Wednesday, January 16, 2019

Säästliku iluhuvilise meigikott

Kõige rohkem küsitakse minult odavate ja heade meigitoodete soovitusi ning see viiski mind mõttele pühendada eraldi postitus sellele, millistest odavatest ja headest toodetest võiks oma meigikoti üles ehitada, nii et algusest lõpuni jumestuse tehtud saaks. Kõik tänases postituses mainitud meigivahendid on suurepärase kasutusmugavusega, väga hea püsivusega ja hinnalt odavamad kui 10 eurot. Nii et kui oled heade ja soodsate ilutoodete otsinguil, siis leiad siit postitusest hulga soovitusi, mida endale soetada võiks.

Peitekreemid



Parima peitekreemi tiitli pärast rebivad tuliselt Catrice Liquid Camouflage ja Essence Camouflage+ Concealer. Mõlemad on väga hea katvuse ja püsivusega ning ilusate heledate toonidega, mis silmade alla hetkega kirkust lisavad. Essence peitekreemi hind on 2.79 EUR ja Catrice 3.59 EUR.


Nägu



Essence jumestuskreemide seast olen leidnud mitu pärlit. Võrdselt hästi meeldivad mulle Instaperfect, mis on vedelam ja matim ning Fresh & Fit, mis on paksema konsistentsiga ja jätab kergelt kumava tulemuse. Kui tahan kergemat katvust, siis valin esimese, kui vaja tugevamat meiki, siis teise.  Instaperfect hind on  4.99 EUR ja Fresh & Fit 5.59 EUR.

Puudritest on minu pikaajaline lemmik Kryolan läbipaistev puuder. Praegu on see mul otsa lõppenud, nii et pildile polnud mul puudritoosi panna, kuid osta saab seda Kryolani esinduspoest ja hind on 9.90 EUR.

Lauvärvid



Essence merineitsipalett koosneb roosadest, lilladest ja merekarva toonidest ning Wet n Wild Comfort Zone paletis domineerivad sügisesest loodusest pärit värvid. Mõlema paleti lauvärvid on hea pigmendiga, suurepärase püsivusega ja imelihtsalt hajutatavad. Merineitsipaleti hinnaks on 4.49 EUR ja Wet n Wild paletil 7.50 EUR.

Kulmud



Artdeco kulmupuudreid kiidavad nii elukutselised jumestajad kui kodukasutajad. Lai toonivalik, hea hajuvus ja püsivus ning taskukohane hind on muutnud need puudrid tõelisteks kultustoodeteks. Ühe puudri hind: 4.50 EUR.

Kes aga eelistab kulmude värvimiseks pliiatsit, saab veel eriti soodsalt läbi, sest Essence valikus on väga mõnusa tugevusega kulmupliiatsid, mis võimaldavad nii õrnalt hajutada kui ka tugevalt välja joonistada. Kulmude paika kammimiseks on korgi otsas väike harjake. Hind: 1.69 EUR.

Pliiatsid



Meigipliiatsite jahil tasub samuti Essence leti ees peatuda, sest neilt leiab head kraami nii silmade, kulmude kui huulte jaoks. Võrdselt hästi esinevad nii teritatavad kui väljakeeratavad variandid, nii et ei oskagi üht teisele eelistada. Kõik on parajalt pehmed, hea pigmendiga ja püsivad ilusti terve pika päeva. Teritatavate pliiatsite hind jääb alla 2 euro ja automaatsete oma pisut üle kahe euro.

Kiidusõnu jätkub mul alati ka Essence laineritele ja praegune lemmik on Super Precise Eyeliner, mille hind on 3.09 EUR.

Küünelakid



Hea hinnaga küünelakke leiab väga paljude tootjate valikust, aga minul saab kõige rohkem kasutust Essence The Metals sarja lakk toonis Rose Beats, sest selle kuivamisaeg on kõige kiirem. Hind jääb Essence küünelakkidel 2 euro kanti.

Ripsmed



Ripsmetušilt ootan ma nii tublisti pikendavat kui võimsalt tihendavat efekti ja mõlemad soovid suudab täita Avoni Big & False lash tušš. Lisaks pikendamisele-tihendamisele on tal muidugi ka ilus sügavmust värv ja hea püsivus, ega ta muidu siia postitusse sattunud ei oleks. Hind: 5.49 EUR.


Vedelad huulevärvid



The Body Shop Matte Lip Liquid toonis Nairobi Camellia - Ülihea püsivusega poolmatt huulevärv elab kulumata üle ka tugevama söömise-joomise. Ilus rahulik roosa toon, mis sobib väga erinevatele nahatoonidele ja igasuguse jumestuse juurde. Hind: 5.50 EUR.

Essence Colour Booster toonis Mad Matters - Samuti poolmatt ja hea püsivusega pruunikasroosa toon, mida on lihtne erinevate meikide juurde sobitada. Hind: 3.09 EUR.


Huulepulgad



Hea hinnaga huulepulkade osas ei ole Essencele võrdset. Matid, läikivad, täiskatvusega, läbikumavad, kauapüsivad - iga eelistuse jaoks on Essencel sobivad tooted olemas ja seda kõike veel rõõmustavalt laias värvivalikus. Huulepulkade hinnad jäävad 2-3 euro vahele.

Sära ja puna



Makeup Revolution Goddess of Love särapuuder leiab mul väga sagedast kasutust, kui imelikul kombel ei paista ta üldse kuluvat. Tundub, et sellest südamekujulisest toosist jätkub küll terveks eluks. Hind: 8.90 EUR.

Avon põsepuna Desert Rose - Tugeva pigmendiga põsepuna on väga hea hajuvusega ja püsib terve pika päeva. Saadaval neljas toonis. Hind: 9.50 EUR.

Ainus toode, mida ma väga hea hinnaga leidnud ei ole, on päikesepuuder. Mõned proovitutest on küll olnud täitsa okei, aga tänasesse postitusse pääsemiseks pidid kõik tooted olema lihtsalt suurepärased ja "täitsa okei" lati alt läbi ei lipsanud. Nii et kui teil on soovitusi hea päikesepuudri osas, mille hind jääb alla 10 euro, siis andke kommentaarides teada!

No comments:

Post a Comment