Friday, December 30, 2016

Lemmikud

Aasta viimaseks sissekandeks jääb üks kiitmispostitus, kus näitan teile oma praeguse aja lemmikuid jumestustooteid. Valisin igast kategooriast ühe ja see ei olnud üldse lihtne ülesanne :)


Primerid


The Body Shop Wonderblur on klassikaline primer, mis jätab nahale siidise kihi, millel jumestuskreem eriti ilusa ja ühtlasena peale jääb. Lisaks muudab see poorid ja kortsukesed vähem märgatavaks. Kodulehelt enam seda ei leidnud, aga äkki poodides on veel saadaval. Hind 26 EUR.

Blinc lauvärviprimer - katab laud peitekreemilaadse kihiga, millel lauvärvid eriti erksalt peale jäävad ja väga hästi püsivad. Lisaks on ta veel niisutava ja kortsudevastase toimega. Hetkel kasutuses Light toon. Hind 24 EUR.

Blinc ripsmetuši primer - hooldab ripsmeid ja lisab pikendava-tihendava kihi. 2016 aastal ei ole tänu sellele primerile enam ükski ripsmetušš kasutult seisma jäänud, sest koos temaga muutub iga keskpärane ripsmekas kohe väga heaks tušiks :) Mul on tunne, et tuubis ongi veel vaid paari kasutuskorra jagu järel, aga olen sellega isegi väga pikalt hakkama saanud. Blinc silmameigitooted on mu 2016. aasta üks parimaid avastusi. Kui tahad Blinci toodetega tutvust teha, siis nende valge ripsmeprimer on kindlasti esimene asi, millest alustada soovitan.Hind 19 EUR.

Meigipõhi


Jumestuskreem on ainus toode, mille puhul ei saa ma valida ühte lemmikut, sest on suur vahe, kas tahan teha loomulikku päevameiki, või tugevalt katvat õhtu-  või fotomeiki. Niisiis lõin need kategooriad lahku.

Parim jumestuskreem loomuliku päevameigi tegemiseks on The Body Shop Fresh Nude Foundation - jääb nahal peaaegu nähtamatu, aga ühtlustab jume kenasti ära. Hind 23.50 EUR.

Tugevalt katva õhtu- või fotomeigi jaoks on lemmikuks Amway Artistry Exact Fit kauapüsiv jumestuskreem. Meigipõhjatooted reklaamivad end sageli väljendiga "blur filtri efekt", aga see jumestuskreem on ainus, mille puhul tõesti tundub nagu olekski näost photoshopiga üle käidud. Igapäevaseks kandmiseks liiga tugeva katvusega, aga fotomeigi jaoks ideaalne! Hind 45 EUR.

Lemmikuks peitekreemiks on üks no-name palett ebayst. Head toonid nii modelleerimiseks kui nahavigade peitmiseks. Pakendilt ei leia mingit infot ei tootja ega koostise kohta, aga toonid on ilusad neutraalsed, katvus väga hea ja hind ebanormaalselt odav - koos postikuluga maksis see palett 2 dollari ringis. Kuidas on võimalik midagi sellise hinnaga toota ja Hiinast Eestisse saata, ongi ilmselt "hiina ime".

Lemmik mineraalne jumestuspõhi on Ontic Minerals puuder. Läbinisti looduslik kõik-ühes meigipõhi. Hetkel Ontic Minerals veebipoes saadaval soodushinnaga 20. 21 EUR.

Puudrid


Aasta viimastel päevadel sain tänu InJoy Boxile Laura Mercier tolmpuudri omanikus ja see oli armastus esimesest pintslitõmbest. Ülipeen puuder, mis on tõhus matistaja ja meigi kinnitaja. Läbipaistev toon sobitub igasuguse nahatooniga. Eestis ei müüda, aga välismaa netipoodides on saadaval hinnaga umbes 38 dollarit.

Avon CC särapuudri pärlid - Kasutan tavaliselt silmade all, sest erinevat värvi neutraliseerivad pärlid aitavad silmade all olevat tumedust peita ja ühtlustada. Vahest kannan ka sarnadele, laubale ja ninaseljale, kui soovin sinna õrna sädelust. Praeguses Avoni kataloogis saadaval supersoodsa hinnaga 5.99 EUR.

