Saturday, February 18, 2017

Lily Lolo mineraalkosmeetika

Minuni jõudis pakike mõnusa meigikraamiga Lily Lolo mineraalkosmeetikat müüvast e-poest mineralmakeup.ee.

Lily Lolo on auhinnatud mineraalkosmeetikabränd Suurbritanniast. Nende tooted on 100% looduslikud ja ei sisalda kemikaale, sünteetilisi värvaineid ega teisi lisaaineid. Lisaks on Lily Lolo mineraalkosmeetika antibakteriaalne ning parandab nahka. Lily Lolo mineraalkosmeetikaga saavutad veatu, kauapüsiva ja õhulise jumestuse. Lily Lolo suurim väärtus on puhtus ja naturaalsus. Mineraalkosmeetika on põletikuvastane ja aitab rahustada stressis nahka, seda võib kasutada ka erinevate nahahaigustega (näiteks rosaatsea, kuperoosa, akneline ja allergiline nahk), millel traditsionaalse kosmeetika kasutamine soovitatav pole.

Lily Lolo valikus on olemas kõik vajalik, et saaksid teha nahasõbraliku mineraalse jumestuse.

Näidismeigi jaoks astus nii jumestaja kui modellina üles Maret Ubaleht.



Näidismeigis kasutasime järgmisi Lily Lolo tooteid:

Mineraalne meigipõhi toon Barley Buff:



Barley Buff on mõnus hele toon pisut kollaka alatooniga. Mina olen juba aastaid mineraalmeigi fänn – tegu on täiesti looduslike puudritega, mis on tavapärasest puudrist palju parema katvusega ja nendega koos ei ole vaja kasutada jumestuskreemi – puuder ise loobki kena ja ühtlase meigipõhja.
Mulle meeldib Lily Lolo puudrit eriti kasutada ühekordse kihina, siis jääb see umbes niisuguse katvusega nagu kerge jumestuskreem – ühtlustab nahatooni, kuid jätab loomuliku ja kergelt läbikumava mulje. Kui soovid täielikku katvust, siis võib peale kanda veel teisegi kihi puudrit.

Silmameigi jaoks läksid käiku kaks kuldset-pronksjat tooni Sticky Toffee ja Bronze Sparkle :



Neid kahte on hea kasutada toon-toonis silmameigi loomiseks. Heledam Sticky Tofee läks käiku liikuval laul ja tumedam Bronze Sparkle leidis koha koopajoonel. Lauvärvid on tugevalt pigmenteeritud ja lasevad end lihtsalt hajutada. Mõlemad on kaunilt kumavad pärlmutrised toonid. Nagu pulbriliste lauvärvidega ikka, siis tuleb pealekandmisel olla ettevaatlik ja pudisemise vältimiseks kasutada silma all kaitseks salvrätikut, või siis hoopis alustadagi silmameigi tegemisest, et ei peaks põskedele pudeneva lauvärvi pärast muretsema.

Põsepuna Candy Girl 



Mineraalsed meigitooted on enamasti ülimalt pigmenteeritud ja seetõttu olin veidi kahtlev, kas valida nii erk toon nagu Candy Girl, mis e-poe pildil tundus ikka päris kärts. Kui esimest korda proovisin, siis oli hea meel, et selle kasuks otsustasin – põsepuna pigment ei ole nii tugev kui lauvärvidel. Kui lauvärvid jäidki nahale niisama erksad kui nad topsis olid, siis põsepuna hajus märksa heledamaks, nii et ei ole mingit põhjust neid särtsakaid toone karta. Ma ei ole teisi Lily Lolo põsepunasid küll saanud proovida, aga Candy Girli näitel ütlen küll, et kui oled kahevahel, siis pigem vali erksam toon, sest nahale ta nii tugev ei jää.

Tutvu kogu Lily Lolo tootevalikuga e-poes ja nende Facebooki lehel.

No comments:

Post a Comment