Thursday, March 21, 2024

Tilk! uudistooted

Looduskosmeetikasõpradel on taas põhjust rõõmustada, sest hüva kodumaise kosmeetika valik aina kasvab ning Tilk! sortimenti on lisandunud nii mõndagi põnevat. Olen kõiki uusi tooteid nüüd umbes kuujagu kasutada jõudnud ning paras aeg teiegagi oma muljeid jagada.

Tilk! looduskosmeetika värskeimad tulijad on järgmised:

Adore Me dekolteekreem



Ma olen ilublogi pidanud juba üle 9 aasta ning selle aja jooksul kasutanud lugematul hulgal erinevat kosmeetikat. Seetõttu on mind juba üsna keeruline üllatada, kuid Adore Me dekolteekreem pakkus küll midagi uut ja põnevat. Juba selle kreemi lõhn on midagi väga erilist - ylang ylangi ja sidruni lõhn sobivad kokku lihtsalt imehästi ning valmistavad tõelise lõhnanaudingu. Ja tema pakend on samuti selline, mida üsna harva kohtab ja millist olen vaid üks kord varem näinud - kreemipurk ei käi lahti, vaid kaane sees on auguke, millest kaanele surudes kreemi kätte saab. Tänu sellele on pakend õhukindlalt suletud ning toodet võttes ei vii sa näppudega baktereid purgi sisse, mistõttu kreem säilib pikemalt värskena. 

Kreemi staarkoostisosaks on Saaremaalt korjatud lutsern, mis aitab võidelda oksüdatiivse stressiga. Lisaks on kreemis rikkalik segu erinevatest õlidest, mis nahka niisutavad, toidavad ning selle tekstuuri parandavad. Kindlasti üks uus lemmikkreem Tilk! valikust ning ma ei ole ainus, kes seda kreemi palavalt armastab - just hiljuti pärjati see Buduaari ilulemmiku tiitliga, nii et suurepäraseid hinnanguid on toode saanud paljudelt teisteltki peale minu. Hetkel saadaval soodushinnaga 31.90 EUR.


Cherish Me apelsini näoseerum



Cherish Me näoseerum on kergelt geelja koostisega, ning seda on seetõttu väga mugav kasutada. Toode ei ole nii vedel, et näppude vahelt maha tilguks, kuid imendub naha sisse hetkega. Toime on tal geniaalselt kõik-ühes, mis teeb ta sobivaks pea iga nahatüübiga kasutajale. Hüaluroonhape on teada-tuntud vananemisvastane koostisosa, C-vitamiin helendab pigmendilaike ning muudab nahatooni ühtlasemaks, probiootilised koostisosad aitavad hoida naha mikrobioomi ning taastavad selle kaitsevõimet. Väga mõnus toode, mis paneb naha lausa särama. Hind: 25.90 EUR.


Raudrohu hüdrosool



Raudrohu hüdrosooli saab kasutada näotooniku asemel. See sobib igale nahatüübile, kuid kõige parem on ta rasuse või aknese naha korral, sest aitab naha liigset rasutootmist kontrolli all hoida. Tootel on ülimõnus maarohtude lõhn ning seda kasutades saab ennast hõlpsalt kujutada suvisele Saaremaa heinamaale. Hüdrosooli saabki lisaks nahahooldusele kasutada lõhnateraapiana või mediteerimise ajal, sest see aitab meeli rahustada ning annab elujõudu. Hind 15.90 EUR.


DermaCare kehakreem tundlikule nahale



DermaCare uureaga kehakreem on üks mu suuri lemmikuid ja nüüd on sellest välja tulnud ka spetsiaalselt tundlikule nahale mõeldud versioon. Juba eelmine oli hästi õrn, aga see uus on täiesti lõhnatu ja sobib tõesti ka ülitundlikule nahale. Sellest kreemist saab abi dermatiidi, kuivuse, ketenduse ja sügeluse korral, see sobib kõigile vanusegruppidele igapäevaseks naha hoolduseks. Ta ei jäta nahka läikivaks ega libedaks ning selle kasutamise järgselt on nahk kohe nii mõnusalt elastne ja niisutatud. Hind: 20.30 EUR.


Wipe Me Off mitsellaarvesi



Wipe Me Off probiootiline mitsellaarvesi eemaldab näolt meigi ja mustuse, kuid ei koori seda kõigest kasulikust täiesti paljaks, vaid annab omalt poolt kohe ka tagasi. Toode sisaldab apelsini hüdrosooli, mis nahka ergutab ja värskendab, glütseriini ja B5 vitamiini, mis niisutavad ja parandavad naha tekstuuri, pantenooli, et nahka rahustada ja probiootilisi koostisaineid, et naha loomulikku tasakaalu toetada. Peale näo puhastamist jääb nahale meeldiv niisutatud tunne ning värske olemine. Minu ainus kriitika selle toote osas on see, et pudelis on vaid 30 ml mitsellaarvett ning minul sai see otsa juba mõne nädalaga. Tavaliselt ostan mitsellaarvett 500-milliliitriseid pudelites,  et toodet ikka jaguks. Nii et igapäevasel kasutajal saab pisike 30-ml pudelike kurvastavalt kiiresti tühjaks, ning seda võiks saada olla ka tublisti suuremas pakendis. Hind: 14.90 EUR.

Shield Me ilmastiku kaitsekreem



Ja viimaks jõuab järjekord Tilk! 2023 aasta bestsellerini, milleks on Shield Me ilmastiku kaitsekreem. Shield Me kreem loob nahale kaitsebarjääri, mis imendub täielikult, rahustab ja pakub sügavat niisutust, taastades samal ajal tundliku naha loomuliku tasakaalu. Kreemi kasutamine aitab ennetada ning leevendab tuulest, veest ja külmast tingitud nahaärritust, punetust, karedust ning lõhesid.

Külmakaitsekreeme on müügil palju, kuid Shield Me plussiks on see, et ta on nagu täitsa tavaline näokreem. Teistel kaitsekreemidel, mida ma proovinud olen, on tavaliselt kas imelik ebameeldiv lõhn, nad jätavad nahale valge kihi, või hoopis rasvase läike, nii et neid kasutades ei taha väga inimeste ette minna. Shield Me kreem aga pakub tõhusat kaitset, kuid imendub ilusti naha sisse ning tal ei ole ühtegi eelpoolmainitud vigadest. Tavaliselt on mul külmakaitsekreemid seisma jäänud ja pahaks läinud, sest halva lõhna või imeliku kihi tõttu, mida nad näole jätsid, olengi neid kasutanud vaid kõige hullema pakasega päevadel ja kui kreem päris hädavajalik ei ole, siis vabatahtlikult ma seda näole ei määri. Shield Me kreemi saab aga kasutada kogu aeg tavalise näokreemina ning see juba seisma ei jää ja raisku ei lähe. Hind: 16.90 EUR.

Sellised uued tooted siis Tilk! valikus. Kas oled midagi neist juba kasutada jõudnud? Millised on sinu muljed?





No comments:

Post a Comment