Monday, February 6, 2017

Da Vinci

Kõige tihemini leiab mind lõunat söömas Da Vincist. Nende restoranid asuvad Kristiine keskuses ja Rocca al Mares ja kui tühja kõhuga kummaski nendest keskustest käimas olen, siis Da Vinci on esimene valik, kus keha kinnitada.


Mis mind nende puhul võlunud on? Esiteks muidugi mugav asukoht. Rikkalik, täpselt minu maitsele menüü ja suupärane valik lastele mõeldud roogasid. Mõistlik hinnaklass (kliendiks registreerudes saab alati ka 10% soodustust), sõbralik teenindus ning kena ja puhas lastenurk, kus mu põnnid meelsasti toitu oodates aega parajaks teevad. Kristiines on lastenurk parem ja suurem kui Rocca al Mares.

Pitsadeni ei ole ma Da Vincis kunagi jõudnud, sest neil on lihtsalt nii maitsvad pastad ja risotod, et leian alati sobiva söögi just nende seast. Erilised lemmikud on peedi ja kitsejuustu risoto, singi ja seentega ahjupasta ja täidetud pasta puravikkudega. Viimane on vist küll detsembris toimunud menüü uuendamise käigus valikust maha võetud, kuid selle asemele on tekkinud mitmed uued ja suud vett jooksma panevad road. Eile proovisin näiteks pastat kreemja pardi- puraviku kastmega:


Viis keele alla. Toidu kõrvale serveeritakse alati mõnusalt krõbedat tumedat chiabattat, ürtidega võid ja riivitud juustu. Kraanivesi on toidu kõrvale tasuta. Lõuna paiku on restoran sageli väga täis, aga teenindajad teavitavad sel juhul alati, kui ooteag võib pikaks venida, nii et saab ise otsustada, kas jääd ootama, või kimad hoopis koju kiirnuudleid tegema :P

Minul on igal juhul Da Vinciga alati väga positiivsed kogemused ja külastan seda tihedalt ka tulevikus. Kas oled Da Vincis käinud? Millised on sinu muljed?

No comments:

Post a Comment