Tuesday, February 21, 2023

Tilk! kinkepakid

Blogi pikaajalisemad lugejad mäletavad ehk, et mõned aastad tagasi tegin koostööd kodumaise Tilk! looduskosmeetikaga ning panin nende e-poe jaoks kokku oma viiest lemmiktootest koosneva kinkekomplekti, kust leidis minu kõige-kõigemad Tilk! tooted. (Postitust saab lugeda SIIN)

Sel aastal on Tilk! valikusse tulnud aga uued kahest tootest koosnevad kinkepakendid, kuhu kuuluvad Tilk! kosmeetika suurimad bestsellerid. Elegantsed musta-kuldsega pakendid on erinevate sisudega ja erinevas hinnaklassis. Valikuga saab tutvuda SIIN.

Uudisena tuli Tilk! e-poodi müügile ka minu poolt kokku pandud kahest tootest koosnev kinkekomplekt. Kui sa ise nende valikuga väga tuttav ei ole, kuid tahaksid mõnele looduskosmeetikahuvilisele sõbrale hea kingi teha, mis kindla peale kasutust leiab, siis soovitan sulle soojalt just seda komplekti:



Oma kinkekomplekti valisin Detox Me turbamaski ning  Nourish Me näokreemi, sest need on tooted, mis sobivad kõigile ja sa ei pea täpselt teadma kingisaaja nahatüüpi. See mask ja kreem on lihtsalt universaalsed.


Detox Me mask on abiks iga nahaprobleemi korral - kuivi kohti see niisutab, rasustel aladel hoiab rasueritust kontrolli all. Ennetab kortse, puhastab poore ning aitab vistrike vastu. Detox Me-d on märgatavalt mugavam kasutada kui teisi turbamaske, sest  see ei kuiva näol ära ja ei tekita kipitavat tunnet ega nahapunetust.

Nourish Me kreem sobib igale nahatüübile. Ta on tõhusalt niisutav, kuid imendub kiiresti ja ei jäta nägu läikima. Kreemil on mõnus vahuline koostis ja see sobib hästi aasta ringi kasutamiseks. 


Nii et kui otsid ühte praktilist kinki, mis kindla peale seisma ei jää, siis usun, et minu kokku pandud nahahoolduskomplekt rõõmustaks küll iga naist. Komplektina ostes on tooted ka pisut soodsamad. Kinkepaki hind on 45.90 EUR, eraldi ostes tuleks kahe toote hinnaks 48.80 EUR.

Millised Tilk! tooted sinu ideaalsesse kinkekarpi kuuluksid?

No comments:

Post a Comment