Saturday, January 28, 2023

Põhi Peal!

Jaanuar hakkab lõpule jõudma ning nagu juba tavaks saanud, vaatan üle viimase kuu jooksul otsa saanud kosmeetikatooted ning panen nende kohta kirja oma lõpliku hinnangu. Hüvasti tuli jätta selliste asjadega:


TonyMoly Hemp näokreem - Rikkalikult niisutav kreem sisaldab kanepiseemneõli ja pakub nahale kõiki õlide kasulikke omadusi, kuid imendub oluliselt kiiremini kui õli ning ei jäta nägu rasvaseks, nii et seda saab kasutada ka kiiretel hommikutel. Kreem on huvitava geelja koostisega ning meeldis mulle väga. Hind: 25.90 EUR.

Wella Nutricurls juuksemask - Mask on niisutav ning toitev ning teeb oma maagiat juba paari minutiga. See aitab loomulikku lokki rohkem välja tuua ning muudab juuksed läikivaks ja kahuvabaks. Väga meeldib ja kindlasti ostan teinekordki. Hind: 23. 30 EUR.

Wella Mistyfy Me juukselakk - Üks parimaid juukselakke mida ma kasutanud olen  - ülipeene pihustamisega, kerge koostisega, tugeva hoidmisega ning lubab end juustest ilma suurema vaevata välja harjata. Ostsin juba uue asemele, sest see on lihtsalt esmaklassiline toode! Hind: 22.10 EUR.

Tilk! orgaaniline apelsini lillevesi - Apelsini hüdrosoolil on toniseerivad omadused ning see sobib kõigile nahatüüpidele, sealhulgas ka rasusele ja aknelisele nahale. Hüdrosool aitab rahustada sügelevat nahka ning toetab naharakkude uuenemist. Tilk! kahest lilleveest on apelsini oma kergema lõhnaga mis hajub üsna kiiresti ja peaks seetõttu hästi sobima ka lõhnade suhtes tundlikule kasutajale. Kasutasin seda nagu toonikut igal hommikul enne näo kreemitamist ja õhtuti peale meigi eemaldamist. Hind: 12.99 EUR.

Nuxe  Prodigieuse õli - Nuxe iluõlil on mitmeid kasutusvõimalusi. See sobib ekstra niisutavaks näoõliks, seda võib kanda kehapiirkondadele, mida vaevab kuivus, või kus esinevad venitusarmid. Õli on mõeldud ka juuksehoolduseks - maski tegemiseks tuleb seda kanda kuivadele pesemata juustele, lasta 10 minutit mõjuda ja pesta siis pead nagu tavaliselt. Pesujärgseks hoolduseks tuleb seda 1-2 pumbatäit värskelt pestud niisketesse juustesse masseerida ning õli muudab juuksed pehmemaks, läikivamaks ja kergemalt kammitavaks.  Hetkel saadaval soodushinnaga 13.86. EUR.

Sellised tooted said siis jaanuaris ära kasutatud. Kas oled midagi neist proovinud? Millised on sinu muljed?

No comments:

Post a Comment