Saturday, December 25, 2021

Tilk! Lab näokreemid

Eelmises postituses tegin otsa lahti uue Tilk! Lab sarja tutvustamisega ning täna räägin oma muljetest sama sarja näokreemide  ja -seerumiga. Kõiki Tilk! Lab tooteid ühendab üks üsna ootamatu toimeaine ehk must küüslauk, mis Korea rahvameditsiinis on kasutust leidnud erinevate tervise- ja nahamurede lahendamiseks. Tilk! on Korea ja Eesti parimad palad ühte põiminud ning kui kaks head asja kokku panna, saab tulemus olla küll vaid väga hea.

Kui keegi tunneb muret, et kuidas küüslaugusisaldusega toodete lõhn on, siis ütlen kohe ette ära, et mitte ükski Lab sarja toodetest ei lõhna küüslauguselt, vaid neil on hoopis meeldivalt magusad lõhnad, milles on natuke tunda ka erinevate kodumaiste ravimtaimede hõngu.

Tilk! tootevaliku hulgas on näokreeme igale nahatüübile ning uus kollektsioon tõi juurde veel 4 uut kreemi:

Vananemisvastane öö- ja päevakreem



Vananemisvastase sarja kreemid on mõeldud kasutamiseks alates 35. eluaastast.

Kiire imendumisega vananemisvastane öökreem on ilusat lillat värvi. Ma pole sellist tooni kreemi varem näinudki. Tootele annab värvi ja lõhna lavendel, millega mul on selline love-hate suhe, sest kui lavendlilõhna on liiga palju, siis võib see mul pea valutama panna. Õnneks on Tilk! kreemi lõhn väga mahe ja seda on tunda vaid peale kandmise ajal ning pikalt ta nahale püsima ei jää.

Kirjelduse järgi soovitatakse seda öökreemi kuivale nahale, kuid ta ei ole üleliia rasvane, nii et minu meelest sobib ta võrdselt hästi igale nahatüübile. Mul on kombineeritud nahk ning kreem niisutas kenasti ära lõua ja põskede kuivemat sorti alad, kuid polnud liiga rammus ka rasususele kalduva lauba jaoks. 

Päevaseks kasutamiseks mõeldud toitev vananemisvastane näokreem tundub mulle pisut niisutavam kui öökreem, mis on üsna tavatu, sest enamasti on just öökreemid rammusamad. Kreem sobib hästi nii kuivale kui kombineeritud nahale. Ta on kiire imendumisega ja ei jäta nahka läikima, nii et soovi korral saab kohe kreemitamise järel meikima hakata. Tilk! kreemidel on enamasti üsna tugevad ravimtamimede lõhnad, aga uus näokreem on õrna lõhnaga, mis ei tohiks häirima hakata ka lõhnatundlikku kasutajat. See on kindlasti üks mu lemmikkreeme kogu laiast Tilk! kreemide valikust.


Rahustavad näokreemid



Tundlikule nahale mõeldud rahustav näokreem on tagasihoidliku lõhnaga ja valget värvi. Tavaline rahustav näokreem on kollakasroheline ja  tal on tugevam ravimtamede lõhn. Imendumise kiiruselt on kreemid sarnased ja sulanduvad naha sisse hetkega. Kreemid ei jäta näole rasvast kihti ja sobivad väga hästi kombineeritud või rasuse naha hoolduseks. Rahustavate näokreemide koostises on põletikuvastased komponendid, mis aitavad aknet ravida ja uute punnide teket vältida.



Vananemisvastane küüslauguseerum



Astelpajuga küüslauguseerum on tugevalt niisutav ja tal on ka vananemisvastased omadused. Rikkalik õliseerum on kokku segatud erinevatest kasulikest õlidest. Tema koostisest leiab näiteks nisuidu-, kookos-, kanepi-, ja astelpajuõli, mis pakuvad nahale igakülgset hooldust. Seerum imendub aeglasemalt kui kreemid ja peale selle kasutamist jääb nahk mõneks ajaks läikima, nii et minul kuulub see õhtuse näohooldusrutiini hulka. Ta on nii toitev ja niisutav, et igal õhtul ma selle järgi vajadust ei tunnegi ning kasutan seda 2-3 korda nädalas intensiivhooldusena. Õliseerum teeb naha ülipehmeks ja elastseks ning sobib ka väga kuivale ja tundlikule nahale. Hind: 39.90 EUR.

Lab sarjast olen endale leidnud mitmeid uusi lemmikuid, kuid uue kosmeetika vaimustuses ei maksa ära unustada ka vanu häid tooteid. Detsembri lõpuni on Tilk! e-poes saadaval minu pikaajaliste lemmiktoodete komplekt ja koodiga "Penelope" on see 15% soodsam, nii et paar päeva on veel võimalik seda soodustust kasutada ja hüva kodumaist looduskosmeetikat eriti hea hinnaga soetada.

Kas oled Tilk! tooteid proovinud? Millised on sinu lemmikud?


No comments:

Post a Comment