Saturday, February 11, 2017

Amway aitab võidelda kevadväsimuse vastu

Sel nädalal käisin Amway pressihommikul, kus tutvustati uudistooteid, mis sobivad kevadväsimuse vastu võitlemiseks. Amwayl on toidulisandite sari Nutrilite ja meigisari Artistry. Tooted töötavad käsikäes ja ründavad kevadväsimust nii seest- kui väljastpoolt :)

Pressihommikul Mila studios pakuti meile tervislikku keelekastet ja maitsvaid snäkke. Liina Randpere rääkis toitumisest ja Amway jumestaja Andrzej Sawicki näitas uute meigitoodete headuse kohe töös ette.






 Saime kaasa rikkaliku kinkekoti uudistoodetega ja tutvustan neid nüüd teilegi.


Nutrilite tervisetoodete valikusse on lisandunud Phyto2Go immuunsussüsteemi toetav jook, mis sisaldab rikkalikult C vitamiini ja tsinki.


Stardipaketis, mis maksab 25. 50 EUR on tühi pudel ja 6 korki, mis sisaldavad Phyto2Go joogi konsentraati.


Pudel tuleb täita kvaliteetse joogiveega ja korki keerates valgub vitamiinisegu vee sisse. Päevas võiks ära juua 1-3 pudelitäit Phyto2God. Joogile annavad maitse mustikas, must leeder, viinamari ja must sõstar ja magususe stevia. Stevia maitse mulle ei meeldi ja seetõttu ei saa ma ka Phyto2Go jooki naudinguga juua.


Mind rõõmustas eriti Nutrilite teine uudistoode - B-vitamiin Plus:


Tegu on kahekihilise tabletiga, milles üks pool (B12 ja B2 sisaldusega) imendub koheselt ja ülejäänud (B1, B3, B5, B6, B7 ja B9) aeglaselt 8 tunni jooksul. B-vitamiin Plus on valmistatud looduslikust spirulina vetikast, mida kasvatakse hoolikalt kontrollitud veefarmides. Purgikeses on 60 tabletti (päevane kogus on 1 tablett) ja purgi hinnaks on 14 EUR. B vitamiini kompleks aitab edukalt võidelda kevadväsimuse vastu ja soovitav on seda võtma hakata juba enne, kui väsimusmärgid kohale jõuavad.

Artistry meigisarja ajatu kevadkollektsiooni tooted ei lähe iial moest ja leiavad kasutust aasta läbi :)

Artistry Signature Color Brow Kit (Hind 39 EUR)



Kulmukomplekti kuulub hele ja tume puuder ja neutraalset tooni vaha (keskel). Lisaks väikesed kulmude modelleerimise tarvikud - pinsetid, harjake ja pintsel. Minisuuruses modelleerimistarvikutega töötamine ei ole sama mugav kui suurtega ja kogu protseduur on nendega veidi kohmakas, aga häda korral ajavad need asja täitsa ära. Igapäevaselt eelistan siiski oma tavalisi pintsleid-pinsette. Puudrid ja vaha on aga lihtsalt täiuslikud! Toonid on väga ilusad, loomulikud ja lihtsalt hajutatavad. Olenevalt soovitud tumedusastmest saad valida, kas võtta rohkem tumedat või heledat kulmupuudrit ja sama komplekti toonidega saavad kaunid kulmud nii heleda- kui tumedapäised kasutajad. Väga-väga meeldib!!!

Artistry Signature Color Lip Shine (Hind 28 EUR)


Mina sain rahuliku päevameigitooni Soft Rose, aga seda on saadaval ka erksas värvis Fuchsia.


See on kõige mõnusama koostisega huulepulk, mida ma kasutanud olen! Üldiselt armastan ma särtsakaid värve ja mõtlesin, et ilmselt ei hakka ma õrna Soft Rose eriti tihti kandma, aga juba esimesest huultele kandmise korrast olin tema üliniisutavast koostisest võlutud. Kui tavaliselt pean ma heaks huulepulgaks sellist, mis huuli ei kuivata, siis selle kohta saab öelda, et see lausa niisutab tõhusamalt kui tavaline huulepalsam, samal ajal pakkudes hea pigmendiga võrdlemisi kauapüsivat huulevärvi. See on lihtsalt nii kreemine, siidine ja huultel mugav. Kui tavaliselt kasutan ikka mitu korda päevas huulepalsamit, siis selle huulepulga kasutamise ajal puudus palsami järgi igasugune vajadus, sest tema niisutus on lihtsalt nii hea. Uus lemmik huuletoode!

Artistry Signature Color Highlighting Tint (Hind 39 EUR)


Vedelate highligheritega ei ole ma sõbraks saanud ja eelistan alati puudrilisi. Amway jumestaja Andrzej Sawicki ütles, et highlighterkreemi võib kasutada nii otse jumestuskreemi peal, kui ka selliselt, et paned jumestuskreemi ja highlighteri vahele kerge puudrikihi. Minul tuli siiski parem tulemus, kui puudrit jumestuskreemi ja highlighteri vahele ei pannud. Kandsin särakreemi peale tupsutavate liigutustega, et mitte meigipõhja kohalt ära lohistada, kuid ettevaatlikkusest hoolimata tegi vedel kreem meigipõhja veidi ebaühtlaseks. Muidugi mitte midagi katastroofilist, aga minu jaoks ei olnud tulemus sama kena kui särapuudritega, nii et Amway särakreem ei suutnud mind enda poole võita.

Artistry Signature Color Shimmer Powder Eye Duo (Hind 53 EUR)



Komplekte on saadaval kahes toonis. Pildil on soojem Subtle Chic, kuhu kuuluvad hele pärljas ja tume virsikukarva sädelev puuder, aga saadaval on ka So Chic komplekt, mis koosneb roosakast ja kristallsinisest värvist. Mina olen soojade toonide sõber, nii et olin Subtle Chic komplekti üle väga rõõmus. Eriline lemmik on hele pärlitoon, mida olengi nüüd igapäevaselt kasutanud. Mõnikord ainsa lauvärvina, vahest lisan koopajoonele ka veidi tumedamat säratooni. Hele sädelev lauvärv annab silmadele värskust ja sära. Ühe kihina paele kandes jääb tulemus õrn ja tagasihoidlik, aga mitme kihiga annab ehitada ka väga efektselt sädeleva silmameigi. Pealekandmisel võib puuder veidi pudiseda, nii et kaitsen silmaalust meigi tegemise ajal salvrätiga, aga päeva jooksul enam mingit pudisemist ei esine ja värv püsib väga hästi - ei mingit lauvagudesse kogunemist!

Amway toodetega saad tutvuda nende kodulehel: http://www.amway-estonia.com/en. Sealt leiad endale ka konsultandi, kelle käest tooteid osta ja nende kohta põhjalikumalt uurida saad.

No comments:

Post a Comment