Thursday, March 7, 2024

Lõhnarullikud

Tilk! looduskosmeetika uued lõhnarullikud pakuvad kosutust, värskendust ja mõnusat igapäevast aroomiteraapiat. Lõhnad on kokku segatud eeterlikest õlidest ning ei sisalda sünteetilisi komponente. Netist tellides on lõhna üsna keeruline valida, nii et püüan tänases postituses asja teie jaoks pisut lihtsamaks teha ja lõhnarullikute iseloomu lahti seletada. 

Rullikuid on saadaval viis erinevat:

Harmonize Me



Lõhnabukett: laim, bergamot, greip, sidrun, lavendel.

See rullik sobib neile, kes armastavad võrdselt lille- ja puuviljalõhna. Tsitruselised ja lavendel loovad  rahustava ja maandava koosluse, mis on ideaalne stressirohketes olukordades meelte rahustamiseks või õhtul lõõgastava atmosfääri tekitamiseks. Hea seltsiline joogatunniks või meditatsiooniseansiks, sest aitab keskenduda, lõõgastuda ja välist müra ignoreerida.

Happy Day



Lõhnabukett: magus apelsin, greip, sidrunhein, bergamot.

Särtsakas lõhn sobib kõigile puuviljafännidele. Selles on suud vett jooksma panevat greibi hapukust ning lõhn mõjub kui vitamiinipomm. Nimi Happy Day on talle väga hästi valitud, sest see nakatab positiivsusega ja annab energiat.

Watermelon Bliss



Lõhnabukett: magus apelsin, laim, greip.

Selle rulliku puhul on nimi eksitav, sest arbuusilõhna ei tunne ma tema juures ka siis, kui tugevalt nina pingutada. Põhilise tooni annab sellele rullikule hoopis apelsin. Watermelon Bliss on viiest lõhnast kõige magusam ning mõjub positiivsusest pakatavalt ja tütarlapselikult.

Lift Me Up



Lõhnabukett: greip, sidrun, bergamot.

Lift Me Up on tuju parandav ja energiat andev lõhn, mis utsitab tegudele. Mõnus positiivsuselaks uimaseks hommikuks. Magus tsitruselõhn viib une silmast ning loob hea meeleolu. Minu isiklik lemmik!

Cheer Me Up



Lõhnabukett: laim, bergamot, greip, sidrun.

Cheer Me Up on eelmise lõhnaga üsna sarnane, kuid pisut tagasihoidlikum. Põhilise iseloomu annavad talle samuti tsitrusenoodid, kuid ta on rahulikum ja veidi magusam kui Lift Me Up.

Tilk! lõhnarullikud sobivad hästi kõigile neile, kelle jaoks tavalised parfüümid liiga pealetükkivad tunduvad. Need ei ole nii tugevad ja püsivad kui tavaparfüümid, seega ei tohiks häirima hakata ka lõhnade suhtes tundlikku kasutajat. Kasuta ühte, või sega kokku mitu erinevat, et luua just selle päeva jaoks sobivasse meeleollu viiv lõhn.

Ühe rulliku hind on 15.90 EUR. Tutvu valikuga Tilk.bio e-poes.

Täna ja homme on käimas naistepäevakampaania, mille raames saadetakse koodiga NAISEDNAISED e-poest tehtud tellimused pakiautomaati postikuluta.

No comments:

Post a Comment