Saturday, March 28, 2020

Wibo uudistooted

Wibo meigisari on Eestis müügil olnud vähem kui 4 kuud, kuid selle aja jooksul olen jõudnud nende hea hinna-kvaliteedi suhtega toodetest juba täielikku sõltuvusse sattuda. Kevade saabudes on Wibo tootevalik täienenud ja sain mõned uued tooted nende seast testimiseks. Tänases postituses jagangi oma esmamuljeid.

Forever Better Skin jumestuskreem



Forever Better Skin jumestuskreem on keskmise katvusega ja jääb nahale väga ilusa ühtlase kihina, mis näeb välja nagu nahk, mitte nagu meigikiht. Super toode loomuliku päevameigi tegemiseks - ühtlustab piisavalt, kuid jätab kerge ning värske tulemuse. Püsivus on tal väga hea ja ka pika päeva lõpuks on jumestuskreem kenasti omal kohal.

Minu praeguse talviselt heleda jume jaoks on ideaalne klapp toon nr 2 - Warm Beige. Suve poole ilmselt sobiks aga paremini toonivõrra tumedam Natural. Suur uus lemmik! Hind: 15.90 EUR.

Keep It Perfect meigialuskreem



Keep It Perfect praimer on heleda nahatooniga, mis aitab punetavaid piirkondi neutraliseerida. Tal on matistavad ning poore hajutavad omadused. Seda kasutades püsib jumestus kauem matt, nii et hea abivahend rasuse naha omanikele. Hind: 11.90 EUR.

Sobib ideaalselt koos Forever Better Skin jumestuskreemiga kasutamiseks.


WiboFitFreak veekindel ripsmetušš



Ripsmetuššide koha pealt olen ma seda meelt, et mida rohkem, seda uhkem ja valin alati tooted, mis annaks juurde nii pikkust kui tihedust ja oleks samal ajal veel ka veekindlad. Uus WiboFitFreak tušš just selline ongi ja kõik minu kolm nõudmist saavad temaga täidetud. Roosade kirjadega WiboFitFreak erikollektsioon on Wibo e-poes saadaval vaid seni kuni kaupa jätkub ja juurde neid ei tule, nii et kel on suurepärast kõik-ühes tušši vaja, siis selle ostuga ei maksa kaua viivitada. Väga meeldib! Hind: 8.90 EUR.

WiboFitFreak matistamiskomplekt



Matistuskomplekti kuuluvad läbipaistev kompaktpuuder ja rasu imavad lehekesed. Karbike on väga praktiline ja puudri osa katab eraldi läbipaistev kaaneke, mis aitab vältida pudisemist.



See puudritoos on eriti hea just rasuse nahaga kasutajatele, et päeva jooksul jumestust värskendada. Esimese sammuna tuleb kasutada rasu imavaid lehekesi, mis läikima hakanud kohad kenasti kuivaks tõmbavad ja seejärel tupsutada nahk üle läbipaistva puudriga. Puuder on valget värvi ja teeb korraks naha pisut heledamaks, kuid paari minutiga muutub ta läbipaistvaks ning meigi värvi ei muuda. Hind: 13.90 EUR.

Wibo tooteid saab tellida nende e poest: Wibo.ee. Hetkel on käimas kampaania, mille käigus saavad uudiskirjaga liitujad kõik tooted -20% soodushinnaga. Üle 50 eurose ostu korral on tarne pakiautomaati tasuta.

Kas oled Wibo toodetest midagi proovida jõudnud? Millised on sinu muljed?

No comments:

Post a Comment