Thursday, March 2, 2017

Põhi peal

Veebruaris kasutasin tilgatumaks päris palju purke-pudeleid. Seekord pole laita midagi, kõik olid suured lemmikud:


Joico Body Luxe šampoon ja palsam - see komplekt teeb täpselt seda, mida ühelt healt šampoonilt-palsamilt ootan - hoiab juuste kahususe kontrolli all, niisutab ja silendab, aga jätab juuksed piisavalt kergeks, et saaks neid pärast lihtsa vaevaga kohevaks föönitada. Hind šampoonil 18.90 ja palsamil 19.90 EUR.

Cutrin White Nights soolasprei - kõige mõnusam soolasprei, mida olen kasutanud. Annab juustele ilusa salgulise hoidmise ja toob välja järgulise lõikuse. Ei muuda juukseid kõvaks ja krõbisevaks ning lõhnab väga hästi. Sisaldab UV kaitset, et suvel juukseid päikese kahjuliku mõju eest kaitsta. Hind 12.49.

Lirene mitsellaarne puhastusgeel - võib kasutada nii silmameigi eemaldamiseks kui ka kogu näolt jumestuse maha pesemiseks. Näo pesemiseks eelistan vahutavaid pesugeele, sest nii saab nägu kiiremini puhtaks, nii et minul oli Lirene kasutuses silmameigi eemaldamiseks. Toode on silmade vastu leebe ja ei pane neid kipitama. Igapäevase jumestuse võttis hõpsalt maha. Tugeva veekindla laineri ja ripsmetušiga jäi aga hätta. Hind 7.29.

Vestige Verdant Infinity silmaseerum - kodumaise luksuskosmeetika pärl. Vestige Verdant toodete hulgast minu isiklik lemmik. Kerge niisutav geel läbinisti loodusliku koostisega. Imeilusa disainiga pakend. Huvitav metallist aplikaator, mille külm puudutus silmade all mõjub äratavalt-värskendavalt. Hind 49 EUR.

Natura Siberica Royal Body Scrub - minu absoluutselt lemmik kehakoorija läbi aegade! Intensiivne kooriv efekt, mõnus kleepjas koostis, mis ei lase tootel nahalt maha pudiseda ning värske astelpajulõhn. Kooriva kreemi sees on terved astelpajumarjad, mille saad kehal puruks muljuda, et nahka vitamiinidega varustada. Kui Natura Siberica on muidu pigem soodsamas hinnaklassis, siis Royal Body Scrub kuulub nende luksussarja hulka ja hind jääb 20 euro kanti, aga nii hea koorija eest pole seda üldse palju küsitud. Purk on väga suur ka ja jätkub kauaks.

Natura Siberica seedriseemneõli - seedriseemneõli pressitakse Viru keskuses asuvas Natura Siberica esinduspoes kohapeal olevas väikeses laboris. Toodet osta ei saagi, aga kolm õnnelikku ostjat saavad selle iga päev kingituseks. Intensiivselt niisutav ja läbinisti looduslik. Kasutasin põhiliselt talvest kuivaks muutunud käte pehmendamiseks.

The Body Shop Wonderblur primer - klassikaline läbipaistev primer, mis jätab nahale siidise kihi, mille peale jumestuskreem eriti ühtlaselt peale jääb. Muudab poorid vähemmärgatavaks ja täidab peened kortsud. Veebilehelt seda enam ei leidnud, aga hind oli 26 euro ringis.

Crystal Essence deodorant - olen pikka aega otsinud tõhusat looduslikku deodoranti, aga siiani pole ühegi proovituga päris rahule jäänud. Looduslikud tooted kipuvad olema kõvasti kallimad kui tavapoe lettidel olev laiatarbekaup, aga kahjuks ei kaitse need sama hästi higistamise eest. Crystal Essence deodorandi avastamisega on mu otsingud lõpule jõudnud - väga tõhus deodorant, mis ei sisalda kahjulikke alumiiniumsoolasid ja on heaks kiidetud vähiravikeskuste poolt. Lisaks veel hea hinnaga - 4.40 EUR.

The Body Shop Ethiopian Honey mask - Superfoods sarja sügavniisutav mask on mu kuivale nahale tõeline kingitus. Lihtsalt täiuslik! Hind 28.80.

Australian Bodycare teepuuõli - asendamatu abiline vistrike vastu. Kui tundub, et kuhugi on mõni soovimatu külaline tulemas, tuleb õli kohe sellele kohale määrida ja on suur täenäosus, et punni üldse ei tulegi. Kui mõni vistrik juba olemas on, siis kiirendab selle paranemist. Hind 8.45.

The Body Shop päikesetilgad - The Body Shopi meigiriiulilt minu suur-suur lemmik! Kui talvel ostetud jumestuskreem on suvel kasutamiseks liiga hele, saab selle abil tooni parajaks timmida. Kui kreem on küll täpselt õige tumedusega, kuid jume lihtsalt väsinud, annab tilgake Drops of Suni näole kerge päikesesuudeldud sära. Kasutasin tõesti iga päev ja olin väga kurb, kui pudelike tühjaks sai. Hind 19.50.

Selliste toodetega tuli siis veebruaris hüvasti jätta. Kas oled midagi nendest proovinud? Kuidas meeldis?


No comments:

Post a Comment