Friday, January 13, 2023

Lilleveed

Kodumaine Tilk! looduskosmeetika tuli hiljuti välja uute toodetega milleks on orgaanilised lilleveed. Neid on saadaval kahe erineva lõhnaga - apelsini ja lavendli.

Lilleveed ehk hüdrosoolid valmistatakse taimeosadest destilleerimise teel. Destilleerimise käigus läbib veeaur taimemassi, eraldades taimeosadest eeterlikud õlid ja kasulikud toimeained vesilahusesse. Hüdrosoolid on ideaalsed naha niisutamiseks, toniseerimiseks ja värskendamiseks. Mina kasutangi neid nagu toonikut - hommikul enne kreemitamist ja õhtul peale meigi eemaldamist. Nahale jääb lillevett kasutades puhas ja värske tunne - nad ei jäta tuntavat kihti, mis võiks näokreemiga mingil moel riidu kiskuma hakata.


Apelsini lillevesi on kerge puuviljase lõhnaga mis on suurepärane meeleolu tõstja. Apelsini hüdrosoolil on toniseerivad omadused ning see sobib kõigile nahatüüpidele, sealhulgas ka rasusele ja aknelisele nahale. Hüdrosool aitab rahustada sügelevat nahka ning toetab naharakkude uuenemist. Tilk! kahest lilleveest on apelsini oma kergema lõhnaga mis hajub üsna kiiresti ja peaks seetõttu hästi sobima ka lõhnade suhtes tundlikule kasutajale.


Lavendli lillevesi on ideaalne naha niisutamiseks, toniseerimiseks ja värskendamiseks. Lavendli hüdrosool aitab tasakaalustada naha pH-d. Hüdrosooli on soovitav kasutada päikesepõletuse korral, aknelisel või punetaval nahal ning ebaühtlase nahatooni ühtlustamiseks. See on kahest tootest tugevama aroomiga ning sobib lisaks naha niisutamisele kasutamiseks ka loodusliku kerge lõhnaveena keha või kodu lõhnastamiseks. Lavendilõhn on rahustavate omadustega, nii et seda võib pihustada voodiriietele või kardinatele, et magamistoas und soodustav atmosfäär luua.

Ühe lillevee hind on 12.99 EUR.

No comments:

Post a Comment