Monday, December 26, 2016

St. Patrick's

Söömine kuulub kindlasti mu kolme kõige lemmikuma tegevuse hulka ja käin päris sageli väljas lõunal. Mõtlesin, et lisaks ilu- ja meigijutule hakkan siin blogis jagama ka muljeid erinevatest toidukohtadest. Ise loen alati väga hea meelega teiste kogemustest ja äkki leiate ka teie siit mõne hea vihje (või hoopis hoiatuse, millisest restoranist eemale hoida).  :)

Täna käisin lastega Rocca al Mare keskuses ja kuna parajasti oli lõunaaeg, siis kinnitasime keha St. Patrick's-is.


Pilt pärit Rocca al Mare keskuse kodukalt

Menüüst leidsin päris mitu asja, mida proovida oleksin tahtnud, aga isu oli kõige rohkem pasta järgi, nii et valik langes seente ja peekoniga pasta kasuks:


Kahjuks polnud fotokat kaasas ja peate leppima telefoniklõpsuga. Menüüs olid kõik toidud ilusti koos piltidega, mis tegi valimise lihtsamaks :)

Pasta maksis 7.50. Ports oli suur ja plussiks oli, et see sisaldas rikkalikult seeni, paprikatükke ja porrut. Miinuspoole pealt toon välja pastas sisalduvad väga pekised peekoniviilakad. Üldiselt pole ma pirtsakas ja nokin harva söögi seest midagi välja, aga lauspekk on üks asi, mida ma parema meelega ei söö, nii et need pekitükid said kahvliga kõrvale manööverdatud.

Eraldi lastemenüüd St. Patrick's ei paku, aga klassikalised viiner ja friikad olid esindatud (hind 3.90) ja lapsed otsustasid selle kasuks. Taldrikutäis oli suur ja tütred said kahepeale ühest portsust kõhu täis.

Tavaliselt joon lõunasöögi kõrvale kraanivett ja küsin ka söögikohtadest, kas nad kraanivett serveerivad. St Patrick'sis oli see võimalus olemas, aga mitte tasuta nagu paljudest teistes kohades, vaid klaasitäie eest küsiti 40 senti. See jätab mulle alati restoranist natuke imeliku mulje, kui kraanivee eest raha küsitakse. Võrdlusena  - näiteks Da Vinci, kus ma sageli lõunal käin, toob vee tasuta lauda ja lisab veel sidrunit, jääd ja soovi korral kõrregi. St. Patricks's - võtke õppust, Da Vinci pole tasuta vee pakkumisest pankrotti läinud, ei lähe teiegi.

Lastesõbralikkus on üks asi, mis minu jaoks restorani juures oluline on, sest enamasti liigun ringi koos pisiperega. St. Patrick'sis olid olemas laste söögitoolid ja kaks kiirköitjatäit värvimiseks mõeldud pilte koos pliiatsitega. Minu meelest võiksid pildid olla ükshaaval, mitte mapi vahele köidetud, et saaks lihtsalt võtta ühe ja selle lastele värvimiseks anda. Lisaks oleks nii restoranil lihtsam juba ära värvitud pildid minema visata - praegu leidsime vaid paar värvimata pilti täitsa kiirköitja lõpust ja järgmised lastega tulijad peavad kodust oma värviraamatud kaasa võtma, sest neile ei jäänud midagi :(

Lisaks meile oli restoranis hetkel veel vaid 2 laudkonda, nii et söök valmis kiiresti ja üldkokkuvõttes jäime külastusega rahule. Ilmselt lähen St. Patrick'sisse ka tulevikus, aga võtan mingi muu roa, mitte enam "pekipasta".

Kas oled St. Patrick'sis söömas käinud? Kuidas rahule jäid?

No comments:

Post a Comment