Friday, July 6, 2018

Sophie la Girafe

Sophie la Girafe beebisari on saanud inspiratsiooni ülipopulaarsest kaelkirjak Sophie mänguasjast. Minu lastel on neid kaelkirjakuid kohe mitu tükki olnud. Need on lihtsalt haaratavad, valmistatud looduslikust kautšukist ja värvitud toiduvärvidega. Kummilelu närimine aitab leevendada hammaste tulekuga seotud igemete sügelemist, nii et meie peres ongi Sophie olnud beebide esimeseks mänguasjaks, mida nad on palavalt armastanud ja väljendanud seda armastust lelu raevukalt närides :D


Kaelkirjakut on toodetud juba üle 50 aasta ja tema populaarsus ei näi ajaga kahanevat.

Nii nagu närimislelu, on ka Sophie la Girafe Cosmetics tooted valmistatud kõrgemaid ökostandardeid järgides ja pärjatud mainekate sertifikaatidega. Muidugi võib ka ilma ökomärgiseta toodete hulgast pärle leida, kuid tuntud sertifikaadiga toote puhul on lihtsalt keegi sinu eest uurimistöö ära teinud.

Natural Goods Company saatis mu põnnidele valiku Sophie nahahooldustooteid ja tänases postitusest nendest juttu teengi.


Kehapiim



Rikkalikult niisutav ja kiiresti imenduv kreem sisaldab kaitsvat valget teed, niisutavat jojobaõli, rahustavat lavendlivett ja kakao- ning sheavõid, mis moodustavad nahale kaitsva kihi. Kreem on lõhnatu ja vaba igasugustest kahjulikest lisaainetest. Minu lastel on õnneks väga hea nahk, nii et kehakreemi kasutan neil harva. Mõnikord on siiski sääred kuivavõitu ja siis on hea, kui kreem kohe riiulilt võtta on. Hind 22.10 EUR

Hair & Body wash



Beebikosmeetika koha pealt olen ma kindlal veendumusel, et vähem on rohkem ja olgugi, et endale meeldib mulle väga palju erinevaid tooteid nahale määrida, siis beebil kasutan vaid ökokraami ning sedagi mitte igal vanniskäigul, sest enamasti saab lapse ju ainult veega pestes ka puhtaks. Beebišampooni valides olen kohe eriti nõudlik, sest esimesed peapesukogemused võivad lapse vanniskäiku tuliselt vihkama panna. Niisiis peab šampoon minema kiirelt vahule ja laskma end väga ruttu juustest välja loputada. Mõistagi peaks ta olema pisaratevaba ja silma mineku korral mitte kipitama. Sophie šampoon vastab kõigile neile tingimustele ja meeldib nii minule kui ka mu põnnidele. Hind 19.70 EUR.

Vannivaht



Vahuvann meeldib ilmselt kõigile lastele, niisiis leiab Sophie tootesarjast ka vannivahu. Toode on lõhnatu ja tekitab rikkaliku ning kauapüsiva vahu, millel on ka nahka niisutavad ja puhastavad omadused. Hind 17.90 EUR.

Sophie la Girafe toodetes on vähemalt 99,4% koostisainetest looduslikku päritolu. Nad on vegan, dermatoloogiliselt testitud ja sobivad tundlikule nahale. Beebikosmeetika sobib ideaalselt ka tundliku nahaga täiskasvanutele. Sophie tooted on müügil Natural Goods Company esinduses Kalamajas (Aadress Vana- Kalamaja 41-1). Suve lõpuni on kõik tooted lausa 45% soodsamad, nii et hinnad hetkel väga magusad!

No comments:

Post a Comment