Mary Lou Manizer särapuuder  - Hästi intensiivne särapuuder, millega on hea rõhutada põsesarnu. Sageli kasutan seda ka silmameigi juures. Hind 22.99 EUR.

Põsepuna ja päikesepuuder 



Collistar Terra Abbronzante duo (Toon 1) on heledale nahale ideaalne! Karbikeses on koos nii matt kui sädelev puuder ja mõlemad on lihtsalt imeilusad toonid, mis jäävad nahale väga loomulikuna. Hind 32 EUR.

Dr Irena Eris põsepuna Pure Rose - suur lemmik, mis haakub mu nahatooniga ülihästi. Erk, aga samas jääb nii loomulik. Hind 18.69 EUR.

Lauvärvid


Lemmik lauvärvipalett on Blinc Shadow Fusion - väga praktilised toonid, imeline hajuvus, ei pudise, püsivad terve päeva, lisaks sisaldab kortsudevastaseid komponente. Täiuslik! Hind 48 EUR.

Lemmik monolauvärv on Max Factor Excess Shimmer toonis Copper - väga hästi püsiv geeljas värv, mis on mu laiskade päevade parim sõber. Ainult selle ühe värviga saab paari sekundiga teha täitsa tiptop silmameigi. Hetkel mylook veebipoes soodushinnaga 7.43 EUR.

Huuled


Ontic Minerals huulepulk toonis My Olivia on hästi mõnus toon, mida kannan heameelega nii igapäevaselt kui pidulikul puhul. Lausa palsami vääriline niisutus ja huultel hästi mõnus. Hetkel Ontic Minerals veebipoes soodushinnaga 14. 21 EUR.

Flickable huuleläige Do You Pink I'm Sexy - on minu "alati-kaasas" käekotiläige, mis on hästi niisutav ja kasutan seda aegajalt lausa huulepalsami asemel. Sobib-kõigega toon. Hetkel Salon24 veebipoes soodushinnaga 9.90 EUR.

Essence huulepliiats toonis Red Blush - sobib kasutamiseks koos kõigi punaste huulepulkadega. Pehme, mõnus, hea pigmendiga. Hind 1.79 EUR.

Kulmud


Kulmude kujundamiseks olen juba kaua aega kasutanud Smashboxi kulmutriot. Tellisin selle ebayst ja enam polegi seda kuskilt saada :( Hinda kahjuks ei mäleta.

Kulmude fikseerimiseks on lemmiktoode Make Up Store läbipaistev geel, mis kulmukarvad kenasti kontrolli all hoiab. Hind 17 EUR.

Silmad


Artistry Signature Color must silmapliiats on ühel ajal hästi pehme ja silmadele õrn, aga samas piisavalt kõva, et saaks tõmmata täpset joont. Hea pigment, kerge hajutada ja super püsivus - täiuslik silmapliiats! Hind 22 EUR

Kat von D Tattoo Linerit kahjuks Eestist osta ei saa Ülimalt täpse otsaga, hea püsivusega ja sügavmusta värviga. Hind 20 dollarit.

Nyx Pin Up Tease ripsmetušš on pikendav ja tihendav ning vormib ripsmed tõeliselt lopsakaks. Ainus mure on eemaldamine - õhtul peab selle meigieemaldusõliga ripsmetelt lahti sulatama, nii hea püsivusega on see. Aga ei mingit pudisemist ega laiali minemist. Hind umbes 6 EUR.

Meigikinnitus


Jumestusele panen alati punkti Make Up Store kinnitusspreiga - Face Mist sulatab kõik näole kantud meigikihid omavahel kokku, kaotab puudrilise välimuse, pikendab jumestuse püsivust ja on nii hea värske lõhnaga. Asendamatu toode! Hind 17 EUR.

Sellised on siis minu 2016 aasta lõpu lemmiktooted, millega hakkan endale ka tänaseks piduõhtuks nägu pähe maalima. Kas oled mõnda neist proovinud?

1 comment:

  1. Randomly found your blog and I’d like to say that you have amazing design,
    beautiful photos and interesting posts! I’m also impressed by your style! Everything
    is perfect!

    would you like to follow each other?
    will be happy to see you in my blog)

    Skin and Beauty Care!https://savarnasmantra.com/blogs/blog

    ReplyDelete