.ee e-poes, kuid hetkel on vist otsa saanud. Igal juhul kui kuskil seda müügil näed, siis soovitan osta. Kordades odavam kui Beauty Blender, aga kannab meigi nahale sama hästi. Hind: 4.95 EUR.

Smashbox kulmutrio - Minu läbi aegade kõige lemmikum kulmuvärv, mida kahjuks enam samal kujul saada ei olegi. Koosnes kahest kulmupuudrist ja läbipaistvast vahast. Väga ilusad pruunid toonid, mis mulle igasuguse juuksevärvi perioodil sobinud on. Väga kahju, et seda enam ei toodeta. Huvitav, kas Smashboxi uued kulmutooted on sama head?

Barry M matistav meigikinnitussprei - Nii-nii hea! Üks parimaid meigikinnitusspreisid, mida kunagi proovinud olen! Pihustab väga ühtlaselt ja jumestus näeb sellega super ilus välja! Kahjuks hetkel vist Superb.ee poest otsa saanud, aga loodetavasti toovad ikka juurde, sest tegu tõeliselt väärt tootega! Hind 13.EUR.

Whamisa meigieemaldusõli - Korea naiste kahefaasilise näopuhastusrutiini esimene osa. Õli puhastab naha meigist ja mustusest seda kuivatamata. Õli on piisavalt õrn ka silmade jaoks, nii et kasutasin seda ka silmameigi eemaldamiseks. Kergema jumestusega päevadel ei olnud mul meigi eemaldamiseks rohkem tooteid vajagi, aga kui olin tugevama jumestuse teinud, siis kasutasin peale õliga näo pesemist veel ka Whamisa vahutavat puhastusgeeli. Hind: 29.99 EUR.

Mossa youth defence toonik - Mossa toonikud on nii head! Ma olen nad kõik järgi proovinud ja ei oskagi üht teistele eelistada, sest nad on täitsa võrdselt head. Läbinisti looduslik nagu kõik Mossa tooted. Hind: 11.99 EUR.

Signe Seebid apelsini kehakoorija - Suhkrune koorija, millel on super hea lõhn! Sisaldab magusa apelsini õli ja peale selle kasutamist on nahk nii pehme ja toidetud, et kreemi ei olegi vaja. Hind: 7.60 EUR.

Toni & Guy kohevustandev palsam - Väga hea palsam, mis muudab juuksed lihtsalt kammitavaks ja taltsutab nende kahusust. Meeldis! Hind umbes 10 EUR.

Selline virn tühje purke-pudeleid siis juulikuus. Kas oled midagi neist kasutanud? Millised on sinu muljed?

2 comments:

  1. Minu suur lemmik on hoopis lilla sildiga Depend küünelakieemaldi. Mis on minu jaoks täitsa lõhnatu. Selle rohelise sildiga eemaldi lõhn on jubedam, kui muud lõhnaga küünelakieemaldid. :)

    ReplyDelete
  2. Kusjuures uue ostsingi hoopis lilla sildiga ja tõesti on isegi veel vähema lõhnaga kui roheline. Nii et edaspidi eelistangi lillat.

    ReplyDelete