Thursday, December 22, 2016

Põhi peal

Aeg jälle portsu kosmeetikatoodetega hüvasti jätta. Seekord on põhi peal järgmistel purkidel-pudelitel:


Nurme orgaaniline sidrunheina ihupiim - väga mõnus kergesti imenduv kreem, mis ei jäta nahka rasvaseks. Koostiselt läbinisti looduslik ja sai suureks lemmikuks. Hetkel sama tootja greibi ihupiim kasutusel. Soovitan soojalt! Hind 10.90.

Mixa seebivaba näopesugeel - kirjeldus ütleb, et geel on mõeldud rasusele nahale vistrike vastu võitlemiseks, aga sobis hästi ka minu kuivale nahale ja ei muutnud seda veel kuivemaks. Pesi maha ka tugevama meigipõhja. Tõhus toode hea hinnaga, kui õigesti mäletan, siis maksis 5 EUR ringis.

Blinc lauvärvi primer - selle toote otsa lõppemisest oli lausa kahju, sest nii tõhusat silmameigi primerit ma varem kasutanud ei olegi. Blinc primer katab laud peitekreemilaadse kihiga ja puudrilised tooted hakkavad selle külge väga hästi kinni, nii et kõigepealt meeldis mulle primeri peale kanda kiht puudrit ja alles siis hakata tööle lauvärvidega. Kui lauvärve otse primeri peale kanda, siis on neid raskem hajutada, sest need haakuvad kohe tugevalt nahale. Primer kindlustab lauvärvide hea püsivuse, aitab neil kirkamana peale jääda ja boonusena on veel niisutava ja kortsudevastase toimega. Flesh tone primer oli täpselt minu nahatooniga ja kasutasin seda mõnikord ka vistrike peitmiseks, sest see püsib paremini kui tavaline peitepulk. Väga-väga meeldis! Hind 24 EUR, aga kuna tuubikesest jätkub pikaks ajaks, siis läheb väljaminek igati asja ette.

Lumene True Mystic Volume ripsmetušš - Lumene ripsmetušš teeb kõike, mida ühelt healt tušilt ootan. Lisas nii pikkust kui tihedust, andis sügavmusta tooni, püsis hästi ja ei pudisenud-määrinud päeva jooksul. Soovitan! Hind MG Beauty veebipoes 15.98 EUR. MG Beauty poodi tasub Facebookis jälgima hakata, sest iga paari kuu tagant korraldavad nad soodusmüüke, kus kogu kaup on -50% ja siis saab tooteid sealt kohe eriti magusate hindadega, aga kuna soodusmüügid kestavad lühikest aega, siis on FB hea kanal, kust soodukate kohta infot saada.

Essence Forbidden Volume ripsmetušš - Essence valikust olen proovinud mitmeid ripsmetušše ja Forbidden Volume on siiani olnud minu lemmik. See annab nii pikkust kui tihedust, ei kleebi ripsmeid kokku ja on ilusa sügavmusta värviga. Kui tušš lõppema hakkas, siis võis pealekandmisel pudiseda, aga päeva jooksul õnneks ei määrinud. Hind oli umbes 5 EUR, nii et hinna-kvaliteedi suhe igati hea.

Ontic Minerals mineraalpuuder - Onticu tooteid olen fännanud juba aastaid. Minu toon on Latte for Two ja aja jooksul on otsa saanud juba õige mitu purgikest. Ontic mineraalpuuder on väga nahasõbralik ja võimaldab teha erineva tugevusega meigipõhja. Eriti lahe, et see superhea toode on valminud siinsamas Eestis! Hind 26.95 EUR, aga ühest topsist jätkub kindlasti palju kauemaks kui jumestuskreemituubist, nii et ei tule kallim kui jumestuskreemiga meigipõhja tehes. Kasutan kindlasti ka tulevikus!


Sõsar Sacred Forest turbamask - turbamaske olen proovinud erinevate tootjate omi. Siiani on kõik hästi sobinud ja väga meeldinud. Turbamaski tegemisel tuleb kindlasti jälgida, et mask näol ära ei kuivaks, muidu võib hakata nahka kuivatama. Hind 16.80.

Darphin kortsudevastane silmakreem - luksuslik klassikaline silmakreem, mis mõeldud kortse ennetama ja juba olemaolevaid vähemmärgatavaks muutma. Peaaegu lõhnatu ja kiiresti imenduv kreem. Kortse mul veel ei ole ja kasutasingi kreemi neid ennetaval otstarbel. Hind 58.50.

Naturys toitev ja niisutav näokreem - Naturys on Itaalia looduskosmeetikafirma, mis kasutab rangelt kontrollitud nahasõbralikke koostisosi. Väga tõhus ja suutis ka talvel mu kuiva naha janusust leevendada.

Selline positiivsusest pakatav postitus siis täna :) Kas oled mõnda nendest toodetest proovinud?

No comments:

Post a Comment